- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.521
doktorunun numarası yok mu bi danışsanSanki pembede gelmeye başladı akmıyo pecetete sılınce gelıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunun numarası yok mu bi danışsanSanki pembede gelmeye başladı akmıyo pecetete sılınce gelıyor
Randevu zamanı bakcaz inşallahcanım idrar yolu enfeksiyonu da olabilir istersen bi görün
Çok mu hareket ediyorsun cnm.ufak tefek lekelenmelerse korkma cogumuzda varKızlar yıne kahverengı lekelerım başladı ya(
Canim cok gecmis olsun dinlen insallah geçerYemek yiyip yattım eşim tuvalette bile göndermicek neredeyse bu sancı nedir böyle anlamadım oğlumda hiç böyle olmamıştım![]()
Ayni düşünce deyim bi dondurma alırsın utana sıkıla bi çocuk görmeden bitirmeye çalışırdık biz yada evde ki genelde öyle alır evde yeriz ama millet her yediğini atıyor düşüncesizlik bencedeselam millet bende aşerme başladı. instagramda düşüncesiz kadınlar storye yaptıkları yiyecekleri koyuyorlar. bir tanesi yapması kolay bir şeydi ama malzemelerini bulamadım. restorandan sipariş vermem gerekti. ben mi çok alınganım bilmiyorum ama biraz dikkat etseler insanların canı çekebilir diye düşünseler. bu yaşıma kadar yaptığım hiçbir şeyin fotosunu koymadım hiçbir yere. ayıptır.
Ama kizlar o yemek yapanlar sayesinde birsuru tarif ogreniyoruz.ben cok faydalaniyorumAyni düşünce deyim bi dondurma alırsın utana sıkıla bi çocuk görmeden bitirmeye çalışırdık biz yada evde ki genelde öyle alır evde yeriz ama millet her yediğini atıyor düşüncesizlik bencede
Ben araştırdım da sebametin bebekler için 50 faktörlü olanı tavsiye ediyorlar sordum 68tl dedi çok geldi sanki almadım sen uygun bir şey bulursan haber eder misinBende onu arastiryorum cumrtesi doktra sorucam benimkide oyle hic biseyin ismini vermez illa sunu al diye bisey soylemezse burda bikac isim duydum onlara bakicam
canı çeken görürsem kıyamam kahrolurum sebep dahi olmak istemem. insanların her zaman o şeye parası olmayabilir. ama işte yarışa girmiş kadınlar hangimiz en iyi yemek yapıyoruz diye.Ayni düşünce deyim bi dondurma alırsın utana sıkıla bi çocuk görmeden bitirmeye çalışırdık biz yada evde ki genelde öyle alır evde yeriz ama millet her yediğini atıyor düşüncesizlik bencede
Tabiki yazarm.doktoruma sorucm hafta sonuBen araştırdım da sebametin bebekler için 50 faktörlü olanı tavsiye ediyorlar sordum 68tl dedi çok geldi sanki almadım sen uygun bir şey bulursan haber eder misin
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah geçerCanim cok gecmis olsun dinlen insallah geçer
Yatınca iyiyim ama ne zaman ayağa kalksam başlıyor sancı otururken bile sanki alttan bıçak batıyormuş gibi oluyor en iyisi yatmak
İnşallah canım salı günü randevum var bakalım o zamana kadar geçer belki şuan azaldı biraz Allah’tanBence doktorunuzu arayın ihmal etmeyin inşaAllah normal birşeydir
Aynen canım yaOlabılır canım hayırlısıyla 3 ayı atlatsaydık
Aynen canım ya iyice psikolojim bozuldu sanırım sürekli ağrı hissediyorum gibi geliyorBende öyle düşünüyorum sadece biraz fazla sancılı geldi ilk haftalarda oluyordu şimdi biraz fazla gibi şu ilk 3 ayı atlatsak sıkıntısız hepimiz rahatlicaz
Sanirim oyle benimde annem normal dedi karnimin cikmasida kilo almam da oda benim gibi cok zayif hamile kalmis bana :)ama cok zayif baslamissiniz. ablam sizden de zayifti ama 30 kilo almisti. sonra ztn hepsi gitti yine cop gibi oldu. genelde zayiflara pek bir sey demiyorlar. bunye mi aliyor acaba diye dusunuyorum.. tabi zararli seylerden fazla yememek lazim. hamilelik bedeni agirlastiriyor ilerde zor geliyor
canım alttan muayne beni hiç korkutmuyor nedense. oğlumda belli bi süre Esra keskin aktepeydi doktorum . 2 li taramayı alttan bakarak yaptı ve an baştan söylemişti öyle yapacagını.valla alttan bakmak kolaya kaçmak gibi geliyor bana zorunlu haller dışında..
beli lastikli şeyler giysem bile bunalıyorum resmen..eve gidince nasıl atıyorum pantolonu üzerimden belli değil..birkaç penye elbise alıp yazı o şekilde bitirmeyi düşünüyorum..ama işte işe giderken elbise çok da iyi olmayabiliyor..
sen gel arada özletme kendini..![]()