- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #44.561
Sizin de mı gündüz uykuları yok ?Hatta en çok gündüz uykusu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de mı gündüz uykuları yok ?Hatta en çok gündüz uykusu![]()
Sizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.Günaydınlar.
Canım her insanın öyledir sanki. Benim eşimin, ablamın ve en yakın 2 arkadaşımın bir kulağı daha kepçe. Bence bir sıkıntı yok.
Evet hanımlar, uyku gerilemesi bizde başlamış bulunmakta. Mis gibi uyutuyorum, 50dk/1 saat sonra ağlayarak uyanıyor, gazı yok, aç değil. En fazla 2 saat uzunlukta uyuyor. 2 gün sonra da atak başlıyor, allahım bana sabırlar versin. Zor bir dönem. Zaten her yerde anneler en çok 4. Ayda zorlandıklarını yazmışlar.
BEnimde öyle. Gündüz uyku denen bir şey yok. Gecede eskiye göre azaldıSizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.
Bu aralar baya azaldı zaten uyusa da 20 dk anca uyuyorduSizin de mı gündüz uykuları yok ?
Benim ki bir uyusa 20 dk anca uyuyorSizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.
Yok canım zaten 4-6 ay arası öyle olabiliyormuş. Bazen 1.5 saat uyuyarak beni şoklara sokuyor ama çok nadir.Hala düzelmedi mi
Ne zamandır öyle ? Bizimki valla 1.5 aya yaklaştıBEnimde öyle. Gündüz uyku denen bir şey yok. Gecede eskiye göre azaldı![]()
Tam 40 dakika uyuyor. Döngü geçişlerinde uyanıyor. Kendi kendine geçemiyor şu anda.30 dk mı acaba yoksa 45 ve üstü mu
Bunu uzatmak için tekrar uyutmak gerekiyormuş. 30 dk uğraşmak gerekiyormus. Ben onu yapıyorum ama artık umudum kalmadı. Ömrüm uyumayan bi bebisle geçecek gibi geliyor :)Tam 40 dakika uyuyor. Döngü geçişlerinde uyanıyor. Kendi kendine geçemiyor şu anda.
Yok kesinlikle gerileme, 40. Dakikada uyanıyor, geceleri 11-11.30’tn önce gece uykusuna geçemiyor. 8-11 arası 4-5 kere kalkıyor. Bir türlü derin uykuya geçemiyor. Normalde böyle değil. Bazı geceler saat kaçta kalktım, kaçta yattım kaçta emzirdim hiç bilmiyorum bile. Çığlık çığlığa ağlayarak uyuyor, uyandığında da aynı. Normalde böyle huyları olan bir bebek değil.Sizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.
Yöntem önemli değil ama biliyorsun di mi? Sallamak, emzirmek hepsi serbest.Bunu uzatmak için tekrar uyutmak gerekiyormuş. 30 dk uğraşmak gerekiyormus. Ben onu yapıyorum ama artık umudum kalmadı. Ömrüm uyumayan bi bebisle geçecek gibi geliyor :)
Tamm canım bilgilerin için çok çok teşekkürlerBu her zaman olan birseyse Ateş değildir bir derece alıp koltuk altına koy canim çok sıcak tutup terletiesende el ayak soguk kafa sıcak olur . Bir de sana kendini gösterir zaten Ateş olursa mutlaka bir terslik olduğunu anlarsın
Artık keşfediyorlar canım, ellerıni çevresini eline bişey tuttur direk ağzına götürür.Bebelerde oral dönem ağızları ile keşfediyorlarmış.Benimki hep elini emiyor ya hatta daha memeyi bırakır bırakmaz. Doymuyor mu acaba
Önceki mesajında 50 dk yazıyordu ondan değil dedim ama evet gerilemeymiş. Evet yöntem serbest ama görüştüğüm bi uyku eğitmeni nasıl uyutursaniz uyutun ama yatağa koyduğunuz andan itibaren en az 5 dk uyumalı dedi. Mesela ben memede tutsam daha uzun uyur ama önemli olan hiçbir destek olmadığı bi 5 dk olması imiş.Yöntem önemli değil ama biliyorsun di mi? Sallamak, emzirmek hepsi serbest.
Bi de 3 5 dakikadan fazla tutma memede kucakta dedi. Valla saçma geliyor aslında ama bilemedimYöntem önemli değil ama biliyorsun di mi? Sallamak, emzirmek hepsi serbest.
Abileri ablaları gibi güzel büyüsün inşallahAyy gerçekten miÇok sevindim canım benim şükürler olsun sağ sağlim kavuştun evladına. Rabbim sana o duyguyu nasip etti. Geç oldu belki ama hayırlısı sağlıklısı buymuş. Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım. Bol bol sütün olsun inşallah.
Prensesimizin adı ne peki
![]()
Ben de aynısını düşünüyorum. Kaç gecedir sürekli uyanıyor. Bizim evde sabahları serin geceleri yanıyor. Klimayla uyurduk zaten şimdi hep birlikte pişiyoruzGünaydın kızlar.
Ya sıcaktan mı uyumuyor bücürler.
Bizimki gece yine sürekli kalktı etti.
Normalde bunu yapmazdı. Gündüz daha serin bizim ev çok güzel uyuyor o zaman.
Klimadan korkuyorum ne yapmak lazım
Sizde durumlar ne