- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #24.841
Benimkilerde fossbakalım olacak mi olmayacakmı
![]()
Benim de dolgun dolgundu keşke hep öyle kalsa diyordum, sanki söndü ve sarktılar gibi. Bu dönemsel mi acaba, tecrübeli anneler yazar belki ?
Sağolasin canim aynen yoģun bi seklide sancım vardi insallah ilaclarla atlaricaz sende yarin.git guzel haberlerle gel insallah cok guzel şu kontroller
Bende öyleyim dolgunluk falan yok doğuma azkala acaba masaj di sicak.su falan yontemini mi denesek ki yoksa oluruna mi biraksam bilmiyorum
Maşallah kuzuya gayet iyi
Canım ilk zamanlar hormonlardan dolayı birden şişiyor şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ondan rahatladı tabi doğum zamanı yine şişecekler :))
Maşallah kuzuya boyu kilosu değişir canım önemli olan sağlıklı olsun![]()
Sağolun kızlar,insan kaçıncı hamileliğini yaşarsa yaşasın unutuyor işte,bi benim mi acaba demiştim ama hepimizin öyle olduğuna göre demek ki normal.İnşallah bol bol emzirecek sütlerimiz olurSönmüş balon gibiler biraz buyuseler ve hep oyle buyuk olsalar isterdim. Insallah sutumuz olur canm. Doğuma 1 hafta kala yas hurma yiyin diyorlar hatta hastaneye götürün diyorlar sütun cabuk gelmesini sagliyormus. Bu arada yarin hayirli haberlerle gel insallah