- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #44.901
soyle soyleyeyim ben de,ilkinde eve gelen hemsire ablamiz supurgeyi calistirdiginda aman abla napiyosun falan demistik,o da guzelce aciklamisti o aliskinn bu tarz sese,sakin sessiz ortam yaratmayin vs. ama biz yapamadik o yuzden buyugunde sizin gibiydik. bunda ise ztn evde bi cocuk var,surekli ses,oyuncaklar her yerde,anlik bagirmalar,sarkilar oyunlar cizgi filmler :) sonuc muhtesem. yeter ki uyumak istesin,bitti. gece uykusu farklidir onu dememe gerek bile yok tabi . ama siz gec kalmis olabilirsiniz degistirmeye calsirsaniz,alismistir bebe. biz nasil yetistiriyorsak oyle de alisip buyuyorlar. ne diyelim ya biz oyle gorduk gecirdik diye ya da ilki diye boyle oluyor. 2.cocuk olsaydi ztn farkli yapardin bunukızlar merhaba. Ya size birşey sormak istiyorum. Bir tek bizim evde mi gündüzleri bebek uyanmasın diye uyuduğu saatlerde aman çıt Bile çıkarmamak için fısıldayarak konuşuluyor yürürken bile parmak uçlarında yürünüyor. İş bile yapamıyorum telin sesi hep kısık. Anormallik bizde mi yoksa herkes mi böyle