- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.561
9+0..bugün 10 haftalık olduk..Suan kac hafta kac gunluksun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9+0..bugün 10 haftalık olduk..Suan kac hafta kac gunluksun cnm
ben de yüzüstü yatamıyorum göğüslerimden dolayı..sağa veya sola yatıyorum ama sürekli uyanıyorum gece..rahat uyuyamıyorum..Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
ben de uyuyamıyorum canım bütün gün halsiz ve uykusuz dolaşıyorum. adam akıllı çalışamıyorum da.Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
Masallah cnm.9 hafta olmussun neden 10 diyorsun.onu anlamadim9+0..bugün 10 haftalık olduk..
bu şekilde hesaplanıyor ve söyleniyor çünkü..Masallah cnm.9 hafta olmussun neden 10 diyorsun.onu anlamadim![]()
Benim ara ara giriyor canım günde 2-3 kere. Sürekli değil.Kizlar adet olacakmissiniz gibi karin agriniz var mi
Arada bende adet hissi oluyo. Takvimime gore 2. Adet zamanim geciyo onu hissediyrym sanirimKizlar adet olacakmissiniz gibi karin agriniz var mi
bütün gün oturuyorum ekran karşısında popom düzleşti zatenarkadaşlar aranızda sürekli oturarak çalışmak zorunda olan var mı? ben bankacıyım sürekli oturuyorum elimden geldiğince kalkıp iki tur atıyorum ama çoğunluk oturuyorum ve kasıklarım , belim ağrıyor. oturarak çalışmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de oluyor mu?
Ben de bütün gün oturarak çalışangillerdenim. Çöp kovasını devirdim, üstünü pufuduk bi şeyle sardım, ayaklarımı uzatıyorum paso ve dolanıyorum ara ara.Bol da su içiyorum.bütün gün oturuyorum ekran karşısında popom düzleşti zatenarada dolaşıyorum ofisin içinde ama bel ağrısı oluyor tabi
daha ayaklarımı uzatma faslına geçmedim ama geçince bilgisayar kasasının üstüne uzatırımBen de bütün gün oturarak çalışangillerdenim. Çöp kovasını devirdim, üstünü pufuduk bi şeyle sardım, ayaklarımı uzatıyorum paso ve dolanıyorum ara ara.Bol da su içiyorum.
Hep agrı hem kanama sabah baya yoğun geldıKizlar adet olacakmissiniz gibi karin agriniz var mi
geçmiş olsun geçer inş ama ağrı ve kanama beraber diyorsun danış doktoruna muhakkakHep agrı hem kanama sabah baya yoğun geldı![]()
canım tek doktora mı gidiyosun sen?dün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktıkyada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
Karindan bakildiginda Kalp atisi var mi cnmdün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktıkyada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
Saol canım yarın sabah gıdıcem inş bi sıkıntı yoktur bu arada bende 6 haftalığım daha kalbini duymadım bence senınkı daha büyük haftasıgeçmiş olsun geçer inş ama ağrı ve kanama beraber diyorsun danış doktoruna muhakkak
Prulotonu ne zmn yaptiriyosun unutmuyosun demiHep agrı hem kanama sabah baya yoğun geldı![]()
canm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yokcanım tek doktora mı gidiyosun sen?
2 gün önce yaptırdım cnm günde 3 kere 200 mg progestan kapsül alıyorumPrulotonu ne zmn yaptiriyosun unutmuyosun demi