Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayir normal adet tarihimi bekliyorum.aslinda erken olmam lazimdi dimi.
Aşılamadan en geç 15 gün sonra test yapman gerekiyor neden adet tarihini bekliyorsun ki adet tarihi aynı olmaz ilaçlar yüklendiği için bünyeye doğal zamanda olduğu gibi adet olmayacaksın

Aşılamadan en geç 15 gün sonra test yapman gerekiyor neden adet tarihini bekliyorsun ki adet tarihi aynı olmaz ilaçlar yüklendiği için bünyeye doğal zamanda olduğu gibi adet olmayacaksın
Dimi.bide ben crinone jel kullanmistim.oda gecikme yapar diye okudum bazi yerlerde.en iyisi ben yarin sabah bi test yapiyim

Ins hamilesindir canim crinone jelin geciktirdigini bende okudum hep sonucunu yaz bu arada hamile kalamama sorununuz neydi kizlar benimki sebepsiz infertilite bence ille bi sebep vardir ama insanin canini almadan bisi demiyorlar sanirim
Benimde sebepsiz inf.maalesef.ya kesin bisey varda arastirilmiyo tam olarak gibi geliyo bana

Benimde sebepsiz inf.maalesef.ya kesin bisey varda arastirilmiyo tam olarak gibi geliyo bana
Benimle beraber 3 arkadasima daha sebepsiz infertilite dendi ama devlet hastanesi de diger ozellerde dogru duzgun arastirma yapmiyor acibadem has. Falan bilmiyorum onlarin tedavi seklini ama arkadaslarim tup bebek tedavisi icin bahceci umuta gittiginde birinde kalitesiz yumurtlama cikmis hamile kalamama sebebi tup bebek yaptirdi dunya guzeli kizi oldu digerinde kan pihtilasmasi cikti kan sulandirici igneler kullandi sonrasinda yumurta takibiyle ikizleri oldu biri kiz biri erkek darisi hepimize ins. Bende zeynep kamil has.basladim asilamaya tup bebek raporu cikartip bahceciye gidicem maliyeti daha dusuk olucak en azindan bu surede maddi manevi yoruluyoruz malesef

Aşılamadan sonra kabız olanınız varmı hiç olmazdım aşılamadan sonra 4. Gün ama hala kabızım karnım küp gibi bügün kontrole gittim ilaç verdi doktorum galiba tutmadı

Aşılamadan sonra kabız olanınız varmı hiç olmazdım aşılamadan sonra 4. Gün ama hala kabızım karnım küp gibi bügün kontrole gittim ilaç verdi doktorum galiba tutmadı

Kadin dogum doktorun mu ilac verdi bende kabizlik olmadi bence uzulme kiminin belirtisi kabizlik kiminin ishal pozitif dusun uzme kendini

Kadin dogum doktorun mu ilac verdi bende kabizlik olmadi bence uzulme kiminin belirtisi kabizlik kiminin ishal pozitif dusun uzme kendini
Evet aşılamaya yapan doktoruma gittim o verdi ilacı. Bu süreçte istediğimiz bir durum değil kabızlık dedi ağrılarım için iğne kabızlık içinde ilaç verdi ama benim zaten hiç umudum yoktu ilk aşılamam çünkü hayırlısı diyorum artık napalm 10 gün sonra rahatlarım :)

Kizlar kacgun kaldi testinize belirtiniz falan var mi benim dun sag kasigimda agrim oldu ara ara boyle sizlama gibi birseydi bugun de 1 2 kere oldu baska yok sizde durumlar nedir

Kizlar kacgun kaldi testinize belirtiniz falan var mi benim dun sag kasigimda agrim oldu ara ara boyle sizlama gibi birseydi bugun de 1 2 kere oldu baska yok sizde durumlar nedir
Test tarihime üç gün kaldı ara sıra mide bulantısı sol kasığımda batma bu ilk günden beri var, meme uçlarımda ağrı ve sızlama, halsizlik bunlar belirtiyse evet var

Test tarihime üç gün kaldı ara sıra mide bulantısı sol kasığımda batma bu ilk günden beri var, meme uçlarımda ağrı ve sızlama, halsizlik bunlar belirtiyse evet var
Hadi insallah guzel haberler alirsin canim yumurtan sol taraftamiydi benimde sag kasigim da batma yasiyorum dun daha cok yasadim goguslerimdeki agri da bugun basladi bana 15 gun sonra test yap dedi doktor 7 gunum bugun

Hadi insallah guzel haberler alirsin canim yumurtan sol taraftamiydi benimde sag kasigim da batma yasiyorum dun daha cok yasadim goguslerimdeki agri da bugun basladi bana 15 gun sonra test yap dedi doktor 7 gunum bugun
Evet tek yumurtam oluştu sol tarafımda doktorum bana 10 gün sonra test yap dedi

Günaydın kızlar, test tarihime iki gün kaldı bu gün doğum günüm olduğu için kendime hediye vereyim diyip test yaptım Sonuç ekte acaba hala ilacın etkisi mi yoksa olabilir mi
Hayalet falan ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah pozitiftir

Eklentiler

• CA9C6F25-4ECD-41EF-9DB6-595928E4E608.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 82
Ben de pkosluyum bir kez aşılama yaptırdım ve ne yazık ki negatifti. Ancak bana hiç iğne vurmadı doktorum. Sadece femara verdi. 2 hafta sonra yumurta çatlamazsa çatlama iğnesi yapacağız dedi. Gittiğimde yumurtam çatlamıştı. İğne vurmaya bile gerek kalmadı dedi ve o gün aşılama oldum. iğne ve femara kullanmak arasında ne fark var konuya hakim olan var mı ?

İğne yumurta büyütmede daha etkili oluyor hap ile büyümeyen yumurtalar için iğneli tadavi öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…