- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 83
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.741
Acıkmadığı zaman bizimkide almaz ki illa kendi isticekCnim bizim istahsizliktan dolayi bence bi kaç saat anca acikiyir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıkmadığı zaman bizimkide almaz ki illa kendi isticekCnim bizim istahsizliktan dolayi bence bi kaç saat anca acikiyir
20 den sonra 3 saatte bir oluyo ilk başlarda benimde çok sık isterdiYaklaşık ne zamanlar düzenli saatlerde ister acaba?
sizinki saat araları ne kadar oluyor.Acıkmadığı zaman bizimkide almaz ki illa kendi isticek
Kızlar humana stilli tea iyi geldi sanki bugün bana ,bugün alıp içtim 2 bardak
Sütüm azaldı dediğime Bana da saglık ocagında ebe söyledi bunu ama kilo alımı güzel olunca ve süt de tekrar artınca almadm bende ama ıhtıyac halinde alacagm ilk süt artırıcı :)Banada doktor onu söyledi içiyorum bende günde 2 bardak .
Bizde oyleyiz uyanik olunca hep memede yoksa ortalik ayaga kalkiyorKızlar siZinde bebeler gündğz uyanık olduğu sürelerde sürekli meme istiyor mu? Benimki ya uyucak ya emicek o modda sürekli.
V volveron canım geçmiş olsun değil gözüm aydın dicem. Bir şeyin sebebini bulmak insanı çok rahatlatıyor. İlk kızım kilo değil gramlar alarak büyüdü, bilinçli bir doktora denk gelemedik kim bilir ne derdi vardı yavrumun. Siz erken davrandınız, her şey yoluna girer inşallah.
Bir meme askısı da bende var. Uyanık olduğu sürece yarım saatte bir teklif etsen geri çevirmiyor sağolsun:) Gece iyi dalıp uyumadıysa 3 saatte bir erzirdiğim hiç olmadı benim. Maksimum 2 saat aralıkla emmek istiyor. Bakalım bu iştaha ne olmuş yarın göreceğiz. Hem aşı var hem kontrol. Kaç kilo olduğunu çok merak ediyorum.
3 gündür kucakta uyutmama çalışmaları yapıyoruz, kıyametler kopuyor. Memede uyuyor, dalınca yatırıyorum 5-10-15 canı kaç dakika sonra isterse uyanıyor, ne yapacağımı şaşırıyorum 3 saat uyumayıp üstüne 10 dk da uyanınca. Sonrasında tabi sesi çıktığı kadar bağırıyor uykusuzluktan. Bugün 2 kez uyutup yanında yattım. 1.'de sık sık uyandı sırtına pıt pıtladım geri uyudu. Bu şekilde 2 saat uyudu. 2.'de daha az uyandı ve pıt pıt gerektirdi ama yanından kalktığım anda tepişmeye başlıyor, yanına yatınca kıpırtısız uyumaya devam. Bu nasıl iş anlamadım. Yarın üstümden çıkardığım kirli badiyi ve 2 tane de kullanılmış göğüs pedini koycam yanına, koklaya koklaya uyusun :))
Yalnız kalana kadar bu uyku işini çözmemiz lazım. Evin işi ve çocuk her şey kalır, aç susuz bekleriz eşim işten gelsin de karnımızı doyuracak yemeği yapayım diye.
Ya şu çocuğu uyutup beşiğine koyan bacılar, şu insana bir akıl verin rica ediciiim, siz hiç mi kucakta memede uyumasına izin vermediniz nasıl oldu da sizin bebeler sizden ayrı uyumayı başarıyor?? Benimkilerin nesi eksik veya sizinkilerin nesi fazla?? Daralıyorum acık, bana yol gösterin yahu![]()
Ayni benimkide oyle canım akşam 6dan beri mememde artık ağlayarak veriyorum sütte kalmadı boş cekiyor sinirleniyor ağlıyor sonra gaz sancısı başlıyor bir cikmaza girdim üstüne üstün kpden laf yedim 24 saat emiyor mu bu çocuk diyor bende 5 saat boyunca emxitmekten cok mutlu değilim gogsumun birinden kanlar akıyor resmen acıdan duramıyorum. Esimde çok fena hasta yaklaşamıyor yanımıza öldüm bittim dun gecedr 3 saat böyle bir krizimiz tuttu. Bu gecede öyle yaparsa bende mama vericem.Uyudu diyorum Yerine yatiriyorum kıvranıyor mızmızlanıyor tekrar kalkıyor ne yapacağımi şaşırır oldumKızlar siZinde bebeler gündğz uyanık olduğu sürelerde sürekli meme istiyor mu? Benimki ya uyucak ya emicek o modda sürekli.
