- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.661
Biran önce atlatılsa ya şu dönem bizim ki de şimdi zorluyorNasıl bir gazsa sabaha kadar yine uğraştık şimdide uyuyor 3 saat oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biran önce atlatılsa ya şu dönem bizim ki de şimdi zorluyorNasıl bir gazsa sabaha kadar yine uğraştık şimdide uyuyor 3 saat oldu![]()
Ay inşallah canım ya eşimle sabaha dek ugrastık. Battaniyesini ütüleyip sardık salladık. Neredeyse arabala gezecek tik. Şaka gibi gaz damlası da işe yaramıyor sanırımBiran önce atlatılsa ya şu dönem bizim ki de şimdi zorluyor
Sonucu bildir canım cok merak ettim inş Bi çıkar yolu vardır. Bizimki de hala kilo almazsa bende sorayım bakayım doktora bizim kan ve idrar bakıldı kaka bakılmadıKaka tahlili canım redukdan madde pozitif çıkmış laktoz sekerini parcalayamiyormus bagirsaklari o yuzden kilo alamıyor muş ve gaz yaparmış netden okuduğum bu dr a bugun mesaj atıcam
bana hayatım boyunca gebelik hariç hep 27 bol gelirdi canm,aslında bu toplu halimi sevdim de diyebiliriz çok zayıf olunca da yüz çok inceliyor onuda sevmiyorumJeyacim benim hic 27 beden pantolnm olmadi :)) ele avuca gelen cinslerdenm ben azcik hormonluyum
geçmiş olsun canm farkına vardınız ya inşallah düzelir biran önceKaka tahilimiz şimdi çıkmış anladigim kadariyla laktoz intoleransi var laktozu bagirsaklari parcalayamiyor muş ve kilo alımını engelliyor muş ve gaz sancısı na sebeb oluyormuş netden okudugum bu yarın dr a sonucu gostericez bakalim o ne diycek
emzirme döneminde eşimi korumaya aldım yapacak bişey yok daha sonra ilaç kullanırım yıllardır o şekilde bana kilo alma yada verme yapmıyor,spiral den memnun olan çok.kişi var ben memnun kalmamıştımİlk dogumdan sonra korkudan taktırmadm 3 yıl bişey de olmadı olursa olur diyorduk ama artık öyle değil bebekten de korkuyorum spiral den de
adam o kadar incelik yapmış ye gitsin canmSuan icinde bulundgum durum aynen boyle dogum kilosu gtti fazldanda kilo gtti ama deli gbi yiyrm ve esim sagolsn seyire gitti seyire giderken bana suprz yapmis her cekmeceye cikolata koyms her actgim yerden bi ciklta cikiyo gecenin ucunde besnde yiyorm valla gordgumu hic bunuda grdm dursn demiyom hatta o oyle dedi diye emzrmeye kalktkca farkli cekmeceleri aciym ciklta arayslarna giriym
Dün akşam biberon vermedim yine ama okadar vicdan azabı çekiom ki bı yandanda aç kaliyomudur diye ,uyku uyuyamadım,sağınca bende de süt çıkıyor,bide bı sure biberonla verdim ya ben .ondada sürekli dışarı çıkar ısıt hepsini içmez kalanı dök çok zor oda ya,her zaman yutkunma sesi duymuorm emerken yada az duruyor ozaman peşinden biberon vermeyince çok vicdan yapıon ama tutuom kendimiBenim ilk yvrm ikinci ay asisindan snra bir istahsizlasti alerjileri falan cikti coklu gida alerjisi 6. Ay asisindan snra bagisiklik sikintisi oldu o yzden hep ese.buyutebldgmz kadr midesi buyusun dedik cnku kizimda ne meme ne mama persan olmstk bibernda almazdi agzina bunda ahdimz vardi bibernada alissin diye ama abrttik sanki biraz gbime geliyo cok sukur smdilik beni red etmiyo ama bende bagimli gbiyim.emzrmek yeterli gelmiyo cok sukur sagdigmdada sut var buda beni dusunduruyo acikcasi sagdigimda sut olmasi sutum oldgu anlamina mi gelir acaba guzel.emmedgi anlamina mikafamda deli sorular...
