2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Acillll! Kızlar ilk defa kanamam oldu kırmızı renkte 8 haftalık bugun ne yapsam acaba dua edinn lütfen bebebbm e bişey olmasnn
kuzum gecmis olsun dun bende de oldu bende 7 yle 8 haftalikim uygulamaya gore 8 haftalikim ama dunku doktor 7 hafta demisti bende de kan renginde gelmisti korkuyu anlatamam doktora gitim kalp atisini duydum istanbulda ve avrupa yakasinda yasiorsan turkiye hastanesine git orda acil de herzaman bir jinekolog var ve cokta iyiler

tam kırmızı deil ama pembe nın bi üstü birden kesildi ama. Peçeteye pembe geliyor
benımde ptesıden berı gelıyo sabah pembe yoğun geldı şimdide sadece peçeteye sılınce kahve leke gelıyor gecmıyo bı Turlu çok korkuyorum bebegıme bırsey oldu dıe

kese etrafinda kanaman falan varmiydi ? cok komplex insan vicudu ben kac gundur arastirma yaptim kanamalar neden kaynaklanir diye okadar cok neden varki ... hemen en kotusunu dusunme
Daha pazartesi doktora gittm kan falan var demedi ama bugun akşam geldi şuan da da penceteye cok acık pembemsi geliyr Rabbim bebeğimi korusun

Back
X