2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnsallah tutsun bebeklerin . Allah sana insallah saglıklı bebekler nasib etsin . bana da insallah. nerede tedavi oldunuz? ben medicana kadıkoy hastanesinde yasemin çekmez de yaptırıcam tüp bebeğimi . ama korkuyorum çok .
MErhaba,
Yasemin hanımdan memnun kaldınız mı? Tedaviniz olumlu sonuçlandı mı?

Ocakta başlıycam kızlar. Ilk denemem olacak. Yumurta kalitesi muayene esnasında anlaşılıyor mu bilginiz var mı
Merhaba hayırlı olsun öncelikle,muayenelerde yumurta sayısı,büyüklüğü hakkında fikir sahibi olur doktor.yumurta toplandıktan sonra spermle embriyo oluşturulduğunda onların kalitesi önemli,inşallah kaliteli embriyoların olur

Me
Ocakta başlıycam kızlar. Ilk denemem olacak. Yumurta kalitesi muayene esnasında anlaşılıyor mu bilginiz var mı
Merhaba, yumurta kalitesi anlaşılmıyor benim bildiğim büyüklüğüne bakıyorlar ama o da içi boş çıkabiliyor, toplantıktan sonra anlıyorlar, kaliteyi arttırmak için vitamin verir doktorunuz onu ihmal etmeyin

Maalesef aynı şekilde hatta daha fazlası böyle bir durum ben de yaşadım.kendini bilmeden saldırgan tavırla konuşan biri.bana yaşattığı o günü ona sorarlar elbet.ilah-i adalet var!

Maalesef aynı şekilde hatta daha fazlası böyle bir durum ben de yaşadım.kendini bilmeden saldırgan tavırla konuşan biri.bana yaşattığı o günü ona sorarlar elbet.ilah-i adalet var!
Bana doktorum normal yollarla bile gebelik olur rezerv az ama kaliteli demişti. Buna rağmen adam bana tüp bebekle de olacağı kesin değil dedi. Çalıştığımı her zaman gelemeyeceğimi farklı şehirde olduğumu söyledim resmen o kadar insanın içinde bana iğneyi i konularak laf soktu. Davut Güven doktor olmuş ama insan olamamış. Medicalpark a Tayfun Alper e gidin aradaki farkı göreceksiniz. Zaten derdiniz olduğu için gidiyorsun uz davut güven daha da dertlendiriyor. İnsan olmak herkese nasip olmuyor.

Çok geçmiş olsun size de. Bu süreçte olumsuz düşüncelere kapılma pozitif insanlarla görüş stres yapma denir ama sözüm ona Davut güven gibi olumsuz telkin veren bir dr varken zaten başka strese gerek yok. Allah imkanı olmayıp oraya gitmek mecburiyetinde olanlara yardım etsin.ona gerek kalmadan bebek sahibi etsin isteyen herkesi.

Çok geçmiş olsun size de. Bu süreçte olumsuz düşüncelere kapılma pozitif insanlarla görüş stres yapma denir ama sözüm ona Davut güven gibi olumsuz telkin veren bir dr varken zaten başka strese gerek yok. Allah imkanı olmayıp oraya gitmek mecburiyetinde olanlara yardım etsin.ona gerek kalmadan bebek sahibi etsin isteyen herkesi.

Aminnn inşallah

Kizlar merhaba instagramda actigim IVFMOMY SAYFASINA BEKLERİM SİZİ,BU UZİN YOLDA BİR BİRİMİZE DESTEK OLALİM

Bende tekrar başlıyorum kızlar ilk denemem ocak taydı düşük amh kalitesiz yumurta sorunum var rahim inceliği yüzünden transferim iptal oldu. Bu sefer nolur son olsun diyorum
Merhaba saglikla alin bebeginizi kollariniza...rahim inceliginiz kacti ve hangi islemden sonra rahim kalinliginiz duzeldi.benim de transferim ertelendi .3 kuretajim var ve adetin 12. Gunu kalinlik 5mm di....hic duzelmeyecek diye korkuyorum

Merhaba saglikla alin bebeginizi kollariniza...rahim inceliginiz kacti ve hangi islemden sonra rahim kalinliginiz duzeldi.benim de transferim ertelendi .3 kuretajim var ve adetin 12. Gunu kalinlik 5mm di....hic duzelmeyecek diye korkuyorum
mrb rahim kalınlaşması için nar suyu içmek gerekiyormus..tedaviye başından sonuna kadar için bir deneyin inşallah faydası olur.

Teşekkür ederim darısı isteyen herkese. Rahim inceligi benim eski tüp bebek merkezimin söylediği bişeydi oranın dediği hoc birseye itibar etmiyorum artık yeni transferimin tuttuğu merkezde öyle bir sorun yaşamadım ama transferden sonra nar suyu ıctim günde 330 cc hazır satılan bir markanın

rahim inceyse hemen transfer yapmıyorlar bahcecide rahim belli kalınlıkta olmazsa rahim dinlendirme yapariz demişlerdi zamaninda

Merhaba sizin bir yorumunuzu gördüm antidepresanla hamile kaldığınız ile ilgili,her şey yolunda gittimi acaba
Çok şükür şuan iyiyiz , oğlum 3 yaşını geçti , tam bir cannnn… sağlığı iyi şükür , erken doğum yaptım sebebi ne bilemem , kanama olmuş içerde o sebeple 31. Haftada zorunlu doğum oldu … 18 gün küvezde kaldı
Açıkçası ben Dr una çoook güveniyordum , yine olsa aynı Dr la yola çıkarım , o benim ruh halimi görüş ve antidepresanı o önerdi. İyi ki de kullanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…