Dediğin doğru canım da ben de zaten her saat, her gün tartmıyorum çocuğu. Geçen hafta kontrolde kilo alımının azaldığını görünce merak ettim 1 haftada ne kadar alacak diye ve nerdeyse hiç kilo almamış

Benim stresim 1 tane daha zayıf çocuk büyütmeye yönelik. Her daim hastaymış gibi duran, hastalanınca iyice süzülen bir yüz ve vücut; kıyafet almaya gittiğinde boyuna baksan yaşına uygun, kiloya baksan 1-2 yaş altı alınan kıyafetler, her tayt ve eşofmanın belini kesip lastik dikmeler.. daha neler neler. Bu anlattıklarımı anca zayıf çocuk büyüten anlar. Evet genetik diye bir şey var ve 30 yaşında yetişkin bir kadınsan yiyip yiyip kilo almamak çok güzel bir şey olabilir ama gelişim çağındaki bir bebek ve çocuk sürekli ve yukarı doğru bir gelişim göstermelidir, göstermiyorsa ortada bir sorun vardır. Herkes ısrarla genetikten dem vurdu bana o zamanlarda ama kimse 2 yaşında 11.300 olan kızımın 3 yaşında 11.800 olmasının sebebini "genetik" deyip beni ikna edemedi, hala da edemez.
Sözün özü, aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. O yüzden çocuğun kilosuna olan bu takıntım. 70 kiloya bile çıkabilirim yediklerim yüzünden hiç sorun değil ama çocuğum beslensin kilo alsın istiyorum. Herkes kendi kilosu yüzünden takıntı yapar benim de takıntılı olduğum konu çocuklarımın kilosu