• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay korkmuyor musunuz canım ya yanına almaktan ben çok korkuyorum normal şekilde yanıma almaktan ki yatıp emzirme falan yapamam herhalde uyudum da boğulur üstüne çıkarım falan diye çok korkuyorum

İlk kızım 6 ay yanımda yattı, bu kızım da 37 gecedir yanımda yatıyor, henüz ezmedik:)) yatağım 2'ye 2 benim. 4 m2 yatakta 5 kilo bebeciğime yer bulamayacaksak ne edeyim o yatağı:)
Eşimin tarafında ortada değil de kendi yanımda yatıyor. Tilki uykusu uyurum zaten ben 2 sene. Emmeyi bırakıp kesintisiz uyumaya başlayana kadar böyle oluyor benim uykular.

İlk kızım 6 ay yanımda yattı, bu kızım da 37 gecedir yanımda yatıyor, henüz ezmedik:)) yatağım 2'ye 2 benim. 4 m2 yatakta 5 kilo bebeciğime yer bulamayacaksak ne edeyim o yatağı:)
Eşimin tarafında ortada değil de kendi yanımda yatıyor. Tilki uykusu uyurum zaten ben 2 sene. Emmeyi bırakıp kesintisiz uyumaya başlayana kadar böyle oluyor benim uykular.
Helal olsun valla canım ya ben hiç cesaret edemiyorum :) bi kere yatırdım yatağa babamız işe gittikten sonra onu bir güzel yatırdım baş ucuna gelecek şekilde bende yan yattım bebek yukarda kaldı yani onda bile elimle kolumla bişey yaparım diye uyuyamadım bile :))

Hemen hemen herkesi okuyorum da şöyle akıllı uslu uykucu bi bebiş yok gibi bu şubat bebekleri zorluyor anneleri benimki de kucak cı gece kesintisiz uyku yok 10 dk da bir uyanigiz delirdim uykusuzlukdan bir de disimi yaptirdim lokal anestezi yapti dr o da daha bi uyuşturdu beynimi insallah bu gece benim kiz annesine 2 saatte olsa izin verir
2ye kadar benımki de uyumadı ah ne zormuş uykusuzluk

Hemen hemen herkesi okuyorum da şöyle akıllı uslu uykucu bi bebiş yok gibi bu şubat bebekleri zorluyor anneleri benimki de kucak cı gece kesintisiz uyku yok 10 dk da bir uyanigiz delirdim uykusuzlukdan bir de disimi yaptirdim lokal anestezi yapti dr o da daha bi uyuşturdu beynimi insallah bu gece benim kiz annesine 2 saatte olsa izin verir
Aynen canım biraz yaramaz çıktı şubat bebeleri dun 7den beri hic uyumadik desem yeri 15-20dk bir ağlayıp meme istedi. Bu memeci çocukla ne yapicam böyle agridan duramıyorum ve kafayi yemek uzereyim. Siz nasıldınız bu gece

Bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar?Ben her akşam aynı saatte yıkayorum sonra da uyuyoruz,.Emziği ilk başta vermediğime çok pişmanım şimdi alıştıramıyorum bi püf noktası var mıdır?
1gün arayla yıkıyorum canım. Evet emziği almiyor benimkide yalancı emzik oldum resmen. Dün aksam yıkadim uyusun diye 1 saat sonra uyanikti

Süt alerjisi mi bilmiyorum, belli fayda eder umuduyla bıraktım sut ürünlerini. Ama sut alerjisinde kakada kan olurmuş. Bizim oglanda yok. Bu kusmalar nedir anlayamadım.
Bende cok sikayetciyim kusmalardan. Simdi sabah agzindan burundan ayni anda baya kustu. Ayni sebeple bende suan peynir haric süt ürünü tüketmiyorum

Canım eşimin oldugu bina pansiyon gibi birinci kat bayan ikinci kat erkek üçüncü kat aileler için oldugu kat erkek ve bekar bizde cocuklu çocuktan dolayı rahatsız olabilir diger oturanlar o bakımdan izin :)
İşallah gidersiniz canım en iyisi esinle yan yana olmanız cocuklar içinde en ideali

U Umutherzaman az bence arkadaşım evin sıcaksa en azından gün aşırı yıka bak ben şimdi küvette de değil direk banyoda dizime yatırıp yıkıyorum bu daha rahat oldu istediğim kadar su döküyorum hanımefendi suyuda çok seviyor bol bol su dökülüyor banyoda küvet olduğu zaman okadar dökemiyordum

@engteacher86 aynen bizde de su bebeği büyütür derler,çok rahatlıyor bıcır kızım banyo saati geldi mi ağlama krizi tutuyor üstünü çıkarmaya başladığım anda susuyor :)
Elifciğin gazı çok fazla galiba canm Allah yardım etsin çabuk atlatırsın inş. o yüzden uyumuyordur belki de damla kullanıyor musun?

