- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.101
genetik yatkınlığınız yoksa ve dikkat ederseniz çıkmaz allah'ın izniyle. Benim sülalem şeker hastası. Bende İnanılmaz yemiştim hamileyken aşırı dikkatsizdim. Bunda tatlı yemeden düşünüyorum . Öle canım çekti falan diye de kandırmıyorum kendimi.gebelik şekerinden bende korkuyorum zaten kilolum ben baya var yani .. en az kilo alımı ile haırlısıyla bitirmek için bir diyetisyenle devam edecem
3 aydan sonra başlamıştım ben :)selamlar herkese :) bende de uyku hali başladı . yatagımda hayal edıyorum kendimi:) çatlak kremlerini ne zaman sürmeye başlamalı???
Benim oğlum 21 aylık canım hala emziriyorum Rabbimin bir mucizesi bence biraktirma emzirmeye devam et mutlaka daha çok küçükKızlar aranızda başka bebeği olup emzirme döneminde olan var mı. Benim bebiş 13 aylık memeyi bırakacak gibi değil. Doğuma 2-3 ay kala bıraksa bile ben nerdeyse toplam 4 sene çocuk emzirmiş olacağım ve göğüslerim şimdiden pörsüdü sarktı gibi geliyor. Bunun için destekli çamaşır yada sıkılaştırıcı krem felan önerisü var mıdır acaba?
Bende de çıkmıştı şeker babamgilin tarafında hep var diyetle düşürmüştüm ama baya psikolojim bozulmuştu Allah sağlıkla ilerletsin insallah herkesin gebeliğinigenetik yatkınlığınız yoksa ve dikkat ederseniz çıkmaz allah'ın izniyle. Benim sülalem şeker hastası. Bende İnanılmaz yemiştim hamileyken aşırı dikkatsizdim. Bunda tatlı yemeden düşünüyorum . Öle canım çekti falan diye de kandırmıyorum kendimi.
bende diyetle düşürdüm ama yinede zordu evet. Bebeğimde iriydi o yüzden normal doğum yapamadım direk sezeryana aldılar beni.Bende de çıkmıştı şeker babamgilin tarafında hep var diyetle düşürmüştüm ama baya psikolojim bozulmuştu Allah sağlıkla ilerletsin insallah herkesin gebeliğini
Aktardakilerinde ne kadar doğru olduğu bilinmiyor ne yazık ki. Soğuk sikim olmaları gerekiyor ve aktarlar çok denetimsiz çalışıyorlar. Ben organik aldım tüm yağları onları karıştırıp sürdüm vücuduma. Ama böyle hesap yapınca lierac daha mantıklı geliyor. İçeriğini bilmiuorum tabi. Arifoglu yağlarına iyi diyorlar onlardan al karistirt istersen yada direk soğuk sikim hindistan cevizi, kakao ve sarı kantaron karıştırıp sür. Az gibi göze geliuor ama baya gidiyor. 250 ml sanırım belki daha da azdır ben o kadar yağ ile tüm hamriligimi geçirdim ve baya da arttı.Herkese merhaba. Biz de geçen cumartesi keseyi görebildik şükür. Haftaya pazar kalp atışı için çağırdı doktor.
Bir şey sormak istiyorum kızlar, bu çatlaklar için olan yağları nerden alabiliriz? Hafta sonu rossmandan filan baktım küçücük şişe hindistan cevizi yağı 22 tl, ayrıca bir kere sürünce bitiverir o şişe. Hem de doğallığı tartışılabilir. Onun yerine aktarlardan filan mı almak lazım?
Benim de 36.hafta da geldi oğlum canım 3kiloydu tambende diyetle düşürdüm ama yinede zordu evet. Bebeğimde iriydi o yüzden normal doğum yapamadım direk sezeryana aldılar beni.
azcık daha dursaydı yine alırdı belki. Benim 39. haftada 4 kg doğdu .Benim de 36.hafta da geldi oğlum canım 3kiloydu tam
güzel haberlerini bekliyoruz bende bayramın 3.günü gideceğim. çok şükür...Oo bayagı ilerlemiş konuşmalar:)Bakamadım hiç. Evdeki afacan telefonumu klozete fırlattı bu ara en çok sevdiği şeyYarın kalp atışını duymaya gideceğim inşallah dua edin lütfen Bide çatlaklardan konuşulmuş. Ben gebeliğim boyunca 25 kilo aldığım için azcık oldu çatlagım birsürü şey kullanmama ragmen bu şans işi biraz.:)
Gözünaydın canım değerin çok iii..kıruma amaçlı içirtecek ilacı..
Ben söleyemedim daha anneme..çatlamak üzereyim
Ayh ben çamaşır alcam kendime ctesi..nette baktım pentide flex diye sütyenler var..rahat görünüyo..
Süper canım..hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..
Allah yardımcın olsun canımBende basladi canım özellikle sabahları felaket oluyorum nasıl olacak bilmiyorum böyle ya çok tuhafim
bazen çok hafif oluyor ama ben çok uyumaya başladım kızlar gözümü açamıyorumKızlar bulantısı başlayan var mı? Bende bi halsizlik var
yaaa çok sevindimKizlar mrb bugun dr randevum vardi keseyi gördükdarisi sizlerin başına kalp atışı icinde seçimden sonra gel dedi kac haftaligim dedim 5 hafta dedi kan tahlilimde beta 2300lerdeydi folik asit yazdi bi tek
maşAllah diyelim canım ne güzel :)bende bulantı var ama bir de çok sık acıkıyorum..sizlerde de oluyo mu yoksa benim oburluğumdan mı
ihmal etme canım ama mutlaka git bu haftaBen kullanmıyordum hiç ilaç canım ondan sıra alamıyorum perşembe de ben ölçtürürüm herhalde hayırlısı ya inşallah yüksek çıkmaz yine
çoook iyikızlaaaaarr betahcg 9021 geldi
Aynen canım suyum patladı ansızın doktor diğer gebeliklerinde aynı olur dedi şükürler olsun kolay bir doğum yaptim doğum yaptim deme kimseye dedi hatta doktor bir anda maşallah oldu bitti ama işte ne olursa olsun yine şimdiden korku basladi bendeazcık daha dursaydı yine alırdı belki. Benim 39. haftada 4 kg doğdu .
Amin canım amin hepimizin inşallah Allah güzel bir hamilelik kolay bir doğum nasip etsin herkeseAllah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?