• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sabah kalktım yaptgmn tek iş yatagimi toplamak kahvaltı hazırlayamadım bile yukarıda görumcede yaptım sürekli pişpiş rezene kımyon verdım buraz rahatladı bir kere gaz çıkardı 40 dk kadar uyudu uyandı yıne sancı biraz zaman sonra yıne rezene kimyon ve karnına sıcak havlu koydum az rahatladı ama sancıdan yine uyuyamadı bir yöntem geldi aklıma denedim hemen ve enazından kızıma bir sehrıye çorbası yapabildm ve ortalık toparladım ve suan mısıl mısıl uyuyor görselimiz aşağıda :halay::KK71:eskılerımiz bu sekilde hiçbir işlerini aksatmadan yapmış bir sürü hayvana bakmış

Eklentiler

• Screenshot_20190307-151613.webp
    Screenshot_20190307-151613.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 85
Maflor biogai bunlar probiyotik ve her gün düzenli ayni saatte vermek lazım kızlar bir gün verip bir gün vermeme gibi birsey yok hem işe yaramaz hem boşuna vermiş olursunuz 21 günde etkisini tam gösteriyor kullanacaksınız düzenli ve her gün ayni saate verin
Aynen bende oyle biliyorum sabahlari veriyorum bakalım 21 gunu bilmiyodum ams

Bir yıl kadar önce arkadaş internetten basvurmustu bizimkini de o yapacaktı dilekçede de sanırım posta ile olacak
Evet sanırım dilekçe doldurup ya posta ile ya da elden teslim etmemiz gerekiyormuş. İnternetten yapsak ne vardı sanki? Benim iş yerim bildiriyormuş aslında ama biz 10-15 kişi olunca bildiriyoruz geç olabilir isterseniz kendiniz başvurun dediler. Mecburen gidicez anlaşılan.

Evet sanırım dilekçe doldurup ya posta ile ya da elden teslim etmemiz gerekiyormuş. İnternetten yapsak ne vardı sanki? Benim iş yerim bildiriyormuş aslında ama biz 10-15 kişi olunca bildiriyoruz geç olabilir isterseniz kendiniz başvurun dediler. Mecburen gidicez anlaşılan.

Canım eşim yapmıştı benimkini ben kendim gitmedim. Eşinde yapabilir diye biliyorum.

Sabah kalktım yaptgmn tek iş yatagimi toplamak kahvaltı hazırlayamadım bile yukarıda görumcede yaptım sürekli pişpiş rezene kımyon verdım buraz rahatladı bir kere gaz çıkardı 40 dk kadar uyudu uyandı yıne sancı biraz zaman sonra yıne rezene kimyon ve karnına sıcak havlu koydum az rahatladı ama sancıdan yine uyuyamadı bir yöntem geldi aklıma denedim hemen ve enazından kızıma bir sehrıye çorbası yapabildm ve ortalık toparladım ve suan mısıl mısıl uyuyor görselimiz aşağıda :halay::KK71:eskılerımiz bu sekilde hiçbir işlerini aksatmadan yapmış bir sürü hayvana bakmış
Anam sırtına mi bağladın Umut beyi :KK33:

Kızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor

Back
X