- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #23.261
Sağol canım yine deah cnm ben de herkes gibi okuyorum ama sordugun soruya cvbm olmayinca veremiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yine deah cnm ben de herkes gibi okuyorum ama sordugun soruya cvbm olmayinca veremiyorum![]()
Kullandım canım ama hiç bişey fark etmedi allahım kimseye vermesin çok kötü böyle bişey yok anlatamıyorumBen hic bilmiyorum o ilacı ama dr ilacı verdiğinde gebe olduğunu bilerek verdiyse krem sonuçta sür bence
Cok gecmis olsun canım benim hic bilmiyorum bende o kremi inşallah fayda eder dw rahatlarsinsin birazKullandım canım ama hiç bişey fark etmedi allahım kimseye vermesin çok kötü böyle bişey yok anlatamıyorum![]()
Ah canım ya zor olmaz mi en hasas bolgelerden biri sonuçta. Sıcak uygulamada sanki rahatlatıyor diye hatırlıyorum rahmetli annemde vardi sicak su torbasi koyardi poposunun altına.Kısa sürede atlatırsın işallahKullandım canım ama hiç bişey fark etmedi allahım kimseye vermesin çok kötü böyle bişey yok anlatamıyorum![]()
Etmedi canım ya yok böyle bi acıCok gecmis olsun canım benim hic bilmiyorum bende o kremi inşallah fayda eder dw rahatlarsinsin biraz
Onu da yapayım canım ilk defa bu kadar oldu anlatılmayacak bişey öyle bi acı sırt üstü uzanmak bile mümkün değil sağımdan soluma dönemiyorumAh canım ya zor olmaz mi en hasas bolgelerden biri sonuçta. Sıcak uygulamada sanki rahatlatıyor diye hatırlıyorum rahmetli annemde vardi sicak su torbasi koyardi poposunun altına.Kısa sürede atlatırsın işallah
Doğrudur canım Allah kolaylik versin dene bakalim ise yarar isallahOnu da yapayım canım ilk defa bu kadar oldu anlatılmayacak bişey öyle bi acı sırt üstü uzanmak bile mümkün değil sağımdan soluma dönemiyorum![]()
Günaydın kızlar.
Eşimi endoskopiye götürcem, kalktık sabahın köründe bakalım. Ankara buz![]()
İnşallah canımDoğrudur canım Allah kolaylik versin dene bakalim ise yarar isallah
Valla canım bende 2700-3000 arası dogursam fena olmaz. Aynen dr öyle dedi herkes marifetmiş gibi topaç gibi doğsun ister ama zayıf çivi gibi olur dedi. Ayy şu şeker olayım hallolsaydı bi. Ama kv yanındayım strese girmekten de olabilir benimki.
Kesinlikle canım ne kadar sakin kalmaya calissam da kalamiyorum nedense;(Sinir stres çok etkiliyo canım şekeri. Normalde benim tokluğum 110 u geçmiyor, eşimle tartıştıktan hemen sonra 167 çıkmıştı![]()
Allah yardımcınız olsun valla çok zormuşZor ama ne yapacaksın canım. Düşün diyet yaparken bile arada kaçamak yapıyordum. Şimdi bebek zarar görecek diye inan canım istese bile iğrenmiş gibi hissettirmeye çalışıyorum kendime. Düşün geçen birşey yapıldı evde normalde çok aşırır severim. Ama ben sadece çatalın ucuyla aldım. Nasıl olmus bile anlamadım sen düşün yani:))
Ulusun neresinde canım bende gideyim bakayım :)Biz bugün ulusa (Ankara) gittik, baya bir bebek alışverişi yaptık, çok soğuktu hava. Şirinler bebe de ne ararsan var. Şaşırdığım konu; instagramda almayı düşündüğüm birçok tulum, kıyafet model yarı fiyatınaydı. Örnek olarak mesela, ben almadım ama kuzu yünü kundak satıyolar ya fix 189 TL internette heryerde, 80 TL ydi orada. Haberiniz olsun.
Sağol canım aminAllah yardımcınız olsun valla çok zormuş
Tahmin edebiliyorum çok can yakar bnm 2 haftadir böyle afedersin hatta kanamam oldu ve ustune oturamadim popomun1 kere sürdüm zaten canım ama fayda etmedi üstünden 2bucuk saat geçti yok böyle bişey ilk defa bu kadar oldu yerimde duramıyorum![]()
Decavit bn kullanıyorum cnm 3.aydan sonra başladım toplam 9 kilo aldım bu zamana kadar. Dr uma sordum aldırmiyor dedi ama aldırsada bebek için sorun etmiyorum. Az kaldı şurda zaten sağlıkla gelsinler kilo verme sikintim yok inş doğumdan sonrada olmaz.Kızlar birşey sormak istiyorum size balık yagi ve multivitamini birlikte kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz hangisini verdi dr sizlere. Birde dr decavit al istersen dedi ama kilo aldırıyormuş diye duydum sizlere sormak istedim
disarda mi içerdeki canim .? disarda ise kara merhem hemoroid yani basura cok.iyu geliyor diye biliyorum ... kullanmakta sakınca olurmu ki?Onu da yapayım canım ilk defa bu kadar oldu anlatılmayacak bişey öyle bi acı sırt üstü uzanmak bile mümkün değil sağımdan soluma dönemiyorum![]()
Ben de yeni Ankaralı sayılırım, eşime sordum Çıkrıkçılar yokuşunun başlangıcıymış canım. Taksi durağı vardı tam önünde.Ulusun neresinde canım bende gideyim bakayım :)