• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benimki bugün rekor seviyede uyudu ve emdi güzel emince yanaklar şişiyor emmeyince sönüyor yanaklar tuaf. Benimkide sütun çok geldiği an çıkarıyor ağzından memeyi sanirim boğazında kalmasin diye otokontrol yapiyo:)) Seninkininde bence gazi olabilir. Karnına sıcak bez yap ben günde 3 kere yapiyorum artık iyi geliyo. Yalniz uyuyunca da kendimi.bi tuaf hissettim yanıma aldim o emdi ben uyudum 2 saat olmuş ay ne mutlu oldum darısı uyuyamayan annelerin başına az kaldı.kizlar güzel gunler yakindir:)
Gögsümde uyumusuz bizde bugün biraz önce de yatıyorduk baktım aranıyor yakaladı emdi sıpa :D bamyomuzu da yaptık uyudu şimdi bende hemen yatağa atladım :)

Midesi küçüktür benimkide o kadar emiyor görsen küçücük birşey banada büyümüyor gibi geliyor. Süt ürünleri alerjisi mi varmış çocukta canım. Mamada veriyorsun dikkatte ediyorsun toparlayacaktir isalalh sıkma canını hiç onlar bizden daha güçlüler emin ol. Anne olarak içimiz el vermiyor elde değil biliyorum. Biras sabretmemis gerekecek. Sen haftaya birdaha git kontrole bakalım belli olur canım
Süt alerjisi mi bilmiyorum, belli fayda eder umuduyla bıraktım sut ürünlerini. Ama sut alerjisinde kakada kan olurmuş. Bizim oglanda yok. Bu kusmalar nedir anlayamadım.

Bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar?Ben her akşam aynı saatte yıkayorum sonra da uyuyoruz,.Emziği ilk başta vermediğime çok pişmanım şimdi alıştıramıyorum bi püf noktası var mıdır?
İki güne bir yıkıyorum ben canm havalar ısınsın bıraz o zaman günlük yıkarım bende

Gögsümde uyumusuz bizde bugün biraz önce de yatıyorduk baktım aranıyor yakaladı emdi sıpa :KK70: bamyomuzu da yaptık uyudu şimdi bende hemen yatağa atladım :)
Oh iyi uykular size benimki çok uyudu niye bu kadar uyudu bir sey mi oldu diyom esim diyo bu çocuk sana hic yaranamiyor uyusa bir sey diyon uyumasa bir sey diyon diyo:) ama hiç o garip sesleri çıkarmıyor demek o sesleri gazdan dolayı çıkarıyormuş.

Bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar?Ben her akşam aynı saatte yıkayorum sonra da uyuyoruz,.Emziği ilk başta vermediğime çok pişmanım şimdi alıştıramıyorum bi püf noktası var mıdır?
Ben haftada bir yıkıyorum cnm çok mu az yıkıyorum acaba haftada ikiye çıkarmayı düşünüyorum aslinda ya banyo çocuğu rahatlatıyor

Oh iyi uykular size benimki çok uyudu niye bu kadar uyudu bir sey mi oldu diyom esim diyo bu çocuk sana hic yaranamiyor uyusa bir sey diyon uyumasa bir sey diyon diyo:) ama hiç o garip sesleri çıkarmıyor demek o sesleri gazdan dolayı çıkarıyormuş.
Ay hâlâ gaz sıkıntısı cekıyoruz ne zaman bitecek acaba
Canım ben tarafa atladm Umut cum sagolsun uyandı hemenn hiç uyutur mu annesını şimdi tekrar yatırdım bakalm kaç dk uyuycamm ;)

Ben haftada bir yıkıyorum cnm çok mu az yıkıyorum acaba haftada ikiye çıkarmayı düşünüyorum aslinda ya banyo çocuğu rahatlatıyor
Yenidoğan aslında günlük yıkanır gelişimine de iyi olur haftada bir bence az tabii sen bilirsin de ben soba kullandığım için iki güne evim sürekli aynı ısıda olsa günlük yıkarm

Selam Canlar bakamadım hiç buralara :)) Bugün kırkımız çıktı çok şükür ne çabuk geçti zaman valla hiç anlamadım :))

Gözünüz aydın canım. Darısı başımıza.
Yarın 38, geri sayım bitiyor. Bazılarına sihirli değnek değmiş gibi oluyormuş ya 40 çıkınca, bize de değer inşallah o değneğin ucu :KK53:

