• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
5. Gün kan almışlardı canım hastanede orada bakıldı. 8 çıktı değerimiz. Doktor 1. Ayında tekrar bakalım dedi. 5’in altında olmalıymış
Bende yukarıda yazan arkadaşın ismini hatırlayamamıştım, yazmışlardı diyecektim yazmış tekrardan saolsun. Hiç takma kafana, geçici bi durumdur eminim.

Evey
Maşallah kuzucuga ya kıyamam benimki de surekli birlikte yatarak emismek istiyor beni tanıyor artık. Zaman cabuk geciyor ya. Ama bu beslenmeye kesin iyi kilo almistir bebegin. Beyin demek yağlı yapıyor çok severim kelle paçayı kirkimiz ciksin o zaman çorba içmeye gideyim:) süt yapan seyler de hep sevdiğim seyler yahu çok güzel sekerden kurtulduk şükür:) su gazdan da kurtulsak valla bi rahatlicam.
Evet ya tanıyorlar gözlerimin icine bakıyor konuş benimle diyor. Ağlayinca nenesi dedesi alıyorlar susturmak için dahada bağırıyor alıyorum kucağıma gözlerimin içine bakarak ağlıyor ic ceke ceke konuşunca sakinliyor çok tatlılar ya simdiden. Git git canım 40ida çıkarıyor mussun benim yerimede ye. Esim gelince bende ona yaptırırım artık.Atlatırız heralde gazlı günler daha az olur büyük ihtimal belli bir aydan sonra. Dun zaten 7-10 arasi 12-2 arasi 4-5 bucuk arasi gaz mizmizligimiz vardı şuan zor gelmiyor ama üzülüyorum çocuk rahatsız oluyor diye

Göbekte bi anormallik görmüyorum zamanla oturur yerine ama ıslaklık akıntı varsa yıkama kurusun bi bezle ıslaklığını al arada havalansın canım kapatma hemen
Açtım hatta elimle tuttum ama beyfendi 5 dk anca durdu musade etmiyor açık kalmasına.Bugün hemsire bir akraba var emekli ona demistim gel yıkayalım diye gelecek öğlen sonu gisteriyim ona sıkıntı var derse hic yıkamayayım. Anlar herhalde diye düşünüyorum:))

Eklentiler

• Screenshot_20190307-123347.webp
    Screenshot_20190307-123347.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet cnm bağırsak düzenleyici verdi ilac sayılmaz probiyotik maflor. Sabah verdim 2 saattir hiç giklamadan uyuyor hala uyanmadı mışıl mışıl uyudu kuzucum uyurken de arada pirtliyor:))
Aaa cok iyi ya ne kadar a aldın canm bizim aile hekimine bir sorsam mi bende zorla uyuyor 5 dk gecmedi cıglık cıglıga uyanıyor zorluyor çok üzülüyorum kuzunun haline

Aaa cok iyi ya ne kadar a aldın canm bizim aile hekimine bir sorsam mi bende zorla uyuyor 5 dk gecmedi cıglık cıglıga uyanıyor zorluyor çok üzülüyorum kuzunun haline
Ben 1 haftadir kullanıyorum kesin iyi diyemem ama kakasi normale döndü bi de zinco mu alsam acaba diyorum biz 45 tl ya almıştık canım

Ben 1 haftadir kullanıyorum kesin iyi diyemem ama kakasi normale döndü bi de zinco mu alsam acaba diyorum biz 45 tl ya almıştık canım
Metsil ve zinco var bende sabahtan beri daha yeni yarım saattir uyuyor hep birlikte sancı var sabah aksam kullanıyorum ama fayda yok canım bugün metsil e geceyim bir kaçgun deneyim fark olursa devam olmadı tekrar bir sorucam cok fena oluyor cocuk

Valla cnm baska ilaçlarda aldigimiz için fiyat tam fiyat hatırlamiyom. Aynen ya dayanamiyorum bende o haline

Metsil ve zinco var bende sabahtan beri daha yeni yarım saattir uyuyor hep birlikte sancı var sabah aksam kullanıyorum ama fayda yok canım bugün metsil e geceyim bir kaçgun deneyim fark olursa devam olmadı tekrar bir sorucam cok fena oluyor cocuk

Nurse harweys de dene canım her damla her bebekte işe yaramıyo deneyr deneye bulucaz artık.

Valla cnm baska ilaçlarda aldigimiz için fiyat tam fiyat hatırlamiyom. Aynen ya dayanamiyorum bende o haline
Görümcem gidecekti zaten ona söyledim o soracak bakalım ne diyecek babam gelmişti gecen gün kesin çözümü var bunun diyip bu damla vermiş eczacı kardeşim için ilacin yyanında buz varmış ilacı korumak için galiba ama babam damlann adını hatırlamıyor

Eczacı ile konustum şimdi babamn söylediği damlann adı bıogaı imiş ve en etkılısı o dedi fiyat 69 tl
Maflor biogai bunlar probiyotik ve her gün düzenli ayni saatte vermek lazım kızlar bir gün verip bir gün vermeme gibi birsey yok hem işe yaramaz hem boşuna vermiş olursunuz 21 günde etkisini tam gösteriyor kullanacaksınız düzenli ve her gün ayni saate verin

Maflor biogai bunlar probiyotik ve her gün düzenli ayni saatte vermek lazım kızlar bir gün verip bir gün vermeme gibi birsey yok hem işe yaramaz hem boşuna vermiş olursunuz 21 günde etkisini tam gösteriyor kullanacaksınız düzenli ve her gün ayni saate verin
O zamana zaten cocuk kendıni toplamaz mi kırkımız çıkıyor zaten ben etkıli bir yöntem buldum şuan :)

Back
X