• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok sağol canım valla rahatladım çok şükür burası gerçekten çok yararlı bi site elinizden geldiğince derdi olanlara çare arıyorsunuz bildiğiniz bişeyse onu öneriyorsunuz çok sağolun gerçekten zeytinyağı sür diyen arkadaştan allah razı olsun belkide o iyileştirdi oğlumu :) senin yazılarınıda hep okuyorum canım derdin başından aşkın ama yinede arkadaşlarına yardım etmeye teselli etmeye çalışıyosun o kaynananıda allah bildiği gibi yapsın çok çektiriyo sana kafana takma sütün kesilmesin bebeğinle ilgilen onu öp kokla eninde sonunda evine gideceğini düşün evinde çocuğunu istediğin gibi büyütüceksin kimse karışamicak merak etme :) ya ben napim ben 6 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum benimde çok derdim var ama burda yazıp kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum benim büyük çocuğum babaanne düşkünü küçükken bana adımla seslenirdi ona anne derdi çok ağladım çok şey zoruma gitti çok haksızlık edildi ama hep sabrettim herzaman odamda tek başımayım eşim gelene kadar kimseyle muhattap olmuyorum bebeğimi kolay kolay yanına götürmüyorum bazen ağlayınca kendisi gelip bakıyo susturmaya çalışıyo ama odaya çıkarınca hemen ver bana diyo o huyuna sinir oluyorum :) 6 senede neler çektim bi ben bilirim bazı şeyleri eşime bile anlatmıyorum akşama kadar ağlasam bile o gelince hiç bişey olmamış gibi gülüyorum bu günlerde geçicek allahın izniyle benimde bi evim olucak yuvam olucak çocuklarımla eşimle mutlu bi hayatım olcak inşallah o güzel günleri bekliyorum sadece ve kimseye bulaşmamaya çalışıyorum lavga etmekten sinir sitres yapmaktan bıktım çünkü kendi halimde odamda oturuyorum. Oğlum beni fazla sevmez öyle alıştırdılar küfür öğretiyolar küçücük çocuğa benim lafım geçmiyo bu evde öğretmeyin diyemiyorum öğrendiği küfürleride gelip bana ediyo evladımı benden uzaklaştırıyolar bizimle yatmak istemçyo babaannesi yatınca ağlıyo yanına götürün beni diye düşman gibi görüyo bizi kardeşini sevmiyo okadar ahım varki allah güldürmesin yüzlerini başka ne diyim ama bebeğimi ellerine vermicem alışmasın ona herşryine ben koşuyorum beb bakıyorum sabaha kadar uyumuyorum oğlumda yaşım küçüktü gece ağlasa gider kaynanama verirdim biraz uyumak için çok yanlış yapmışım kendi ellerimle ona alıştırdım çocuğumu :KK43: çocuğu ayağa alıştırdı 5 sene ayakta uyuttum hep onun yüzünden bunuda ver ayağıma diyo vermiyorum. Asla vermem sabahlara kadar uykusuz kalırım yinede götürmem ona :KK43: başladım susamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin..
Ay canim gercekten cok zor allah sabir versin sana

canım bizimki de çok kusuyor. Ozellille emdikten sonra emdiginin yarısıni kusuyor. Sonra bir daha emmek istiyor günlük 7-8tane cisli ve kakali bezimiz var. İlk dogduguna gore bacaklari falan baya toplamis gibj geliyor bana o yuzden suan dusunmemeye çalışıyorum. Salı günü kontrole gideceğiz o zaman belli olacak bakalim herşey
Gözle görülür büyüme olmalı sizde varmiş şükür bizimki küçük geliyodu gözüme aynen de öyle oldu

