- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.601
Selam kızlar herkes iyidir umarım.ben ev taşıyorum çok yoruldum.hayırlısıyla evime taşınsam rahatlıcam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var cnm.sali gunu ilk oldugunda doktora gottim kese etrafinda kanama alani varmis.igne ve progestan hap verdi.bolca dinlen dedi.kanamanin tek caresi dinlenmek dedi.merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz
oğlunla ilgilenecek biri olsa iyi olurdu aslında..Ah canım 8 yasında bir oğlum var KESKe mümkün olsa ama yatmaya çalışıyorum sabah olmaz bana
dikkat et canım..Selam kızlar herkes iyidir umarım.ben ev taşıyorum çok yoruldum.hayırlısıyla evime taşınsam rahatlıcam![]()
10.haftalarda azalıyo demek bulantilar kizlar şu 3 haftada hayırlısıyla bi geçseydi:)) bulantısız günler gelse
dün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktıkyada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
günümü biliyorum eminim de 22 nisan ama muhtemel doğum tarihimizi yazıyoruz oraya benim şuan da nekadar olduğunu bilemediğimden öylesine bi tarihPeki hamilelik sayacinda neden 8 hafta olarak gorunuyor? Acaba son adet tarihinin ilk gununu yanlis hatirliyor olma ihtimalin var mi?
Canım yemek siteleri tarifleri var ben de kullanıyorum benim lafım yerken paylaşana yoksa yine birşey demiyorum ama bana gore hoş değilAma kizlar o yemek yapanlar sayesinde birsuru tarif ogreniyoruz.ben cok faydalaniyorum
Hem duyar hem görürsün Allah in izni ile:) tv programlarına yemek sitelerine hic bi şey Diyemeyiz isini yapıyor herkez ben yerken gösteriş maksatlı paylaşmayi sevmiyorum isteyen de istediğini yapar tabii orası da ayricanı çeken görürsem kıyamam kahrolurum sebep dahi olmak istemem. insanların her zaman o şeye parası olmayabilir. ama işte yarışa girmiş kadınlar hangimiz en iyi yemek yapıyoruz diye.bir şey soracağım sen kalp atışını duymuş muydun? ben 9. haftama giriyorum. duyarız sanırım ve görürüz değil mi?
O değil de ben sıcaktan uyuyamıyorumGünaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
Valla ben bulantılara razıyım yeterki bebegım ıyı olsun şu kanamalar dursun(
Doktorun ne söyledi bu durumunamerhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz
Evet cnm dünden beri var yıne sabah baya bi yoğun geldı inş duruyordur yavruminşallah canım, yine mi kanaman var?
inşallah canım, dinlen progestanını al mutlaka bi de. Allaha emanet olsun bebişlerimiz.
Evet cnm dünden beri var yıne sabah baya bi yoğun geldı inş duruyordur yavrum
Ya bu uyku problemi bende de var kizima hamileyken gozumu acamiyor dum bu da da uyuyamiyorumGünaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
Giremedim aksamdan beri merak ettim seni nasılsın kanama nasıl kirmizi şuan basılan geçmiştir insallah
Evet cnm dünden beri var yıne sabah baya bi yoğun geldı inş duruyordur yavrum