• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sabah 7ydi bezini degistim,karnini doyurdum. baktim mizirdanma yerini aglamaya birakcak,abisi ztn yi ne hasta olmus onu uyandircak hemen asagi indirdim anneme verdim :) dedim ben cikiyorum tekrar biz az daha uyuyalim :) ayh ne rahatlikmis ne luksmus yarabbii naman nallahhimmmm dedim icimden. mutluluktan ilk yarim saat uyuyamadim ona yansam da yine de 45 dk kafam rahat sekilde uyumus olmak keyif verdi :)

Bu menenjit aşısını bize de söyledi çocuk doktorumuz. Bir ilaç var 4 doz 2500 lira dedi, başka bir çeşidi daha varmış o daha uygun fiyat olarak demişti. Ben sadece bilgilendiriyorum karar sizin demişti. Şu rotayı yaptırayım diyorum çünkü bu seferki kızım daha küçük kreşe başlayacak gibi duruyor. Eşime söylicem de menenjit için bir fiyat araştırması yapsın. Rota zaten 2. Ayda ilk dozu vurulmazsa vakti geçiyor. Az kaldı ona da karar vermek lazım.
Bu sık görülen hastalıkların aşılarının devlet takvimine eklenmemesine de bir o kadar gıcık oluyorum :işsiz:
çocuk doktoru ile daha görüşmedim ama 2 tip asi varmış ninmerix 260 lira civarı menectra 280 civarı ninmerix 2 doz menectra tek doz vuruluyor hepsi yapılsa 1000 lirayı bulmuyor kafam karıştı 2500 nasıl hesapladılar acaba

Ben muhtemelen 2 aylıkken başlıcam işe, ilkinde 4 aylıkken başlamıştım.. bi yandan üzülüyorum bi yandan daha küçük anlamaz diyorum hayırlısı..
2 aylik çok küçükmüş ben de 3 aylıkken başlamıştım ilk oglumda evet bebekler bir sey anlamıyor ama ben cok ozluyordum saglikli olsunlarda bu dönemde atlatılır okuldan gelince hicbir sey yapmadan bol bol emzirdim. Kim bakıcak bebegine?

2 dk çekti bıraktı vermeye çalıştım agladi agzına sıktım bende biraz uyudu uyandı tekrar bir çalıştık yine azıcık tuttu biraktı uyur uyanık şimdi yatagında beyfendi
Aynı beni anlatmisin sanirim biz o 2 aylik meme reddindeyiz cnm. Benimki düzeldi aliyor hemen memeyi ama çok sıkmam gerek ağzına geçici dönem bir günü bir gününü tutmuyor dün huysuz olan çocuk bugün uyuyor masallah diyim de kendi kendime nazar eden biriyim çünkü:)

Aynı beni anlatmisin sanirim biz o 2 aylik meme reddindeyiz cnm. Benimki düzeldi aliyor hemen memeyi ama çok sıkmam gerek ağzına geçici dönem bir günü bir gününü tutmuyor dün huysuz olan çocuk bugün uyuyor masallah diyim de kendi kendime nazar eden biriyim çünkü:)
Bizde önceki gün çok iyiydik düzeldik sanıyordum gecede uyumadı tamam düzeliyor başa sarıyoruz ama israr etmycem alirsa verrm almazsa bekler 10 dk sonra tekrar denerm kızım süpürge sesi ile sakinleyip almşti bu biraz inat çıktı emerken sürekli bogazına kaçirşyor galiba oda etkili istememesnde emzige saldırıyor suan bazen onu da almıyor

Al benden de o kadar :KK12:
Neyse ki teselli ikramiyesi oglumun kan grubu benmle ayni
O teselli ikramiyeside bende babadan kalan borc gbi cocugun kan grubu ne benm.ne babasnn dedesnn kan grubu kaynanam yedi cihana ilan etti torunm dedesnn kan grubu diye havasndan gecilmiyo o oyle dedikce sinir oluym

O teselli ikramiyeside bende babadan kalan borc gbi cocugun kan grubu ne benm.ne babasnn dedesnn kan grubu kaynanam yedi cihana ilan etti torunm dedesnn kan grubu diye havasndan gecilmiyo o oyle dedikce sinir oluym
Bende kan grubu ile hava atıyorum ne yapım elimde baska Bişey yok :D kızımda biraz iddia etmiştim bana benziyor die ama sanırım bastırdılar beni çoğunluk baba deyince

Canım benim eşim çalışıyor Güven Hastanesine. Çok iyi bir çocuk doktoru var ama muayeneleri yüksek. Onu da geçtim tahlil tetkik bir şey yapılsa altından kalkılmaz. O yüzden götüremiyorum oraya.
Etimesgut Etimed Hastanesi'nde Eda Yörgüç diye bir doktor var. Eşi de çocuk doktoru aynı hastanede. Eda Hocaya götürüyoruz biz şimdilik. Kadın çok tatlı, açıklıyor dakikalarca. Hemen bakayım postalayayım derdinde değil. Uzun uzun anlatıyor her şeyi. Ben şimdilik memnun kaldım. İşini severek yaptığı belli. Sarılık değeri 8 çıkmıştı kızımın 5. Günde, bir de ikinci topuk kanı meselesi vardı, defalarca konuştuk. Mesajlara falan mutlaka dönüyor bir şey sorduğunda. Hatta mesaj yazmıyor, telefon ediyor anlatmak için :)) çok uzakta oturmuyorsanız bir kez deneyin derim. Muayene ücreti de iyi.
Biz Cankaya'dayiz ama iyi doktor için gidilir. Teşekkürler tavsiye için, bakayım Eda Hanıma

Kızlar bugün sleepy bez aldm markette 20 tl ye netten getireyim bidakıne die kıyas yapıcaktm 25/30 tl bu kadar fark olur mu ya şuan Prima 2 numara kullanıyorum ama sizdirıyor bez küçük mu geliyor acep bu bitince huggıes 3 numara denıcem

Ben molfixde kaldım. Memnunuz, pişik de yapmadı. Arada taşıyor ama olacak o kadar. Sürekli kucaktalar, popodan tutarken kaka yapınca yön değiştiriyor sırta doğru yol alıyor :)
Elimde 64'lü bir paket daha var. O bitince ben de 3 numaraya geçmeyi düşünüyorum.

Ben molfixde kaldım. Memnunuz, pişik de yapmadı. Arada taşıyor ama olacak o kadar. Sürekli kucaktalar, popodan tutarken kaka yapınca yön değiştiriyor sırta doğru yol alıyor :)
Elimde 64'lü bir paket daha var. O bitince ben de 3 numaraya geçmeyi düşünüyorum.
İlk sleepy ile basladm Molfix ve Prima ile devam şimdi huggıes e baslşycam o bitince de tekrar sleepy karma oldu benimkisi tek bir beze alissn istemiyorum belediye getrmşti kızımın poposunda hâlâ gecmemş bi iz kaldı da

Molfix in kalibi küçük size oluyor mu iki numara sleepy nın de kalıp küçük huggıes nasıl bilmiyorum ama o bitince sleepy 4 e bakar geçerm galiba 4 aldm bugn

Back
X