2 kupa tuketiyorum canım toplamda bazen ayrı ayri bazen karıştırıyorum
Bende karıştırdım canım bakalım inşallah biraz azalır gazı

humananin kimyonlu rezene çayını aldım ben ne kada içersem içeyim fayda etmedi az birşey biberon koydum akşamları 3 ml kadar iciriyorum biraz rahatlatıyor karnına havlu ütüle koy ayağına da pratiklerini ütüle sıcak sıcak uyusun minik
Ben aktardan aldım canım hazır paketlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum ayrıca onların çoğunda şeker varmış annelere kilo aldırıyormuş bugün bi forumda okumuştum

Hipp iyi diye duymuştum zaten aynen yapacak bisey yok mama ile büyütmeyi tercih etmedik mecburi oldu sizin kilo alımı nasıl?
Bende hipp mama veriyorum hem de emiyor hiç biberon vermemeyi düşünüyordum ama kilosu düşünce 10.gün mecbur mamaya başladık şimdi ikisi bir gidiyor bazen çok aç olunca memeyi istemiyor korkuyorum memeyi bırakacak diye ama yapacak birley yok sağlık önemli olan kaşıkla veriyorum arada ama hem yiyemiyor hem de kızıyor ağlıyor mecburen biberon kullanıyorum o kadar emmesine rağmen süt artmadı yapı işi herhalde

Hipp iyi diye duymuştum zaten aynen yapacak bisey yok mama ile büyütmeyi tercih etmedik mecburi oldu sizin kilo alımı nasıl?
Kilo alımımız cok şükür iyi 3380 doğdu şişlik inince 3150 di 28. Günümüzde 4100 kg olmuştu 28 günde 950 gr aldı tabi anne sütü alıyodu 1 haftadır artık sadece mama kullanıyorum

Evet canım hamilelik te az aldım ama sanırım emzirme de Alcam 1 kg almşm bile 61 oldum :KK42:
aa kilomuz aynı sayılırmış bende 62 kiloyum,1 kilocuk alman önemli değil tabi de aslında emzirme döneminde daha çok kilo verilir canm sen nasıl aldın ki?Boşver senin eşinde yanında değil herşey sana bakıyordur can boğazdan gelir ye iç valla çocuklara bakmaya güç lazım biz e

Bende karıştırdım canım bakalım inşallah biraz azalır gazı

Ben aktardan aldım canım hazır paketlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum ayrıca onların çoğunda şeker varmış annelere kilo aldırıyormuş bugün bi forumda okumuştum
doğumdan önce alsaymisim bende keske şimdi gelirken sunu al diyebilecegim biride yok o yüzden her ihtiyaç mecburen internetten karşılanıyor

aa kilomuz aynı sayılırmış bende 62 kiloyum,1 kilocuk alman önemli değil tabi de aslında emzirme döneminde daha çok kilo verilir canm sen nasıl aldın ki?Boşver senin eşinde yanında değil herşey sana bakıyordur can boğazdan gelir ye iç valla çocuklara bakmaya güç lazım biz e
Cok acıkıyor cok yıyorum ya sürekli de hareket halindeym ama düzensiz beslenme sanırım belli bir saatım yok yemezsem de sekerm düşüyor eşim ayagım çekiliyor sanki ben hayatta diyet yapamam böyle giderse :)

Selam kizlar biz kirkimiz cıktı çıkalı hep geziyoruz masallah oglusta gezmeyi seviyo bugün kalca ultrasyonu cektirdik gitmişken kilosuna baktırdik 5 kilo olmus 5 günde 250 gram almis gayet iyi dedi dokto4 birde göbeğinde fitik olacak gibi dedi ama genellikle 1 yaşından sonra gecer dedi. Benim de kontrolüm vardi doktor alttan bakti kanaman 10 gün daha sürer dedi yani az az geliyodu dahada gelirmiş birde dedi ki aman dikkat sakın 3.yu yapma dedi:))) bizden haberler böyle sizlerde iyisinizdir ins
Bende kanama falan kalmadı valla ben korkudan önce cıkmıstım bı kaç defa:) ultrasonu da artık ya ay sonu yada Nisan'da falan yaptrm fıtık için bezı göbeginn üst kismini sıkı bantlasan fayda eder mı acaba

Back
X