2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kaç haftalıktı 6 haftalıkdada büyük parcamı gelır
Annem zamanında doktor hatasından düşük yaptı canm sen hamile değilsin demis doktor ve anneme adet söktürücü vermiş annemde onu içinde düşük oldu. Ama annem 2 aylıktı en az.ve parca et parçasına benzediği için kiz düşürdum dedi. Erkek olunca eller falan belli oluyormuş sözde. Senin sadece peçeteye silinen bir kan veya leke ise o tamamen biriken kan. Ve tüp bebekte oluyor genelde benim arkadaş 1 ay nerdeyse yataktan kalkmadı tüp bebekte kanaması vardi şimdi o riskli dönemi atlatti gayet iyi.icini ferah tut canm

Annem zamanında doktor hatasından düşük yaptı canm sen hamile değilsin demis doktor ve anneme adet söktürücü vermiş annemde onu içinde düşük oldu. Ama annem 2 aylıktı en az.ve parca et parçasına benzediği için kiz düşürdum dedi. Erkek olunca eller falan belli oluyormuş sözde. Senin sadece peçeteye silinen bir kan veya leke ise o tamamen biriken kan. Ve tüp bebekte oluyor genelde benim arkadaş 1 ay nerdeyse yataktan kalkmadı tüp bebekte kanaması vardi şimdi o riskli dönemi atlatti gayet iyi.icini ferah tut canm
alakasi yok kiz erkek bunu bilemez annen bende dusuk yaptim ve fotosunu cekip doktoruma sordum bana dedigi bizim icinde zor ogrenmek icin 3 aylikken daha belirgin oluyor cinsiyeti dedi

Geçmiş olsun canım ne biçim dr var ya oğlumda tüp bebek benım hiç böyle kanamam olmadı oyuZden çok korktum inş yarın ıyı olduğunu öğrenırım tşk ederım cnm

Suan istanbulda degil de belcikada olsaydim o 8 hafta icinde 2 kiloya ulasmisti :) canim belcikadaki alistigim yemek tarzini istior ama burda yok burda et yemzye bile tiksiniyorum kendimi sebzeye verdim :63: birde tatli falan uff sabahlari cikolatali ekmek istiorum mesela burda 7days le yetiniyorum neyseki bir ay sonra annemler gelior ve buyuklkk bir liste yaptim istediklerimi bir ay sonra kilomu aciklarim :kk77::halay:
ya bende fazla tatlı yeme yok ama doymak bilmediğim için kolaya kaçıp makarna pilav ve patatese abandım. açlık acı veriyor resmen. sağlıklı beslenin diyenleri dişleyesim geliyor. 2 yumurta yiyorum 1 saat geçmeden acıkıyorum. nasıl ekmeksiz pilavsız makarnasız yiyeceğim anlamıyorum. eskiden bunları yemezdim. ne güzel doyuyordum bir salatayla haşlanmış tavukla.

Daha pazartesi doktora gittm kan falan var demedi ama bugun akşam geldi şuan da da penceteye cok acık pembemsi geliyr Rabbim bebeğimi korusun
Canim bi acile gitsen dusuk onleyici igne yaparlar.kanama olunca doktora gittik igne yapti.ama dikkatli gidin .biran once gideyim derken daha kotu olmasin.benim doktorum kanama aninda hemen yat kanamanin azalmasini bekle demisti

ya bende fazla tatlı yeme yok ama doymak bilmediğim için kolaya kaçıp makarna pilav ve patatese abandım. açlık acı veriyor resmen. sağlıklı beslenin diyenleri dişleyesim geliyor. 2 yumurta yiyorum 1 saat geçmeden acıkıyorum. nasıl ekmeksiz pilavsız makarnasız yiyeceğim anlamıyorum. eskiden bunları yemezdim. ne güzel doyuyordum bir salatayla haşlanmış tavukla.
Valla bende yiyorum yiyorum doyduğumu anlamıyorum bugün annem tavuk yapayım dedi vallahi kokusu midemi bulandırdı tavuktan soğudum gitti canım tavuk :D

Günaydın kızlar ilk sabah bulantımı bugun yaşamış bulunmaktayım beni kutlayabilir siniz :olamaz: nasıl işe gelicem ben sabahları diye düşünmeye başladım elimde çubuk krakerle geliyorum işe :-) Sizler iyiimisinz :KK68:

Benim de bgn ilk kez diyebilirim midem ara ara bulandı özellikle kokular çok rahatsız ediyor elimi yıkıyorum sabun kokusu iğrenç geliyor
Annemdeydik bgn annem yemek yapıyodu sağolsun kokular çook kötü geldi ama afiyetle yedim öyle ilginç haller

günaydın kızlar..
10uncu haftaya girdim bugün..
haftaya ctesi kontrolüm var..
cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba?11 haftalık olmuş olcaz..
ayh çok merak ediyorum:KK53:
Canım erkek oldu mu 12 hatta pozisyonu uygunsa ve doktora da bağlı tabi 11. Haftada öğreniliyo kız daha zor.tecrübeyle sabittir :kahve:

Valla bende yiyorum yiyorum doyduğumu anlamıyorum bugün annem tavuk yapayım dedi vallahi kokusu midemi bulandırdı tavuktan soğudum gitti canım tavuk :KK70:
aynen bende tiksindim özellikle yağlı kısımlarından. aslında direkt yemeklerden haz etmez oldum ama yemeyince de midem acıyor :D daha ilk haftalar doyuramıyorsam ileriki zamanlarda kazan kazan mı yemem gerekecek?

aynen bende tiksindim özellikle yağlı kısımlarından. aslında direkt yemeklerden haz etmez oldum ama yemeyince de midem acıyor :KK70: daha ilk haftalar doyuramıyorsam ileriki zamanlarda kazan kazan mı yemem gerekecek?

cok tatlisin ya :) bosver ye canin istiyorsa,hamilelik ozel bir donem.. tani cnmiz olmayani da isteyecek,1saate tekrar acikacagiz da.kasma bosver :) ha abartma da olcusunu bilirsin. miden kaziniyorsa acsin yapcak bise yok :) yazik vucudun istiyorsa ye :) 30kilo alan var ya onlar da veriyor,15 fln alsa en ideali.. gidiyor emzirdikce. onemli olan dogum sonrasi abartmamak valla

kanamalari olan arkdslari okuyorum dua ediyorum. bu grupta malesef cok kisi var :( biz de gelip aclikti mide bulantisiydi diyoruz,sukretmek lazim her animiza. dikkat edin arkdslar,doktorlar hep dinlenin diyor dinlenin bol bol. Allah icinize ferahlik versin,hayirla atlatalim riskli donemleri. ama az kaldi da

Back
X