Valla canlar ben emzirıp anakucagına yatırıyor oturdugum yerden hafif sallıyorum uyuyunca beşigine yatırıyorm orda devam uykuya arada göğsümde uyutuyorum o uyurken ben kokluyorum o mis kokusunu iki gündür de öğlen kucaklasıp uyuyoruz genelde böyle ama benim kı bı uyandı mı pıt pıt mıt mıt işe yaramıyor bazen uyumakta zorlanıyor ve basıyor yaygarayı şimdi ana kucağında dalmak üzere meselaYa sen resmen beni anlatmışsın. Okurken dedim ki ben ne ara yazdım bunları foruma :)) hatta eşime gösterdim bak yalnız değilmişiz diye. O beşiğe bırakınca mıkır mıkır fıkır fıkır hareket halinde derin uykuya asla dalamıyor. İlla kucakta uyutucaz yerine koyduysak yanında durup sürekli pıt pıt yapıcaz. Emme mevzusu da birebşr aynı. Valla bir çözüm bulur alıştırırsan banada söyle nolur uyku muyku kalmadı. Hadi şimdi annem benimle emzirdikten sonra idare ediyo sonra napıcaz . Valla bu beşiğinde uyuyanlar nasıl uyuyor arkadaş:)
Allah kolaylıklar versin canım cocuk büyütmek ne zor seyAyni benimkide oyle canım akşam 6dan beri mememde artık ağlayarak veriyorum sütte kalmadı boş cekiyor sinirleniyor ağlıyor sonra gaz sancısı başlıyor bir cikmaza girdim üstüne üstün kpden laf yedim 24 saat emiyor mu bu çocuk diyor bende 5 saat boyunca emxitmekten cok mutlu değilim gogsumun birinden kanlar akıyor resmen acıdan duramıyorum. Esimde çok fena hasta yaklaşamıyor yanımıza öldüm bittim dun gecedr 3 saat böyle bir krizimiz tuttu. Bu gecede öyle yaparsa bende mama vericem.Uyudu diyorum Yerine yatiriyorum kıvranıyor mızmızlanıyor tekrar kalkıyor ne yapacağımi şaşırır oldum
Öyleymiş gerçekten zombi anneye döndüm bugün toplasan dun geceden beri 6 saat anca uyudu srn nasil yenidoğan bebesin ya brnim halim kalmadi o hala uyanık kalmak istiyor. Meme verecek göğüs kalmadi resmenAllah kolaylıklar versin canım cocuk büyütmek ne zor sey
Ayni benimkide oyle canım akşam 6dan beri mememde artık ağlayarak veriyorum sütte kalmadı boş cekiyor sinirleniyor ağlıyor sonra gaz sancısı başlıyor bir cikmaza girdim üstüne üstün kpden laf yedim 24 saat emiyor mu bu çocuk diyor bende 5 saat boyunca emxitmekten cok mutlu değilim gogsumun birinden kanlar akıyor resmen acıdan duramıyorum. Esimde çok fena hasta yaklaşamıyor yanımıza öldüm bittim dun gecedr 3 saat böyle bir krizimiz tuttu. Bu gecede öyle yaparsa bende mama vericem.Uyudu diyorum Yerine yatiriyorum kıvranıyor mızmızlanıyor tekrar kalkıyor ne yapacağımi şaşırır oldum
Şap derler ya canım resmen şapı çıkıyor gecenlerde bende öyle oldum süt desen süt çıkmıyor bebe sürekli istiyor göğüs kendine gelip süt indiremedn bebe yapişiyorÖyleymiş gerçekten zombi anneye döndüm bugün toplasan dun geceden beri 6 saat anca uyudu srn nasil yenidoğan bebesin ya brnim halim kalmadi o hala uyanık kalmak istiyor. Meme verecek göğüs kalmadi resmen
İste o da sanki sevdirmek istemiyorum diye düşünüyor laf çarpıtıyor güldüm gectim ne yapayım artik. Banada herkes 40indan sonra düzelir diyor ama bilmiyorum.Gazlarida oluyor büyük ihtimal. Düşün onca saat sonra uyudu en son emerken altina yaptı bıraktığımda sesi çıkmadı diye altini degistirmedim uyanacak diye ne kötü anneyim ya böyle simdi böyle diyince icim acıdı.Kuzum valla aynı. Akşam saatleri gece uykusuna geçene kadar mememde. Canım acıyo artık. Dediğin gibi tam uyuyo diyorum bi yatırıyorum mıkır mıkır gene uyanıyo. Ya kp’e ne ya bi o eksikti laf söylemeyen zaten. Allah yardımcımız olsun.
Annem 40’ından sonra düzene gircek merak etme diyor ama beni teselli için mi diyor bilmiyorum.
Ayni gercekten bir ona aliyorum bir buna alıyorum zaten öyle ahım şahım bir sütüm yok. Normalde ucunu sıkınca sut çıkardı. Bugün çıkmıyor da neyse birazdan uyanirsa mama vericem deforme oldu memişlerŞap derler ya canım resmen şapı çıkıyor gecenlerde bende öyle oldum süt desen süt çıkmıyor bebe sürekli istiyor göğüs kendine gelip süt indiremedn bebe yapişiyor
Ya açlık ya sancı bebenın de var bir derdi işte
İki saat kadar dinlensin göğüsler de bu arada bol su tüketin canmİste o da sanki sevdirmek istemiyorum diye düşünüyor laf çarpıtıyor güldüm gectim ne yapayım artik. Banada herkes 40indan sonra düzelir diyor ama bilmiyorum.Gazlarida oluyor büyük ihtimal. Düşün onca saat sonra uyudu en son emerken altina yaptı bıraktığımda sesi çıkmadı diye altini degistirmedim uyanacak diye ne kötü anneyim ya böyle simdi böyle diyince icim acıdı.
Ayni gercekten bir ona aliyorum bir buna alıyorum zaten öyle ahım şahım bir sütüm yok. Normalde ucunu sıkınca sut çıkardı. Bugün çıkmıyor da neyse birazdan uyanirsa mama vericem deforme oldu memişler
pekmez yedim 1 kasik 3 bardak su 1 bardak kimuon rezene yatabildigim kadar yatayım bakalım ayakta duracak halim kalmadıİki saat kadar dinlensin göğüsler de bu arada bol su tüketin canm