- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.721
300 gr vermişim almadım dahakilo alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 gr vermişim almadım dahakilo alan var mı?
kuzum gecmis olsun dun bende de oldu bende 7 yle 8 haftalikim uygulamaya gore 8 haftalikim ama dunku doktor 7 hafta demisti bende de kan renginde gelmisti korkuyu anlatamam doktora gitim kalp atisini duydum istanbulda ve avrupa yakasinda yasiorsan turkiye hastanesine git orda acil de herzaman bir jinekolog var ve cokta iyilerAcillll! Kızlar ilk defa kanamam oldu kırmızı renkte 8 haftalık bugun ne yapsam acaba dua edinn lütfen bebebbm e bişey olmasnn
bişey olmaz inşallah ama doktora git yinedeAcillll! Kızlar ilk defa kanamam oldu kırmızı renkte 8 haftalık bugun ne yapsam acaba dua edinn lütfen bebebbm e bişey olmasnn
yarina malesef beklemek zorundasin peki akintin cokmu azmi ? ( kan tam kirmizimiydi )Diyarbakır dayım aradm doktor yokmuş hastanede de ne yapsam acaba şuan bende cok korkuyrm
tam kırmızı deil ama pembe nın bi üstü birden kesildi ama. Peçeteye pembe geliyoryarina malesef beklemek zorundasin peki akintin cokmu azmi ? ( kan tam kirmizimiydi )
kese etrafinda kanaman falan varmiydi ? cok komplex insan vicudu ben kac gundur arastirma yaptim kanamalar neden kaynaklanir diye okadar cok neden varki ... hemen en kotusunu dusunmetam kırmızı deil ama pembe nın bi üstü birden kesildi ama. Peçeteye pembe geliyor
benımde ptesıden berı gelıyo sabah pembe yoğun geldı şimdide sadece peçeteye sılınce kahve leke gelıyor gecmıyo bı Turlu çok korkuyorum bebegıme bırsey oldu dıetam kırmızı deil ama pembe nın bi üstü birden kesildi ama. Peçeteye pembe geliyor
Instagramda bana mesaj at yada beni ekle sana korkmazsan dusuk yaptigim fotosunu atim ve nasil renkte kan geldiginiKızlar düşükte parça halındemi gelır bide kırmızı renkmı bilen varmı?
Annem düşük yapmıştı yoğun kan ve parca geliyor. Ayrıca çok ağrı oluyor canımKızlar düşükte parça halındemi gelır bide kırmızı renkmı bilen varmı?
Daha pazartesi doktora gittm kan falan var demedi ama bugun akşam geldi şuan da da penceteye cok acık pembemsi geliyr Rabbim bebeğimi korusunkese etrafinda kanaman falan varmiydi ? cok komplex insan vicudu ben kac gundur arastirma yaptim kanamalar neden kaynaklanir diye okadar cok neden varki ... hemen en kotusunu dusunme
Burdan özelden atarmısın cnm kaç haftalıktıInstagramda bana mesaj at yada beni ekle sana korkmazsan dusuk yaptigim fotosunu atim ve nasil renkte kan geldigini
19cns03
Kaç haftalıktı 6 haftalıkdada büyük parcamı gelırAnnem düşük yapmıştı yoğun kan ve parca geliyor. Ayrıca çok ağrı oluyor canım
ben yeniyimde naisl yapilcani bilmiorum ve atarim 7-8 haftalikti gun olarakta 59 gunduBurdan özelden atarmısın cnm kaç haftalıktı
iki parca olarak dusuk yaptim birincide bi fasulye buyuklugundeydi digeri zaten onun kesesiydi beyazimsi renkte foto atabilsem gosteririm ama valla yapamiorumKaç haftalıktı 6 haftalıkdada büyük parcamı gelır
Kalbimi durmuştu oyuzdenmi düştüiki parca olarak dusuk yaptim birincide bi fasulye buyuklugundeydi digeri zaten onun kesesiydi beyazimsi renkte foto atabilsem gosteririm ama valla yapamiorum
evet bir hafta once kahve rengi akinti icin gitmistim hersey normaldi bir hafta sonra yoladigim fotodaki kanama seklinde oldu sonrada kalbi durdugunu ogrzndim 4 gun sonra da evde dusuk yaptimKalbimi durmuştu oyuzdenmi düştü
Rabbim bir daha yaşatmasın inş kimseye yaşatmasınevet bir hafta once kahve rengi akinti icin gitmistim hersey normaldi bir hafta sonra yoladigim fotodaki kanama seklinde oldu sonrada kalbi durdugunu ogrzndim 4 gun sonra da evde dusuk yaptim