2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
pco luyum canm çok düzensiz geç yumurtlama olabilecğini biliyorum ama anlayamadığım ilk evde test yaptım yakşalık 3 hafta önce ve idrar da anında çıktı ertesi gün kanda oran 2800 civarı çıktı 1 hafta sonrada kesemi karnımdan gördük aradan2 hafta geçti ve şuanda 6 hafta lık demeleri normal gelmiyor yani ben hiç 3 haftalık bi gebeliği öğrenmedim en erken adet geçtik ten 5 gün sonra öğrenmiştim.diğer çocuğu mu onun değeri bile 83 dü ve bana 4 buçuk haftalık demişlerdi
Çok böyle şeylere takılıp lmamak lazım. Şimdi bu konuyla ilgili ilginç birşeyler anlatacağım... ben üniversitede embriyoloji üzerine çalışıyorum tabi insan örneği değil hayvanlarda çalışıyoruz ama olsun sonuçta bilim adamlarının hayvanlardan elde ettiği bilgilerden yola çıkarak insanlara dair çıkarımlar yapıyorlar... benim yaptığım bir fare deneyinde fareler doğurdu tek başınaolan dişi bir farenin yani yanınahiç erkek gelmemiş bir fare 21 gün sonra ikinciye doğurdu tabi tüm bölüm şoktayız nasıl olur diye sonra anladık ki vücutları embriyo gelişimlerini durdurmuş yavru sayısı fazla olduğu için ötekiler doğunca diğerleri gelişime devam etmiş... bence açıklanamayan ve gerçekten Allahın mücizesi birşey.... burada anlatmaya çalıştığım şey bizler tabiki hayvan değiliz ama bir yerden sonra sağlıkla devam etmiyorsa sürekli düşünüp kendini üzme doktorların bile açıklayamadığı ve bilmediği o kadar mucizevi şeyler oluyor ki Allaha dua edip nasip ettiği için şükret herşey yolunda bence....

Çok böyle şeylere takılıp lmamak lazım. Şimdi bu konuyla ilgili ilginç birşeyler anlatacağım... ben üniversitede embriyoloji üzerine çalışıyorum tabi insan örneği değil hayvanlarda çalışıyoruz ama olsun sonuçta bilim adamlarının hayvanlardan elde ettiği bilgilerden yola çıkarak insanlara dair çıkarımlar yapıyorlar... benim yaptığım bir fare deneyinde fareler doğurdu tek başınaolan dişi bir farenin yani yanınahiç erkek gelmemiş bir fare 21 gün sonra ikinciye doğurdu tabi tüm bölüm şoktayız nasıl olur diye sonra anladık ki vücutları embriyo gelişimlerini durdurmuş yavru sayısı fazla olduğu için ötekiler doğunca diğerleri gelişime devam etmiş... bence açıklanamayan ve gerçekten Allahın mücizesi birşey.... burada anlatmaya çalıştığım şey bizler tabiki hayvan değiliz ama bir yerden sonra sağlıkla devam etmiyorsa sürekli düşünüp kendini üzme doktorların bile açıklayamadığı ve bilmediği o kadar mucizevi şeyler oluyor ki Allaha dua edip nasip ettiği için şükret herşey yolunda bence....
çok haklısınız nekadar güzel yazmışsınız teşekkür ler

Selam kızlar şimdi doktordan geldim bebegim 6+2 günlükmüş kese ve bebegi gördük ama kalp atışını ben duyamadım doktorum ben duydum sorun yok ama sana iki hafta snra duyuralım dedi
Kalp atış hızı eger ultrason goruntusundeki LR oluyor ise 96 çıktı :dua:
Gözün aydın canm. Git gide artıyor kalp atış hızı

Selam kızlar şimdi doktordan geldim bebegim 6+2 günlükmüş kese ve bebegi gördük ama kalp atışını ben duyamadım doktorum ben duydum sorun yok ama sana iki hafta snra duyuralım dedi
Kalp atış hızı eger ultrason goruntusundeki LR oluyor ise 96 çıktı :dua:
Banada dinletmedi cnm 2 hafta sonra çağırdı sanırım ozaman dinleticek

Merhaba kizlar. Ben de doktora gittim. Ultrasonla muayene etti. Hersey yolunde gorunuyor. Kese boyutu 15mm dedi. Ultrasona gore 5+5 cikti. Ben de bugun 5+6 yim zaten. Haftaya cumaya tekrar cagirdi. Rutin testler istedi. Haftaya kalp atisini da duyariz dedi.

Kızlar merhaba programa göre 6+1 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim. Kese göremedi. Sıkışık ol tekrar bakalım dedi. Bayağı sıkıştıktan sonra gittim. Çok küçücük daha dedi. Salı günü gel tekrar bakalım dedi. Karından bakıyor. Bana hiç normal gelmedi canım çok sıkıldı. Bu haftada kalp atışı bile duyuluyor bildiğim kadarıyla. Çok korkuyorum kızlar kaybetmekten :( 1 sene sonra kavuştum zaten. Moralim bozuldu. Doktor çok gerginsin bu kadar stres yapma dedi ama elimde değil

Back
X