- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.461
ya düzelirsin inşallah cnmyerinde olsam yatar kalkar şükrederdim. Bulantı hayat kalitemi düşürdü:) Gözlerimi açamyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya düzelirsin inşallah cnmyerinde olsam yatar kalkar şükrederdim. Bulantı hayat kalitemi düşürdü:) Gözlerimi açamyorum :)
ye ekşiyi doğur ayşe'yi hadi bakalım :):):) (kız olursa cidden ayşe olacak )Gerçi ilk bebeğim erkek onda da ekşi yemiştim hep baklavadan falan tiksinmiştim:)Aynen bende acayip tuzlu yiyorum tatlıyı çok severdim ama tiksindim bende yiyemiyorum
Bende oluyor ama az az. Yoğun ve kokulu değil.Kızlar akıntı durumuzun nasıl şeffaf bazen beyaz kremsi sizinde oluyomu
AZ AZ AYNI ŞEKİLDE CANIMKızlar akıntı durumuzun nasıl şeffaf bazen beyaz kremsi sizinde oluyomu
Portakal testi varda ondan sordum. Portakal canı çekenlerin genelde kuzi tiksinenlerinde oğlu oluyormuş. Benim buda tuttu. oğlumda asla tahammül bile edemezdim kokusuna. Şimdi yine nötrumcanım ankara da bu mevsimde zor portakal :)
O NE DEMEK CANIMKızlar sonuclarin hepsi iyi ama anti rubella igg ve anti rubella igm biraz yüksek çıkmış riskli gördü perinatoloji bölümüne yönlendirdi çok moralim bozuk
Kizamicikmis canımO NE DEMEK CANIM
Evet yoğun degil kokuda yok şükürBende oluyor ama az az. Yoğun ve kokulu değil.
Peki ne yapilabilirmis bu durumda? ay umarım çok önemli bir sey degildir. Hemen çözüm üretilebilirKizamicikmis canım
DAYANIKLILIĞIN MI AZMIŞ ..NESİ KÖTÜ YÜKSEK ÇIKAN DÜN BİRİ DAHA MI VARDI ..BİR DİĞER ARKADAŞTA İYİ Mİ DEMİŞTİ NE ?!Kizamicikmis canım
Oyle biliuorum bende. Yüksek çıkınca daha önce geçirmiş ve sayanikliligi varmış diye biliyorum ama bunun için neden başka bilime sevk etmisler ki? Herhalde yanlış biliuorum dedim böyle oluncaDAYANIKLILIĞIN MI AZMIŞ ..NESİ KÖTÜ YÜKSEK ÇIKAN DÜN BİRİ DAHA MI VARDI ..BİR DİĞER ARKADAŞTA İYİ Mİ DEMİŞTİ NE ?!
neresindensiniz antalyanın :) evet buralar güzel. teyzleer falan hep köyünden bahçesinden getiriyor her şeyi. ilaçsız tarım yapanları bulmak diğer illere nazaran cok daha kolay.
Aynen canım benimkide öyle bırak yediği kadar yesin zorlayınca yiyeceği varsada yemiyo :)
ben o bakımdan şanslıyım biraz. kayınvalidemler istanbulda yaşıyor. 3 ayda bir ancak gelirler. annem bize yakın ama o da hafta da 1. şımartan yok yani açıkçası. ama ben peşinden koşmuyorum cocukların. o bakımdan rahatım biraz. oğlum her şeyi yerde kızım pek seçicidir. bende yediği kadar diyorum. sağlığı falan yerinde. haftasonları da çayır çimen olan yerlerdeyiz. doğada özgürce koşup eğleniyorlar. kızım cok sakinde oğlum işte birazcık hareketli. olacak o kadar da ya.
çok sevindim senin adına kuzum. benimde 4,5 da randevum var. çok merak ediyorum bebeğin durumunu. çok sevindim senin adına da. tahlillerinden güzel çıkar umarım. haber ver olur mu?
bakalım cnm çok olmasada azıcık ucundan bulansın kusturmasın hissettirsin yeterHiç endiselenme benim de hic bulandım yok henüz erken ama inşallah ta baslamaz
en güzeli oturtucan elini ayağını bağlican zorla sokcan agzına kaşığıYa oyle ama iste annelik illa yedirecemaynen cnm yapacak birşey yok
Kusmam geçti bi kaç gündür midem karışıyomul gibi bi histe yok ama hiçbir şey yemek istemiyorum iştahla bir şey yemeyi özledim resmen şükret şükret fena bir şeymiş bubakalım cnm çok olmasada azıcık ucundan bulansın kusturmasın hissettirsin yeterçok şeymi istedim acaba
bende hiç bilmiyorum canım yaa..anlamadım o nedenleOyle biliuorum bende. Yüksek çıkınca daha önce geçirmiş ve sayanikliligi varmış diye biliyorum ama bunun için neden başka bilime sevk etmisler ki? Herhalde yanlış biliuorum dedim böyle olunca
biliyorum cnm senden beterini yaşadım düzelirsin en kısa zamanda inşallahKusmam geçti bi kaç gündür midem karışıyomul gibi bi histe yok ama hiçbir şey yemek istemiyorum iştahla bir şey yemeyi özledim resmen şükret şükret fena bir şeymiş bu![]()
alemsin yaaa..bende de de yok hiç bir belirtibakalım cnm çok olmasada azıcık ucundan bulansın kusturmasın hissettirsin yeterçok şeymi istedim acaba