Bizde 40'ı çıkana kadar doğduğu gün hariç her gün yıkanır bebiş. Yani 37 günde nerdeyse her gün yıkadık. Toplasan 5 gün atlamışızdır. 40'ına kadar suda, sonra uykuda büyür derler bizde.
Banyonun etkisi ilk 10-15 günde çok iyiydi, banyodan sonra emer en az 3 saat uyurdu ama son 15 gündür falan çok fena durum. Banyo yaptırdık bu akşam, emzirdim uyudu 20 dk sonra kalktı. Biraz uyanık kaldı tekrar emzirdim uyumadı, kucağımda sallayıp uyuttum. Şu an kucağımda tepişiyor ve gözleri açmaya çalışıyor. Kescem kendimi bu uykular düzelmezse.:silah::KK57:

Bebiş kaç günlük hava güzelse yaşadığın yerde gün aşırı yıka o da rahatlasın sende hafta da 2 bile az yıkanacak büyüyecek der büyükler

Bende bugün kızıma kuran okuttum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah.Bile bile hafta içi yaptım çocuk yoktu sadece büyükler vardı çok rahat oldu kızımla süslendik ana kız :nazar: çok şükür bunu da yaptım içim de kalmadı biraz gözüm korkmuştu ama sağolsun çevremden çok yardım gördüm sadece eşimin ailesi vardı bide annemler ama 20 kişiden fazlaydık şimdi benim taraf kaldı onlarda yavaş yavaş gelir artık :KK76:

Bende bugün kızıma kuran okuttum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah.Bile bile hafta içi yaptım çocuk yoktu sadece büyükler vardı çok rahat oldu kızımla süslendik ana kız :nazar: çok şükür bunu da yaptım içim de kalmadı biraz gözüm korkmuştu ama sağolsun çevremden çok yardım gördüm sadece eşimin ailesi vardı bide annemler ama 20 kişiden fazlaydık şimdi benim taraf kaldı onlarda yavaş yavaş gelir artık :KK76:
Allah kabul etsin canım kırk mevlüdü gibi mı yaptın

Süt alerjisi mi bilmiyorum, belli fayda eder umuduyla bıraktım sut ürünlerini. Ama sut alerjisinde kakada kan olurmuş. Bizim oglanda yok. Bu kusmalar nedir anlayamadım.
Bebek gazdanda kusar benim cocuklar cok kusmuklu cok gazlilar emerken gazlanip gazin siddetnden gaz cikarken bazen taze emdgi bazen eksimik gbi cikariyor bunu her iki cocgumda yapardi kilo alimnda sikinti olmadikca doktrlar bisiy yapmiyo sizin kilo aliminz nasil

Benimki bugün rekor seviyede uyudu ve emdi güzel emince yanaklar şişiyor emmeyince sönüyor yanaklar tuaf. Benimkide sütun çok geldiği an çıkarıyor ağzından memeyi sanirim boğazında kalmasin diye otokontrol yapiyo:)) Seninkininde bence gazi olabilir. Karnına sıcak bez yap ben günde 3 kere yapiyorum artık iyi geliyo. Yalniz uyuyunca da kendimi.bi tuaf hissettim yanıma aldim o emdi ben uyudum 2 saat olmuş ay ne mutlu oldum darısı uyuyamayan annelerin başına az kaldı.kizlar güzel gunler yakindir:)
Ay korkmuyor musunuz canım ya yanına almaktan ben çok korkuyorum normal şekilde yanıma almaktan ki yatıp emzirme falan yapamam herhalde uyudum da boğulur üstüne çıkarım falan diye çok korkuyorum

Gözünüz aydın canım. Darısı başımıza.
Yarın 38, geri sayım bitiyor. Bazılarına sihirli değnek değmiş gibi oluyormuş ya 40 çıkınca, bize de değer inşallah o değneğin ucu :KK53:

Bizde 40'ı çıkana kadar doğduğu gün hariç her gün yıkanır bebiş. Yani 37 günde nerdeyse her gün yıkadık. Toplasan 5 gün atlamışızdır. 40'ına kadar suda, sonra uykuda büyür derler bizde.
Banyonun etkisi ilk 10-15 günde çok iyiydi, banyodan sonra emer en az 3 saat uyurdu ama son 15 gündür falan çok fena durum. Banyo yaptırdık bu akşam, emzirdim uyudu 20 dk sonra kalktı. Biraz uyanık kaldı tekrar emzirdim uyumadı, kucağımda sallayıp uyuttum. Şu an kucağımda tepişiyor ve gözleri açmaya çalışıyor. Kescem kendimi bu uykular düzelmezse.:silah::KK57:
Sağol canım benim darısı size olsun
Aynen öyle diyorlar şimdilik bize bişe değdiği yok inşallah o değneğin ucu hepimize değer :))

Back
X