2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
ben de yüzüstü yatamıyorum göğüslerimden dolayı..sağa veya sola yatıyorum ama sürekli uyanıyorum gece..rahat uyuyamıyorum..

arkadaşlar aranızda sürekli oturarak çalışmak zorunda olan var mı? ben bankacıyım sürekli oturuyorum elimden geldiğince kalkıp iki tur atıyorum ama çoğunluk oturuyorum ve kasıklarım , belim ağrıyor. oturarak çalışmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de oluyor mu?
bütün gün oturuyorum ekran karşısında popom düzleşti zaten :olamaz: arada dolaşıyorum ofisin içinde ama bel ağrısı oluyor tabi

bütün gün oturuyorum ekran karşısında popom düzleşti zaten :olamaz: arada dolaşıyorum ofisin içinde ama bel ağrısı oluyor tabi
Ben de bütün gün oturarak çalışangillerdenim. Çöp kovasını devirdim, üstünü pufuduk bi şeyle sardım, ayaklarımı uzatıyorum paso ve dolanıyorum ara ara.Bol da su içiyorum.

Ben de bütün gün oturarak çalışangillerdenim. Çöp kovasını devirdim, üstünü pufuduk bi şeyle sardım, ayaklarımı uzatıyorum paso ve dolanıyorum ara ara.Bol da su içiyorum.
daha ayaklarımı uzatma faslına geçmedim ama geçince bilgisayar kasasının üstüne uzatırım :KK53:

dün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktık :( yada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo

Eklentiler

• Screenshot_20180703-170201.webp
    Screenshot_20180703-170201.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
dün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktık :KK43: yada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
canım tek doktora mı gidiyosun sen?

dün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktık :KK43: yada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
Karindan bakildiginda Kalp atisi var mi cnm

canım tek doktora mı gidiyosun sen?
canm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yok:(

Back
X