- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #43.321
Bahçede atla :)Alt katta komsu var mi bende istyrmda ben atalrken ev sarsiliyo:))) cok ses cikiyo bi onerinz var mi kizlar bu ise
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçede atla :)Alt katta komsu var mi bende istyrmda ben atalrken ev sarsiliyo:))) cok ses cikiyo bi onerinz var mi kizlar bu ise
ayy ben o kadar hamlamış durumdayım ki oğlanın bisikletini süreyim biraz dedim off ilk yokuşta kalbim ağzıma çıktı resmen.şimdilik hiiç spor yapmayı düşünmüyorum beden ölçülerim de istediğim şekilde artık bi regl de olursak göbek kalmaz diyorum.Bahçede atla :)
hangi kan ilacını kullanacağınızı,kaçıncı ayda başlatacağını söyledi mi canmBiz de 2 haftadir 4 numara bez kullaniyoruz.
Devletin verdiklerini kullanmayacagiz dedi. Yoksa kan ilaci kesin kullanacagiz. Rica ederim![]()
6100 dü en son canım 3.ay bitiyor sen hangi bez kullanıyorsunKa
kaç kg canım bebe kaç aylık oldu 2 numara çok küçük değil mi
Canım bence çoktandır geçmiş olman lazımdı ama sıkmıyor heralde senin bebişi ki rahatsız etmemiş seni. Elindeki bitince geçersin 3e, biz 4 e geçicez baksana6100 dü en son canım 3.ay bitiyor sen hangi bez kullanıyorsun
Aynen ne bacaklarında iz oldu ne pişik hiç rahatsız olmadı bende kullandım durdum şimdi baktım 3ler bitmiş 4ler konuşuluyo şaşırdımCanım bence çoktandır geçmiş olman lazımdı ama sıkmıyor heralde senin bebişi ki rahatsız etmemiş seni. Elindeki bitince geçersin 3e, biz 4 e geçicez baksana![]()
Benim otrdgum evler eski yapim kilit parkeler yururken bile cok ses cikiyoHalının üzerinde atlatan ses falan olmaz kı
Askeriyenin lojmanndayim canim bahce asker kayniyo:)Bahçede atla :)
Ayakkbili deniym en yakn zamanda banyo tarafmda falanNeredeyse tüm gebeliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım, bulantıdan ilaçlarını da içemedim. Bebeğe bir zararı yok merak etme bebişim de gayet sağlıklı sende sağlıkla kucağına al inşallah.
Canım ilk 6 ay hatta bazı doktorlar 9 ay sadece yürüyüş diyorlar, bence sende az daha bekle.
Ayakkabı ve halı sesi azaltıyor, bende alt komşuya kıyamam yoksa![]()
Günaydın kızlar. Bebeği 5’de güne başlayan var mı? Nasıl bir yol izliyorsunuz buna alışmaması için ne yapmalıyız ?
BEnde sallıyorum ama gülücükler atıyo avizeyeGünaydın .. kundak yaptım sallıyorum şuan
Ben sleepy kullanıyorum canım bizde ay sonu 3 ü bitirecez ınsallah6100 dü en son canım 3.ay bitiyor sen hangi bez kullanıyorsun
Askeriyenin lojmanndayim canim bahce asker kayniyo:)
Beeennnn şimdilik ona uyuyorum bende bazen kızceşizm onunla muhabbet ederken iki dk daha kestıriyorımGünaydın kızlar. Bebeği 5’de güne başlayan var mı? Nasıl bir yol izliyorsunuz buna alışmaması için ne yapmalıyız ?
O 2 dk bile yarım saat gibi geliyodur o yorgunluğa dimi:)Beeennnn şimdilik ona uyuyorum bende bazen kızceşizm onunla muhabbet ederken iki dk daha kestıriyorım![]()
Ooo hemde nasıl :) bugün 6da uyandı yarım saat falan yataktan kalkmadan Oyalayıcı sonra biraz oyun oynadık falan şimdi uyumak üzere gibi bende geri yatarım çocuklardan biri uyanana kadarO 2 dk bile yarım saat gibi geliyodur o yorgunluğa dimi:)
Kaç kilo bebeğin canımBen sleepy kullanıyorum canım bizde ay sonu 3 ü bitirecez ınsallah
Hersey vatan icin hersey vatan icin![]()
ben unuttum ya onu :))
Askerlerle eğitime dahil olvalla canım ip atlamak yerine başka şeyler yapıcan o zaman halı da atlasan aşaği ses gider çünkü