- 9 Mart 2019
- 1.601
- 1.667
- 133
- 34
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Ayyy ne güzell.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Kanda çıkıyor gerçi benim idrarda da çıktı doktorum 10 gün test yap dedi bana bugün yaptım sonuç pozitif kan ver hemenBen de aşılama yaptıralı 10 gün oldu. Çok merak ediyorum ☺
Amin Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere ehayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAyyy ne güzell.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kanda çıkıyor gerçi benim idrarda da çıktı doktorum 10 gün test yap dedi bana bugün yaptım sonuç pozitif kan ver hemen
[
Bana doktorum 14 Mart’ta kan tahlili yap dedi canım. O yüzden kan testi yaptırmadım. İlaç vücudumdan çıkmamıştır diye. Geçen yumurta takip yöntemini uyguladı doktor bana 12. gün adet oldum. Şimdi de Pazar’ı bekleyeyim adet olmazsam Sağlık ocağında yaptırayım Pazartesi o zamanKanda çıkıyor gerçi benim idrarda da çıktı doktorum 10 gün test yap dedi bana bugün yaptım sonuç pozitif kan ver hemen
İlacın etkisi onuncu günde tamamen geçiyor canım bana doktorum öyle dedi inşallah hamilesindirBana doktorum 14 Mart’ta kan tahlili yap dedi canım. O yüzden kan testi yaptırmadım. İlaç vücudumdan çıkmamıştır diye. Geçen yumurta takip yöntemini uyguladı doktor bana 12. gün adet oldum. Şimdi de Pazar’ı bekleyeyim adet olmazsam Sağlık ocağında yaptırayım Pazartesi o zaman
Sağolasın canım inşallah öyledir. Senin gibi mutlu haberi vermeyi Allah herkese nasip etsinİlacın etkisi onuncu günde tamamen geçiyor canım bana doktorum öyle dedi inşallah hamilesindir
Sağolasın canım inşallah öyledir. Senin gibi mutlu haberi vermeyi Allah herkese nasip etsinİlacın etkisi onuncu günde tamamen geçiyor canım bana doktorum öyle dedi inşallah hamilesindir
Bana doktorum 14 Mart’ta kan tahlili yap dedi canım. O yüzden kan testi yaptırmadım. İlaç vücudumdan çıkmamıştır diye. Geçen yumurta takip yöntemini uyguladı doktor bana 12. gün adet oldum. Şimdi de Pazar’ı bekleyeyim adet olmazsam Sağlık ocağında yaptırayım Pazartesi o zaman
inşallah canımSağolasın canım inşallah öyledir. Senin gibi mutlu haberi vermeyi Allah herkese nasip etsin ☺ hastane uzak ben Pazartesi yaparım kan tahlili. inşallah Pazartesi ben de güzel haber veririm.
YaaaaaKızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Amin canım Allah razı olsun rabbin sana da nasip etsin inşallah evet ilk aşılamam doktorum bana aşılamadan 10 gün sonra test yap demişti bu gün 11 günüm yani aynıyız seninle varsa inşallah ki vardır test yaptır bence 15 beklemeYaaaaaPapatyalar Mevsimi cok sevindimmm coookkk Allah im ay cok duygulandim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahh benim 11 gunum bugun 15 gun sonra yap dedi Hemsire ilk asilaman degil mi senin
Amin insallah canim ben şu pazari atlatmak istiyorum ne zaman hamilelik suphesi yasasam hep pazarlari regli oluyorum benim icin kutsal pazarAmin canım Allah razı olsun rabbin sana da nasip etsin inşallah evet ilk aşılamam doktorum bana aşılamadan 10 gün sonra test yap demişti bu gün 11 günüm yani aynıyız seninle varsa inşallah ki vardır test yaptır bence 15 bekleme
Evet canım ben ilk günden beri ağrı çekiyorum beşinci günde mide bulantım başladı (psikolojikte olabilir) hala daha bulanıyor ve üç gündür çok sıklıkla acıkıyorum karnımda şişkinliğim var ve meme hassasiyeti oda ilk günden beri varAmin insallah canim ben şu pazari atlatmak istiyorum ne zaman hamilelik suphesi yasasam hep pazarlari regli oluyorum benim icin kutsal pazarsenin ilk gunden beri surekli agrin oldu degil mi benim ilk gun ve 2 gun sag kasigim cok agridi 3-4-5 gunler gayet normaldim gaz skintisi disinda 6-7 gun cok fazla kasik agrisi oldu dun gece de boyle bucak kesigi gibi anlik sancilar yasadim hatta cok agladim regli olucam diye bekliyorum o yuzden kismet rabbim isteyen herkese nasip etsin.. biliyomusun pcos hastalari genelde hep asilamada hamile kaliyorlar cok okudum forumlarda en cok pcos hastasi olanlar olumlu sonuc almis
Haha goguslerimde dolgunluk 3 4 gundur bende de basladi arada bi sizliyo falan ha acikma bendede varEvet canım ben ilk günden beri ağrı çekiyorum beşinci günde mide bulantım başladı (psikolojikte olabilir) hala daha bulanıyor ve üç gündür çok sıklıkla acıkıyorum karnımda şişkinliğim var ve meme hassasiyeti oda ilk günden beri var
İnşallah canım pozitifi görürsünHaha goguslerimde dolgunluk 3 4 gundur bende de basladi arada bi sizliyo falan ha acikma bendede var2 gundur hatta dun aksam manti yedim yataga girdigimde midem kaziniyordu yok artik daha neler kilo alicam iyice diye diye biskuvi yerken buldum kendimi
CanimmmmKızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Canimmmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok dikkat et bu haftalar en dikkat etmen gereken haftalar bol bol dinlen ve epey yemek ye çünkü 9.haftadan sonra mide bulantilari başlıyor şimdiden depo et kendine :) gözün aydın bizlere de dua etKızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Hayırlı olsun kaçıncı gün gittiniz sonuç içinKızlar bu gün sabah kan tahliline gideceğim ama öncesinde test yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?