- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
İğne yumurta büyütmede daha etkili oluyor hap ile büyümeyen yumurtalar için iğneli tadavi öneriliyor
Canım bnce var gözukuyor hadı inşAllah Rabbim bebişini sana kavustursun bnce gıt ve kan tahlılı ver inşAllah inşAllahGünaydın kızlar, test tarihime iki gün kaldı bu gün doğum günüm olduğu için kendime hediye vereyim diyip test yaptımSonuç ekte acaba hala ilacın etkisi mi yoksa olabilir mi
Hayalet falan ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah pozitiftir
Yaa hadiiii insalllaaahhh hicte hayalet gibi durmuyo ins ilaclarin etkisi degildir vee Iyki dodgun nice guzel senelerin olsun yeni yasin sana en guzel hediyeni getirsin senin icin guzel bir sene olsunGünaydın kızlar, test tarihime iki gün kaldı bu gün doğum günüm olduğu için kendime hediye vereyim diyip test yaptımSonuç ekte acaba hala ilacın etkisi mi yoksa olabilir mi
Hayalet falan ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah pozitiftir
Canim famerayi bende kullandim aslinda gogus kanserinde kullanilan bir ilac ama yumurtlamaya cok buyuk etkisi oldugu icin kadin dogum doktorlarida kullaniyor bende klomen kist yaptigindan doktorum fameraya gecirmisti sadece 1 tane yumurtam olmustu fakat hamile kalmadim ama asilama tedavisinde degil yumurta takip tedavisinde kulladim ben sonra merional die igne kullabmistim 10 gun cok yumurtam olmustu hatta doktor ikiz olabilirsin cok dikkatli ol demisti gene olmadi simdi devlet has.asilamaya basladim gonal f 0.75 kullandim beklemedeyim hayirlisi olsun hepimiz icin insallahBen de pkosluyum bir kez aşılama yaptırdım ve ne yazık ki negatifti. Ancak bana hiç iğne vurmadı doktorum. Sadece femara verdi. 2 hafta sonra yumurta çatlamazsa çatlama iğnesi yapacağız dedi. Gittiğimde yumurtam çatlamıştı. İğne vurmaya bile gerek kalmadı dedi ve o gün aşılama oldum. iğne ve femara kullanmak arasında ne fark var konuya hakim olan var mı ?
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım. beklemek çok zor. ben ne yapacağımı bilmiyorum şu an. aşılamadan tüp bebekten hepsinden korkuyorum. çünkü öyle ümitleniyorum ki sonra olumsuz sonuç alınca hayatımı alt üst ediyor. çalışamıyorum bile işten izin alıyorum. ama kendi kendine de olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum.Canim famerayi bende kullandim aslinda gogus kanserinde kullanilan bir ilac ama yumurtlamaya cok buyuk etkisi oldugu icin kadin dogum doktorlarida kullaniyor bende klomen kist yaptigindan doktorum fameraya gecirmisti sadece 1 tane yumurtam olmustu fakat hamile kalmadim ama asilama tedavisinde degil yumurta takip tedavisinde kulladim ben sonra merional die igne kullabmistim 10 gun cok yumurtam olmustu hatta doktor ikiz olabilirsin cok dikkatli ol demisti gene olmadi simdi devlet has.asilamaya basladim gonal f 0.75 kullandim beklemedeyim hayirlisi olsun hepimiz icin insallah
Seni cok iyi anliyorum bende calisiyordum isim cok stresli ve yogundu birde tedavi stresi olumsuz sonuclar iyice yipratiyordu beni o yuzden isten ayrildim buranin stresine mi olmuyo diye olmayinca herseye bahane buluyor insan 8 aydir calismiyorum ne gelen var ne gidenİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım. beklemek çok zor. ben ne yapacağımı bilmiyorum şu an. aşılamadan tüp bebekten hepsinden korkuyorum. çünkü öyle ümitleniyorum ki sonra olumsuz sonuç alınca hayatımı alt üst ediyor. çalışamıyorum bile işten izin alıyorum. ama kendi kendine de olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım hayırlı olsun bence hamilesin çünkü çatlama iğnesini yaptıktan 14 gün sonra adet olman lazım senin çatlama iğnesi yapilali sanırım 15 gün olmuş benim de ilk asilamamda 13.günümde aynen böyle çıkmıştı hadi gözün aydın sarısı başımıza inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinGünaydın kızlar, test tarihime iki gün kaldı bu gün doğum günüm olduğu için kendime hediye vereyim diyip test yaptımSonuç ekte acaba hala ilacın etkisi mi yoksa olabilir mi
Ya canım ne güzel konuşuyosun ama benim çatlatma iğnemi olalı 10 gün oldu 25 şubatta vuruldum iğnemi iki gün sonra kan testi vereceğim inşallah pozitiftir isteyen herkese rabbim nasip etsinCanım hayırlı olsun bence hamilesin çünkü çatlama iğnesini yaptıktan 14 gün sonra adet olman lazım senin çatlama iğnesi yapilali sanırım 15 gün olmuş benim de ilk asilamamda 13.günümde aynen böyle çıkmıştı hadi gözün aydın sarısı başımıza inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
merabalar bende ayın 4 pazartesi oldum aşılama benim ağrım yoktu ama aşılamadan sonra çok akıntım oldu sizinde öylemi acaba 16 da bende tahlil yaptırıcamMerhaba hanımlar dün aşılama oldum ve inanılmaz ağrım vardı ağladım ağrıdanneden böyle oldu anlamış değilim doktorumu aradık yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı için ağrı olması güzel ve normal dedi aşıla sırasında ve öncesinde çok dua ettim hemşirelere benimle birlikte okuyup durdular :) bu gün ağrım yok yani düne göre yok ama yinede hafif var. Ayın 15inde kan testi yaptırıcam inşallah tutar birde bana vajinal bir fitil verdi doktorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kullanan varmı bu ilaçtan
Allah hayırlarla sonuçlandırsın canım. Evet benimde çok akıntım oluyor hatta su gibi diyebilirim ama sanki birazdaha azaldı şimdi. Ağrılarımda geçti bugün normale döndüm çok şükür sadece midem kazınıyor sürekli.merabalar bende ayın 4 pazartesi oldum aşılama benim ağrım yoktu ama aşılamadan sonra çok akıntım oldu sizinde öylemi acaba 16 da bende tahlil yaptırıcam
Benimde iştahım arttı ve akıntım su gibi inşallah beraber mutlu haberi alırızAllah hayırlarla sonuçlandırsın canım. Evet benimde çok akıntım oluyor hatta su gibi diyebilirim ama sanki birazdaha azaldı şimdi. Ağrılarımda geçti bugün normale döndüm çok şükür sadece midem kazınıyor sürekli.
Benim hiç ümidim yok bu aydan nedense olmadı gibi yinede şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hamileyizdir inşallahBenimde iştahım arttı ve akıntım su gibi inşallah beraber mutlu haberi alırız
inşallah Alahtan ümit kesilmez hayırla sağlıkla gelsin inşallahBenim hiç ümidim yok bu aydan nedense olmadı gibi yinede şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hamileyizdir inşallah
Yarın yaptırıcam bu gün gitmedimPapatyalar Mevsimi canim merak ettim seni kan testi verdin mi
Hadi insallah guzel haberlerini bekliyorum canimYarın yaptırıcam bu gün gitmedim
İnşallah canım sağolasın senin test tarihin ne zamanHadi insallah guzel haberlerini bekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?