Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ben de 4 martta ikinci aşılamamı yaptırdım ilk bir hafta şiddetli ağrım oldu yumurtam fazla oluşuyor diye ilkinde de bu ağrıları yaşamıştım. 8. gün ağrılar geçti dün geceden beri de kasık ağrısı akıntı ve hafif mide bulantısı var acaba kanda ne zaman çıkar? İlkinde 14. gün regl olmuştum aslında sabırlıyım ama sadece gebelik yoksa boşa umut etmek istemiyorum boş umutlardan yoruldum gerçekten
14.günde regl olmuşsunuz peki normal adet döngünüzde beklenen adet gününüz müydü

Ne

neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunum
Evet hepimiz çok yorulduk yaşadığımız bu şeyler bizim sınavımız ve bunların karşısında güçlü olmamız gerekiyor ben inaniyorum Rabbim hepimize nasip edecek sadece biraz zaman ve sabır

Hayır normal yumurtlama günümden 4 gün önce aşılama yapıldığı için 6-7 gün erken regl olmuştum
Bende normal yumurtlama günümden 3 gun sonra aşılama oldum aşılamadan sonraki 16.günüm bugün normal adet tarihimde 9 marttı test günüm 11 mart.crinone jel kullandığım için gecikme olur diyorlar test yapmaya korkuyorm hoş zaten yarın doktoea randevu aldm bakalm

Bende normal yumurtlama günümden 3 gun sonra aşılama oldum aşılamadan sonraki 16.günüm bugün normal adet tarihimde 9 marttı test günüm 11 mart.crinone jel kullandığım için gecikme olur diyorlar test yapmaya korkuyorm hoş zaten yarın doktoea randevu aldm bakalm
Bence normal adet tarihi artık geçerli değil zaten seninki geçmiş bile, 16 gün çok iyi doktorum bana iki hafta içinde kanaman olmazsa test yap demişti istersen bir test yaptır varsa çıkar inşallah :dua:

3 doktora sordum tüp bebeklik bişeyin yok snin diyolar aşılamayıda planllı yapmadı yani yumurtlama günümden 5 gün önce çatlatma iğnesi yaptı ertesi günde aşılamaı yaptı yani daha 4 gün vardı yumurtlama günüme ben hiç bişey anlamadım
Kendini yipratma demesi kolay uygulamasi zor biliyorum ama buda bizim Kaderimiz yasamamiz gerekiyor ve yasiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse bak ben 2015 den beri cocuk dusunuyorum sebepsiz infertilite ilk sene tedavi gormedim olur dedi dr lar 2.sene kimyasal gebelik yasadim gitmiycem doktora ben stres yapiorum dedim 3.sene tedaviye basladim yumurta takibi ilaclar igneler yok hatta doktorum ikiz hamile kalabilirsin cok guzel gelisme var demesine karsi yok Allah nasip etmediyse yok yani tup bebek yapalim dedi bekleyeyim dedim kafami bosaltim isten ciktim yolum cok uzundu die evde dinlenim olur dedim olmadi ilk asilamami yaptirdik 15.gunum sanirim olumluda degil yarin yada cuma ogrenicem cok uzun yazdim ama yapma bunu kendine buda bizim sinavimiz umarim layikiyla cikariz bununda icinden opuyorum seni aglama ne olur yapma bunu kendine 💋

Bence normal adet tarihi artık geçerli değil zaten seninki geçmiş bile, 16 gün çok iyi doktorum bana iki hafta içinde kanaman olmazsa test yap demişti istersen bir test yaptır varsa çıkar inşallah :dua:
Evet bana da 2 hafta sonra test dedi ama onceden klomen+Çatlatma iğnesi olduğumda çatlatma iğnesinden sonra 17.gün hasta olmuştum.Dün anca 17.gündü çatlatmadan sonra yarına randevum var hem kan hem muayene bakalım hayırlısı..

Evet bana da 2 hafta sonra test dedi ama onceden klomen+Çatlatma iğnesi olduğumda çatlatma iğnesinden sonra 17.gün hasta olmuştum.Dün anca 17.gündü çatlatmadan sonra yarına randevum var hem kan hem muayene bakalım hayırlısı..
Bir gün daha sabret o zaman hakkında hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alıp bize de umut olursun :dua:

