- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #44.641
Slm kizlar neler yaptigimizi bizde yazalim.Sabah uyanınca sohbet ediyoruz dışarda işimiz varsa hazırlanıp gidiyoruz bugünlerde seminere gidiyoruz birlikte Bebek arabasında uyuyor gezdiriyroum etrafa bakiyor insanlarla sohbeti seviyor eve gelince yerde yatırıyorum yüzüstü ve sirtustu olarak bazen kendi donuyor bazen dönemiyor. Oyuncaklarını sıralıyorum aliyor topu var bir tane onu en çok seviyor abisi ile oynuyorlar abisine top atmaya çalışıyor abisi de ona atıyor. Abisi kitap okuyor çok seviyor dikkatlice dinliyor ve sonunda uyuyor genelde. Hala ara ara gazi olunca ağlıyor sonra sırtına vurunca çıkarıyor. 4.ay aşısı 2 gün ateş ve huysuzluk yaptı şükür atlattık. Kilosunu da hiç olcmuyorum takmiyorum açıkçası doymasa ağlar doymasa bezi boş olur gibime geliyor Ondan ek gıdaya gecmedim anne sütüne devam 5.ayda tekrar doktora danışıp karar vericez. Bugünlerde
kendime vakit ayırmaya basladim emzirip.disari çıkıyorum sütümü sagip arkadaşlarımla vakit geçiyorum. Babası ve abisi ile güzel vakit geçiriyor beni aramiyormus buna bozuldum Gerci ama en azindan bensiz durmayı becerilmesi de iyi bir sey dedim.bizde durumlar böyle 4.ay atağı da hafif yaşıyoruz şükür insallah böyle devam eder.
kendime vakit ayırmaya basladim emzirip.disari çıkıyorum sütümü sagip arkadaşlarımla vakit geçiyorum. Babası ve abisi ile güzel vakit geçiriyor beni aramiyormus buna bozuldum Gerci ama en azindan bensiz durmayı becerilmesi de iyi bir sey dedim.bizde durumlar böyle 4.ay atağı da hafif yaşıyoruz şükür insallah böyle devam eder.