- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.721
Ay çok geçmiş olsun. Yerleşme kanaması falandır sanıyorum ki. Haber ver bize e olur mu?Bekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok geçmiş olsun. Yerleşme kanaması falandır sanıyorum ki. Haber ver bize e olur mu?Bekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın![]()
Rus takvimide kiz.... o zaman erkektir canim yari yariya verdiyseJapon takvimi bende %50 erkek %50 kız çıktı :)
Agrin var mı çok peki bir de sat neydi seninBekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın![]()
InsaAllah tatlim hayirlisi oyle düşün...belki ilk asamada yakalayinca onelyici birseyler yapilabilir .... birsey olmasin insaAllahGidiyorum simdi canım dua edin bişey olmasın![]()
Dualarim seninle canim saglikla, iyi haberlerle dönersin insallahŞimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az![]()
Şimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az[/QUOTE
Canim inşallah kotu birsey degildir Allah yardimcin olsun
bende de aynısı çıktı:))Japon takvimi bende %50 erkek %50 kız çıktı :)
Bana da her takvim kiz gosteriyor canim bakalim bekleyecez hayirlisiylaTakvimlere göre
ÇİN: Erkek
RUS:Erkek
JAPON:%91 Erkek %9 Kız
Rüyamda maviler eşim erkek diyor:)) AMAAA
BENCE KIZZ![]()
O zaman erkekbende de aynısı çıktı:))
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmŞimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az![]()
ama rus ve çinde kız çıktı:))O zaman erkekyari yariyalarda grneldw erkek oluyormus
Yok cnm kalp atisi icin gelince bazi testler isteyecem dedi doktor bana ..hadi gozun aydin ilk asama selametle gecmisbugün sonunda rahmimde gördüm bebeğimi 5+2miş:) size bu haftalarda test yaptı mı hiç kızlar ya bana bir şey demedi hiç.
ayyy önce sağlıklı olsun bebişlerimiz sonra da istediğimiz cinsiyet inşallah:)Haaao zmaan kiz
![]()
Oyle oyle canim saglicakla gelsinler insaAllahayyy önce sağlıklı olsun bebişlerimiz sonra da istediğimiz cinsiyet inşallah:)
iyi bari canım ya benim doktor çok konuşmuyor da :) ama kalp atışı için bir tarih vermedi. neyse akşama doğru sekreterine sorayım:)Yok cnm kalp atisi icin gelince bazi testler isteyecem dedi doktor bana ..hadi gozun aydin ilk asama selametle gecmis
evt hayırlısı olsun hepimiz için :)Bana da her takvim kiz gosteriyor canim bakalim bekleyecez hayirlisiyla![]()