2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
o_O
Evet cnm dünden beri var yıne sabah baya bi yoğun geldı inş duruyordur yavrum
Doktorum dediki kanamanin tek caresi istiharat dinlenmek.bazen hastanin kanamSi oluyo.kostura kostura gelirse yolda cukurlara tumseklere takiliyo araba.bisey olmayacaksa da oluyo.o yuzden sakin ol ve kanaman azalana kadar bekle demisti

Doktorun ne söyledi bu durumuna
Daha once gittigimde ( bir hafta once kesenin yaninda kanama var demisti dusuk yaptigim icin daha once progestan 200 verdi) bu hafta pazartesi tekrar gitim ve kanamalar falan 2-3 gundur durmustu cok sukur hersey yolunda demisti ama dun kanamam kirmizi olunca direkt doktora gitim hersey yolunda dedi tekrar kanamal olur normal dedi ama hala korkum var gogus agrim da yok ondan

Kızlar bugün doktora gittim geçen hafta 110 idi kalp atışı biliyorsunuz bana düşük gelmişti bugün 140 duyduk gene alttan bakıldı. Her hafta alttan bakılması aslında hic hoşuma gitmiyor ama doktor daha net görürüm diyince tamam dedim istemeyerekte inşallah bu alttan muayeneler sonradan sıkıntı oluşturmaz. Birde kesenin altında kanama alanı gördü clexane iğneyi kes dedi. Hafta da bir progestan iğnesi ol dedi. Bu iğneyi olanlar var mi ? Diğer doktorum da clexane iğneyi kesme sakin diyordu kafam allak bullak oldu

Maden suyu içmeyi sevenler baktıklarım arasında mineral değeri en yüksek olan beypazarı hatta arada uçurum var bilginiz olsun

Eklentiler

• FA5DEC3B-F1D0-4900-9267-675843ACDE76.webp
    FA5DEC3B-F1D0-4900-9267-675843ACDE76.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 23
Back
X