- Konu Sahibi cocukoloji
-
inşaallah :) birlikte güzel haberrler alırızMerhaba benim 2.transferim şubatta olacak hayırlısıyla umarım bana da şans getirir bu topik
hayırlı olsun inşaallah Rabbim tattırsın cümlemize, benim 2. transferim olacak ilki olumsuz, dondurulmuş embriyolarım var, regl i bekliyorum. Bu ay gideceğim ama eğer tedaviye başlarsak muhtemelen şubatta transverim olacaktır diye düşünüyorum.Selam kızlar şubat 15 ten sonra transferim olacak inşallah... banada şans getirsin.... hepimizin dolsun kucagı...
Benim rahim dinlendirme yapıldı... 2. Adetimi bekliyorum... ilk transferim olcak.. 6 tane embriyom var donmuş.. bakalım artık şubat 9 10 gibi adet olurum gibi geliyor.... :) aminnn cümlemizeehayırlı olsun inşaallah Rabbim tattırsın cümlemize, benim 2. transferim olacak ilki olumsuz, dondurulmuş embriyolarım var, regl i bekliyorum. Bu ay gideceğim ama eğer tedaviye başlarsak muhtemelen şubatta transverim olacaktır diye düşünüyorum.
Canım benim eşimde sıkıntı... sayı ve hareket düşüklüğü.... Rabbim kucagımızı saglıklı evlatlarla doldursın inşallahKızlar tüp bebek sebepleriniz nedir benimki pkos
Amin canım inşallahCanım benim eşimde sıkıntı... sayı ve hareket düşüklüğü.... Rabbim kucagımızı saglıklı evlatlarla doldursın inşallah
Hadi hayırlı olsun canım... bende rahimi hazırlıyorum det olmama var 15 gün kadar daha bakalım... ilk sensin galibaKızlar ben dün adet oldum muayene sonuçlarımı hastaneye gönderdim haber bekliyorum. İlk ben miyim başlayan transfer hazırlığına başka var mı
Sağol canım Allah razı olsun tüh tekim şu an keşke birkaç kişi olsaydı neyse siz de arkamdan gelir tek tek hamile kalırsınız inşallahHadi hayırlı olsun canım... bende rahimi hazırlıyorum det olmama var 15 gün kadar daha bakalım... ilk sensin galiba
Benimde pkocKızlar tüp bebek sebepleriniz nedir benimki pkos
Benimde sorunum pkos 2subatta dondurulmus transferim olucak bakalim bekliyorum hayirlisi:...Kızlar tüp bebek sebepleriniz nedir benimki pkos
Ben varim adet oldum estrofen kullaniyorum rahim kalinlastimak icin kismetse 2subatya da dondurulmus embroyo transferim olucka insKızlar ben dün adet oldum muayene sonuçlarımı hastaneye gönderdim haber bekliyorum. İlk ben miyim başlayan transfer hazırlığına başka var mı
Hayırlı olsun canım senin transfer benden önce olacakmış.. Sadece pkos mu probleminiz ilk trasferinde 5.gün embriyosu mu kullanıldı? Bir de kaç dondurulmuş embriyon varBenimde pkoc
Benimde sorunum pkos 2subatta dondurulmus transferim olucak bakalim bekliyorum hayirlisi:...
Evet benim ilk denemem ve ilk transferim olucak... kucaklarımız dolar inşallah ayyySağol canım Allah razı olsun tüh tekim şu an keşke birkaç kişi olsaydı neyse siz de arkamdan gelir tek tek hamile kalırsınız inşallahbu arada estrofem e başladım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 10 gğn sonra kontrol var. Senin ilk deneme mi canım brnim 2. Deneme yani dondurulmuş devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?