Evet canım bazen yaramıyor bel ağrısı yaparmış kimine kimine aşiri kanama bende deneyip görcem galibaemzirme döneminde eşimi korumaya aldım yapacak bişey yok daha sonra ilaç kullanırım yıllardır o şekilde bana kilo alma yada verme yapmıyor,spiral den memnun olan çok.kişi var ben memnun kalmamıştım
Allah razi olsun insallah canım benim düzelirgeçmiş olsun canm farkına vardınız ya inşallah düzelir biran önce
Yazarim muhakkak bu arada en guzel korunma sekli bana göre engepin yoksa spiral 6 yıl kullandim tekrar düşünüyorum ama yasadiklarimdan sonra cesaret edip taktırır miyim bilemiyorumSonucu bize de bildir canm Merak ettim
Evet canım dunden beri göğsüm şiş sagmaya calisiyorum bi yandan ote tarafdan mama veriyorum 30 cc fln ictigi gibi kusuyor ama boguluyor elimde napicami şaştım bj kac gundur 3. Kez bkgulma tehlikesi atlatti deliye dondum dun gece o kadar zor bi durum ki baya korktum ve agladim Allah evladlarimizla imtihan etmesin cidden zor bi donemden geciyoruz
Engepin ne canım prezervatif bana yaramıyor igne adet düzensizliği kilo ne yapmalıyım bilemiyorumYazarim muhakkak bu arada en guzel korunma sekli bana göre engepin yoksa spiral 6 yıl kullandim tekrar düşünüyorum ama yasadiklarimdan sonra cesaret edip taktırır miyim bilemiyorum
Sakin kalmaya çalış canım emzirıp mi veriyorsun mama doyuyorsa da kusar arada biberonu bş iki ceksn biberonu cıkar agzından yutkunacagı zaman biberondan mama geliyor tekrar agzı doluyor o da zorluyor bebegiEvet canım dunden beri göğsüm şiş sagmaya calisiyorum bi yandan ote tarafdan mama veriyorum 30 cc fln ictigi gibi kusuyor ama boguluyor elimde napicami şaştım bj kac gundur 3. Kez bkgulma tehlikesi atlatti deliye dondum dun gece o kadar zor bi durum ki baya korktum ve agladim Allah evladlarimizla imtihan etmesin cidden zor bi donemden geciyoruz
mirena spirali araştır ve doktoruna sor canım kanamayı azaltıyor emzirirken de çok güvenliEvet canım bazen yaramıyor bel ağrısı yaparmış kimine kimine aşiri kanama bende deneyip görcem galiba
Benim adetm zaten az oluyor canım azıcık cogalsa da olurmirena spirali araştır ve doktoruna sor canım kanamayı azaltıyor emzirirken de çok güvenli
Evet canım dunden beri göğsüm şiş sagmaya calisiyorum bi yandan ote tarafdan mama veriyorum 30 cc fln ictigi gibi kusuyor ama boguluyor elimde napicami şaştım bj kac gundur 3. Kez bkgulma tehlikesi atlatti deliye dondum dun gece o kadar zor bi durum ki baya korktum ve agladim Allah evladlarimizla imtihan etmesin cidden zor bi donemden geciyoruz
bende öyle demiştim ayin 20 gününü adetli geçirdimBenim adetm zaten az oluyor canım azıcık cogalsa da olur
hemde doğum sancısı çekerken ebe geliyor nasıl hissediyorsun gayet iyiyim diyorum allah allah deyip gidiyor en son doktor geldi e dedim spiral varken daha çok ağrıyordu bunda birşey yok ki meğer 10 dakika içinde doğum olucak sancı varmış Kadinin kullandigi hap igne falan karşıyım ben ya cevremde kullananlarda hep sıkıntı oldu spirali dene bence cok da acılı bişey değil cok korkarsan dr dan uyusturmasini da isteyebilirsinEngepin ne canım prezervatif bana yaramıyor igne adet düzensizliği kilo ne yapmalıyım bilemiyorum