2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

figen1658 cnm arkadaşım senin için açıorum bu topiği sana şans getirsin
cocukoloji canımmm çok sağol peşinden geleceğim inşaallah :) şubat ayında bir aksilik olmazsa transferim olacak, kromozom sonucumu bekliyorum bir yandan ne olur ne olmaz diye kromozom analizi yaptırdık 3,5 aydır onu bekliyoruz.
ama sanırım sonucun çıkmasını bekleyemiyicem artık, Rabbim nasip etsin önce şuanda tüm bekleyenlerin olumlu sonuçlar almasını nasip etsin. Sonrasında bizim hayırlı ve güzel sonuçlar alabilmemizi nasip etsin Rabbim :)

Selam kızlar şubat 15 ten sonra transferim olacak inşallah... banada şans getirsin.... hepimizin dolsun kucagı...
hayırlı olsun inşaallah Rabbim tattırsın cümlemize, benim 2. transferim olacak ilki olumsuz, dondurulmuş embriyolarım var, regl i bekliyorum. Bu ay gideceğim ama eğer tedaviye başlarsak muhtemelen şubatta transverim olacaktır diye düşünüyorum.

Benim rahim dinlendirme yapıldı... 2. Adetimi bekliyorum... ilk transferim olcak.. 6 tane embriyom var donmuş.. bakalım artık şubat 9 10 gibi adet olurum gibi geliyor.... :) aminnn cümlemizee

Hadi hayırlı olsun canım... bende rahimi hazırlıyorum det olmama var 15 gün kadar daha bakalım... ilk sensin galiba
Sağol canım Allah razı olsun tüh tekim şu an keşke birkaç kişi olsaydı neyse siz de arkamdan gelir tek tek hamile kalırsınız inşallah bu arada estrofem e başladım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 10 gğn sonra kontrol var. Senin ilk deneme mi canım brnim 2. Deneme yani dondurulmuş devam

Herkese merhabalar
Benimde durumum muallakta ama genede topiğiniz uğurlu gelsin diye yazayım dedim
Pazartesi embriyolarımın 5.günü..
Pazartesiye kalan kuzularım ngs'e alınacaklar 10 gün içinde sonuç çıkacak bu arada regl olup histereskopi olup embriyo sonuçlarına göre transfer olacağım ocak sonuna da yetişebilir şubatada kalabilir
Hepimize iyi şanslar inşallah

Evet benim ilk denemem ve ilk transferim olucak... kucaklarımız dolar inşallah ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…