1gün arayla yıkıyorum canım. Evet emziği almiyor benimkide yalancı emzik oldum resmen. Dün aksam yıkadim uyusun diye 1 saat sonra uyanikti
uyansa da rahatlıyorlar canm o gazı çoksa da uyanır.nasıl alıştırcaz ya aç ken veriyorum kızıyor bağırıyo tokken veriyorum öğürüp kusuyo,off off valla bi yalancı emzikte benim,yanlız değilsin

Kuzeyguneyy Kuzeyguneyy canım gözünüzaydın Allah sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin inşallah.

Tecrübeli analar nolur bana yardım edin daha takatim kalmadı. Neyi yanlış yaptımda böyle oldu. asya asla uykuya geçmiyoX yani geçiyoda illa poposuna vurup piş piş yapıcam. Gece boyu. Bıraktığım an mıkırdanıp uyanmaya başlıyo. Nasıl değiştiririm bunu geçende sormuştum ama . Nolur yardım edin:( şimdi annemle görümcem var sırayla bakıyolar gece ben uyuyorum ama ay sonubda gidecekler naparım:( onlar gitmeden düzeltmem lzım nolur bi el atın bu duruma :(

Kızlar kv ve kp şahsiyetleri ile küsmüştük. Daha 3 günlükken bebeğim. Dün ilk defa eşimi aramış kaynana müsvettesi. Hala gelmişte diyormuş ki bebeği getir. El kadar bebek annesiz nereye gidiyormuş. Eşim de hani bizi silmiştniz demiş. Oda seni değil karabiberim123ü sildik demiş. Çok bekler o daha. Annemde çok sinirlendi. Dedi bunlar en son söylenecek laflar. Sen aldattınmı küfür mü ettin ne bu kin öfke. Bunlar beş para etmez insanlar. Eşime sen git ama kızım asla gitmesin ileride barıssanız bile dedi. Karaktersiz insanlar ya hoş benim canıma minnet ben böyle onlarsız mutluyum. Ama bir aydır hiç kendilerinde hata bulamamışlar demekki. Yazık

Kuzeyguneyy Kuzeyguneyy canım gözünüzaydın Allah sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin inşallah.

Tecrübeli analar nolur bana yardım edin daha takatim kalmadı. Neyi yanlış yaptımda böyle oldu. asya asla uykuya geçmiyoX yani geçiyoda illa poposuna vurup piş piş yapıcam. Gece boyu. Bıraktığım an mıkırdanıp uyanmaya başlıyo. Nasıl değiştiririm bunu geçende sormuştum ama . Nolur yardım edin:KK43: şimdi annemle görümcem var sırayla bakıyolar gece ben uyuyorum ama ay sonubda gidecekler naparım:KK43: onlar gitmeden düzeltmem lzım nolur bi el atın bu duruma :KK43:
Ah canım ya. Benimki de koynumda uyuyor. Çok zor 40ı çıkınca belki düzelir

Kızlar kv ve kp şahsiyetleri ile küsmüştük. Daha 3 günlükken bebeğim. Dün ilk defa eşimi aramış kaynana müsvettesi. Hala gelmişte diyormuş ki bebeği getir. El kadar bebek annesiz nereye gidiyormuş. Eşim de hani bizi silmiştniz demiş. Oda seni değil karabiberim123ü sildik demiş. Çok bekler o daha. Annemde çok sinirlendi. Dedi bunlar en son söylenecek laflar. Sen aldattınmı küfür mü ettin ne bu kin öfke. Bunlar beş para etmez insanlar. Eşime sen git ama kızım asla gitmesin ileride barıssanız bile dedi. Karaktersiz insanlar ya hoş benim canıma minnet ben böyle onlarsız mutluyum. Ama bir aydır hiç kendilerinde hata bulamamışlar demekki. Yazık

Gerçekten yazık bu durumda bile hala seni suçluyolar onuda geçtim ortada ne var annenin dediği gibi kn mı döküldü torun olmuş hala dertleri küslük. Allah görsün boşver ileride pişman olurlar ama iş işten geçmiş olur. Eşin senin yanında ya gerisini salla gitsin.

Back
X