• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
6 temmuza randevu aldım bakalım ilkinde kaçıncı haftada duymuştum hatırlamıyorum ama ilk gittiğimizde duymustuk
6. Sinda duyulr cnn buyuk ihtimal Rabbim hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Merhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

6. Sinda duyulr cnn buyuk ihtimal Rabbim hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba hayırlı olsun hamileleğiniz, herkesin çok kolay, sıkıntısız geçer inşallah hamileliği, siz duydunuz mu kalp atışlarını, sizin değerleriniz nasıldı,

Merhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
:KK200:

Back
X