2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
mecburen toplantı olunca pantalon giyiyorum ama onun haricinde elbise yada tayt üzerine tshirt takiliyorum yoksa sıkı giyinince ağrı yapıyor

bugün kalp atışı duydummmm. haha 2 cmlik bir bebişin kalp atışlarını duymak çok etkileyici bir şey <3

Eklentiler

• bebek.webp
    bebek.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
Gözün aydın kuzum. Darısı bana ve diğer henüz duymayan arkadaşlara olsun inşallah :)
amin inşallah duyarsınız. mükemmel bir duygu inanılmaz. içimde bir kalp atıyor ve o benim bebeğim. bir birey. kim bilir kim aşık olacak kalbinin sesine:) duygulanıyor insan.

amin inşallah duyarsınız. mükemmel bir duygu inanılmaz. içimde bir kalp atıyor ve o benim bebeğim. bir birey. kim bilir kim aşık olacak kalbinin sesine:) duygulanıyor insan.
Ben de bugün gittim. Çok çok küçük kese gördü. Salı gününe net olur inşallah. Kesin o aşamaya geldiğimde o minik kalp atışlarını duyduğumda ağlarım :) eminim ki inanılmaz bir duygudur

Ben de bugün gittim. Çok çok küçük kese gördü. Salı gününe net olur inşallah. Kesin o aşamaya geldiğimde o minik kalp atışlarını duyduğumda ağlarım :) eminim ki inanılmaz bir duygudur
daha çok erken zaten üzülme duyamazsan. ben 6. haftada alttan baktırmadığımdan anca bu hafta duyabildim.

daha çok erken zaten üzülme duyamazsan. ben 6. haftada alttan baktırmadığımdan anca bu hafta duyabildim.
Kese bile zor göründü. Sıkışık oldum iyice o zaman gördü ama küçücük daha dedi. Salı günü gidecem bakalım umarım büyür kese. Biraz canım sıkılmıştı bu yüzden de

Kese bile zor göründü. Sıkışık oldum iyice o zaman gördü ama küçücük daha dedi. Salı günü gidecem bakalım umarım büyür kese. Biraz canım sıkılmıştı bu yüzden de
büyür büyür demek ki geç yumurtlama olmuş. bekliyoruz güzel haberlerini. bence her şey yolunda. kese göründü ya sıkma canını. büyür o annesi.

büyür büyür demek ki geç yumurtlama olmuş. bekliyoruz güzel haberlerini. bence her şey yolunda. kese göründü ya sıkma canını. büyür o annesi.
Inşallah canım benim. Kenarları da muntazam değil dedi. Inşallah büyüdükçe düzelir :dua:

Kızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
Bende tayt mı alsak ki yada elbise

Kaç yıllık evlisin canım..nerde yasıyorsun başka doktora git alttan baktılar mı
Tam 1 sene oldu evleneli kuzum. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Polikistik over vardı adetim düzensizdi. Geçen ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullandım korundum. Doktor bitkisel hap verdi bana hemen hamile kaldım onunla. Adanada yaşıyorum. Alttan bakmadı karından baktı. Çok küçücük göründü. Döngü uzun olunca geç döllenme oluyormuş sanırım. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. Çok şükür kanama ve lekelenme de yok. Umarım kese buyur

Back
X