- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.621
Selam arkadaslar bende 9. haftamin icindeyim suan 3. cocugum olacak Allah nasip ederse 4 ve 2.bucuk yasinda iki kizim var ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruyor dur derken nasıl kırmızı ve parçalı falan mi oluyor kanama inşallah hic birşey yoktur
Evet cnm dünden beri var yıne sabah baya bi yoğun geldı inş duruyordur yavrum
Adet kanamasindan az mi fazla mi
Maşallah Allah bagislasin sağlıklı bi gebelik gecirirsiniz insallahSelam arkadaslar bende 9. haftamin icindeyim suan 3. cocugum olacak Allah nasip ederse 4 ve 2.bucuk yasinda iki kizim var ☺
tesekkurler hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallahMaşallah Allah bagislasin sağlıklı bi gebelik gecirirsiniz insallah
Son adet tarihi nedirArkadaşlar merhaba adetime göre 6+5 günlüğüm doktora utrasyona göre 5+5 resim yüklüycem kese normalmi sizce
Doktorum dediki kanamanin tek caresi istiharat dinlenmek.bazen hastanin kanamSi oluyo.kostura kostura gelirse yolda cukurlara tumseklere takiliyo araba.bisey olmayacaksa da oluyo.o yuzden sakin ol ve kanaman azalana kadar bekle demisti
20 mayıs canım bebek nezaman düşer çok merak ediyorumSon adet tarihi nedir
Tamamen aynı durumdayızYa bu uyku problemi bende de var kizima hamileyken gozumu acamiyor dum bu da da uyuyamiyorum
tıpkısının aynısıYa bu uyku problemi bende de var kizima hamileyken gozumu acamiyor dum bu da da uyuyamiyorum
Ya bu uyku problemi bende de var kizima hamileyken gozumu acamiyor dum bu da da uyuyamiyorum
Normalde kızımn öğle uykusunda beraber bende uyurdum ama şimdi gündüz uyku yok gece de parca parcaTamamen aynı durumdayız
tıpkısının aynısı
Canim ultrasonu 3 temmuzda cektirmissin .son adet tarihine gore 6+2 gunluk olman gerekeir.doktor 5+5 dediyse bikac gun geriden geliyor olabilir.o da onemli deil arayi kapatiyo bebisler :) bebegi de en gec bir haftaya gorursun insallah20 mayıs canım bebek nezaman düşer çok merak ediyorum
aynene bende oyle dusunuyorum birde simdi gogus agrimarim da azaldi doktor kanamalarin olucak merak etme dedi dusuk riskin yok dedi sadeceValla ben bulantılara razıyım yeterki bebegım ıyı olsun şu kanamalar dursun(
Kese etrafinda Kanama alanin var mi cnmaynene bende oyle dusunuyorum birde simdi gogus agrimarim da azaldi doktor kanamalarin olucak merak etme dedi dusuk riskin yok dedi sadece
Daha once gittigimde ( bir hafta once kesenin yaninda kanama var demisti dusuk yaptigim icin daha once progestan 200 verdi) bu hafta pazartesi tekrar gitim ve kanamalar falan 2-3 gundur durmustu cok sukur hersey yolunda demisti ama dun kanamam kirmizi olunca direkt doktora gitim hersey yolunda dedi tekrar kanamal olur normal dedi ama hala korkum var gogus agrim da yok ondanDoktorun ne söyledi bu durumuna
evet vardi kanamam suan hala varmi soylemedi doktor bebegin kalp atislari i ve iyi oldugunu ogrenince unutup sormayiKese etrafinda Kanama alanin var mi cnm
inşallahh canımm çok teşekkür ederim rabbim herkezin yardımcısı olsun...Canim ultrasonu 3 temmuzda cektirmissin .son adet tarihine gore 6+2 gunluk olman gerekeir.doktor 5+5 dediyse bikac gun geriden geliyor olabilir.o da onemli deil arayi kapatiyo bebisler :) bebegi de en gec bir haftaya gorursun insallah