Kendini yipratma demesi kolay uygulamasi zor biliyorum ama buda bizim Kaderimiz yasamamiz gerekiyor ve yasiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse bak ben 2015 den beri cocuk dusunuyorum sebepsiz infertilite ilk sene tedavi gormedim olur dedi dr lar 2.sene kimyasal gebelik yasadim gitmiycem doktora ben stres yapiorum dedim 3.sene tedaviye basladim yumurta takibi ilaclar igneler yok hatta doktorum ikiz hamile kalabilirsin cok guzel gelisme var demesine karsi yok Allah nasip etmediyse yok yani tup bebek yapalim dedi bekleyeyim dedim kafami bosaltim isten ciktim yolum cok uzundu die evde dinlenim olur dedim olmadi ilk asilamami yaptirdik 15.gunum sanirim olumluda degil yarin yada cuma ogrenicem cok uzun yazdim ama yapma bunu kendine buda bizim sinavimiz umarim layikiyla cikariz bununda icinden opuyorum seni aglama ne olur yapma bunu kendine 💋
:( çok sağol canım benim bende seni öpüyorum evet sınavımız çok zor allah seninde yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırısın inşallah .bir kere kendiliğimden kaldım hamile bir daha kalamamakta insanı zorluyo yani :(

neden böyleyim bilmiyorum acaba erkenmi yaptım diyorum 3 gün önceden sonra avutma kendini diyorum falan kafam allak bullak ne yedim ne içtim ondan haberim yok yani

neden böyleyim bilmiyorum acaba erkenmi yaptım diyorum 3 gün önceden sonra avutma kendini diyorum falan kafam allak bullak ne yedim ne içtim ondan haberim yok yani
Canım benim beterin beteri var Allah vermiyorsa bir bildiği var ki vermiyor diye düşün bak bana o kadar istedim ilk asilamamla hamile kaldım doğumuma 3 hafta kala kızımın kalbi durdu şimdi mezarına gidip mezarını seviyorum aldığımiz kıyafetler beşiği arabası herşeyi boş kaldı bir de bu açıdan düşün lütfen kendini harap etme ben de bu ay aşılama olmuştum ama tutmadı ilk gün çok ağladım ama baktım ki ağlamak çözüm değil ve Allah eslerimizden razı olsun ki bize en büyük destek onlardan şu an olmadı demek ki daha zamanı var ben ara verdim şimdi 3 ay dinlenicem hem kafamda rahat diye belki kendiliginden olur bu arada ben bu ara yakı deniyorum arkadaşımdan duydum bakalım ilaçların yapamadığını belki o yapar bir de incir yiyorum bol bol

Kızlar bugün 11. günüm sabah kalktım önce açık kahverengi akıntı geldi sonra sancı çektim sonra sancı geçti ama kanama başladı :( Anlamıyorum çok erken değil mi neden adet oldum acaba? Zaten olmamasına alışığım ama çok erken olduğum için biraz dumura uğradım açıkçası :(

Kızlar bugün 11. günüm sabah kalktım önce açık kahverengi akıntı geldi sonra sancı çektim sonra sancı geçti ama kanama başladı :KK43: Anlamıyorum çok erken değil mi neden adet oldum acaba? Zaten olmamasına alışığım ama çok erken olduğum için biraz dumura uğradım açıkçası :KK43:
Canım çatlama ignesinden 13 14 gün sonra eğer hamile değilsen yani aşılama tutmadiysa adet olursun normali böyledir

Canım çatlama ignesinden 13 14 gün sonra eğer hamile değilsen yani aşılama tutmadiysa adet olursun normali böyledir
İlkinde 14. gün lekelenmem başlamış 15. gün adetim açılmıştı o yüzden çok erken geldi bana ama nasip işte bu defa da böyle oldu

Canım benim beterin beteri var Allah vermiyorsa bir bildiği var ki vermiyor diye düşün bak bana o kadar istedim ilk asilamamla hamile kaldım doğumuma 3 hafta kala kızımın kalbi durdu şimdi mezarına gidip mezarını seviyorum aldığımiz kıyafetler beşiği arabası herşeyi boş kaldı bir de bu açıdan düşün lütfen kendini harap etme ben de bu ay aşılama olmuştum ama tutmadı ilk gün çok ağladım ama baktım ki ağlamak çözüm değil ve Allah eslerimizden razı olsun ki bize en büyük destek onlardan şu an olmadı demek ki daha zamanı var ben ara verdim şimdi 3 ay dinlenicem hem kafamda rahat diye belki kendiliginden olur bu arada ben bu ara yakı deniyorum arkadaşımdan duydum bakalım ilaçların yapamadığını belki o yapar bir de incir yiyorum bol bol
evet canım haklısın doğru söylüyosun allahım sabrını versin inşallah bende kendi haline bırakmak istedim fakat bugün başka bir doktora göründüğümde ilaçların kist yaptığını yumurtalıkların 1 ay dinlenmesi gerektiğini söyledi .bide ben bir kez 5 ay önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum gebe kalman senin yararına şuan çünkü kist tekrarlayabilir dedi bu yüzden gebe bırakmaya çalışıcaz dedi.polikistkover teşhisi koydu bu zamanaa kadar hiç bişey demedilermi dedi hayır dedim adetlerin düzensiz dimi dedi yoo gayet düzenli hiç bi sıkntı yok dedim şaşırdı o zmaan polikstk overda diyemiyoruz dedi kafam çorba gbi yani bn anlamadım şuan hiç bişey :/

Back
X