• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Çok geçmiş olsun ama benim doktorumun bir hastası 9 ay kanama görmüş sağlıklı bir şekilde doğurmuş, başka bir arkadaşım bildiğin regl oldu 9 ay boyunca ve yine sağlıklı normal kiloda bir bebiş doğurdu vaktinde. Umarım en kısa zamanda düzelir durumunuz yine de iyiye odaklanın böyle olup güzel biten hikayeler cok var rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İyiyi düşünmeye çalışıyorum fakat 2.bebeğimi kanamalar sonrası su gelişiyle kaybettim ister istemez psikolojik olarak bazen yıpranıyorum .Hep duyuyorum kanamaları ama sebeplerini bilmiyorum aynı mı benimle yaşadıkları sorun.

Kızlar 6 ay bitti nerdeyse az kaldı ya🥹
Zaman çok hızlı ilerliyor. :) Dün düşünüyordum acaba hamile miyiz, bebeğimiz sağlıklı mı, organları yerinde mi, iyi mi, varlığını ne zaman hissedeceğiz derken şimdi her gün hızla büyüyoruz.
Ailemizden daha çok birlikte iletişim kuruyoruz, paylaşıyoruz, dertleşiyoruz birbirimize destek oluyoruz. Ne güzel süreçlerden geçiyoruz.
İyi ki kurmuşsun bu grubu canım ben de denk gelmişim şahsen çok faydasını görüyorum.
Hepiniz iyi ki varsınız :KK200: Her gün dualarıma ekliyorum sizi sağlıkla, sorunsuz, zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi, uslu olsunlar, bizi yormasınlar ve sağlıklı uzun ömürleri olsun :)

Eklentiler

• Screenshot_20251126_100635_Pregnancy.webp
    Screenshot_20251126_100635_Pregnancy.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 64
7 haftadır bebeğimi görmüyorumm. Çok uzun ve zor bir bekleyiş oldu.🥹 Bugün detaylı ultrason var çok heyecanlıyım aynı zamanda endişeli.🥲

Kızlar doğum nasıl düşünüyorsunuz doktorum iri bebeğe benziyor dedi 😂 3.5 kg üstü olursa ilk doğumlarda normal doğum önermiyorum bilinçsiz yırtılma çok oluyormuş. Aslında normalden biraz çekiniyorum yüksek kiloda olursa risk almam gibi
Ultrasonda cıkan bebek ölcumlerı genelde aynı coçıkmaz bnem de iri olacak dedi ama 38 haftada mecburi sezaryen ile 3000 gram dogdu kızım. Yani 40 haftada belkı maks 3.5 olurdu o da cok normal. Böyle bir dusuncesi varsa değiştirin dr u derim ilk dogum üzerinden 7 yıl geçti bu yüzden normal istiyorum ve ssvd yaptıran çok iyi bir dr buldum. İnşallah bu sefer normali tadarm diyorum ben de. Normalden korkmayın mümkünse en kolayı o tabi dikissiz olsun inşallah 🙏 çünkü oradaki dikiş de kötuymus ben sezaryende hemen ayaklandı ama vajinal doğuran arkadasm 3 ay oturma simidi kullandı derin yırtıktsn😑

günaydın kızlar + 4 kilo ile yola devam ediyorum bakalım doğuma kadar ne olacak ama bu ara doymamaya başladım hızlı artacak gibi görünüyor buraya kadar iyi gelmiştik :D resmen doymuyorum yatana kadar bişeyler yemek istiyorum sizde öyle misiniz yarında detaylı ultrasonumuz var ve tetanoz ilk dozu yaptıracağım

günaydın kızlar + 4 kilo ile yola devam ediyorum bakalım doğuma kadar ne olacak ama bu ara doymamaya başladım hızlı artacak gibi görünüyor buraya kadar iyi gelmiştik :D resmen doymuyorum yatana kadar bişeyler yemek istiyorum sizde öyle misiniz yarında detaylı ultrasonumuz var ve tetanoz ilk dozu yaptıracağım
Günlerimiz yakın sayılır ben de +5kilo ile devam ediyorum ama ikinci trimesterde almaya başladım bu beni korkutuyor hsjsh ben de iki gündür çok çabuk acıkmaya başladım bakalım nasıl olacak? Detaylınız çok güzel geçer umarım bizim de cuma günü var heyecanlıı

12 kilo ile devam işte bizde 😂

Günlerimiz yakın sayılır ben de +5kilo ile devam ediyorum ama ikinci trimesterde almaya başladım bu beni korkutuyor hsjsh ben de iki gündür çok çabuk acıkmaya başladım bakalım nasıl olacak? Detaylınız çok güzel geçer umarım bizim de cuma günü var heyecanlıı
benimde öyle ilk trimesterde verdim bile hatta bence o yüzden bende korkuyorum :D sabah kahvaltı yapıyorum 1 sa sonra yine karnım gurulduyo inanılmaz bir şey her acıktığımda saldırmamaya gayret ediyorum ama korkutucu :D evet gerçekten çok heycanlı yaa inşallah herşey güzel çıkar uzun zamandır da göremiyorum oğluşumu ama hareket ettiği için çok mutluyum çok iyi hissettiriyor bana daha yeni yeni hamilelik çok keyifli bişeymiş diyorum ilk zamanlarım zor geçmişti bu anların tadını çıkarmak lazım ben arada dürtüyorum oynasın diye ama sallamıyor :D umarım sizinki de çooookkk güzel geçer herşeyin yolunda gittiğini duymak iyi hissettiriyor bize

İyiyi düşünmeye çalışıyorum fakat 2.bebeğimi kanamalar sonrası su gelişiyle kaybettim ister istemez psikolojik olarak bazen yıpranıyorum .Hep duyuyorum kanamaları ama sebeplerini bilmiyorum aynı mı benimle yaşadıkları sorun.
Yine de iyiye odaklanmaya çalış Allah sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin 🙏🏼

benimde öyle ilk trimesterde verdim bile hatta bence o yüzden bende korkuyorum :D sabah kahvaltı yapıyorum 1 sa sonra yine karnım gurulduyo inanılmaz bir şey her acıktığımda saldırmamaya gayret ediyorum ama korkutucu :D evet gerçekten çok heycanlı yaa inşallah herşey güzel çıkar uzun zamandır da göremiyorum oğluşumu ama hareket ettiği için çok mutluyum çok iyi hissettiriyor bana daha yeni yeni hamilelik çok keyifli bişeymiş diyorum ilk zamanlarım zor geçmişti bu anların tadını çıkarmak lazım ben arada dürtüyorum oynasın diye ama sallamıyor :D umarım sizinki de çooookkk güzel geçer herşeyin yolunda gittiğini duymak iyi hissettiriyor bize
Hahaha evett kıpırdadıkça çok mutlu oluyormuş insan şimdi anlıyor içinde bebek olduğunu çok güzel bir şeymiş :) teşekkür ederimm inşallah hepimizinki çok iyi geçer yolunda olur her şeyy

Back
X