- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Aminnn hadi inşallah başlarsın canısı.... :)selam kizlar ben de bu cumartesi doktora gidicem. tahliller istemisti hepsi tamamlandi, sonuclari gostericem. hersey yolunda baslayabiliriz derse subat adetimden sonra transfer olacak buyuk ihtimalle. benim ilk denemem negatifti 1 tane 5. gun embriyosu transfer edilmisti olmadi malesef. simdi 4 tane dondurulmusumuz var 5. gun embriyolari onlarla 2. denemeyi yapicaz insallah. bu sefer 2 tane koydurmak istiyorum doktorum da tamam derse. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah emeklerimiz bosa cikmaz
İnşallah canım ard arda mutlu haberler verelim birbirimize Allahın izniyleSÜRECİ BİRLİKTE GEÇİRECEĞİZ O HALDE :) HAYIRLI UĞURLU OLSUN. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYELİM.
YA VARİS DİYEREKTE DEVAM EDELİM. BENDE AYNI İLACI KULLANIYORUM
Bakalım nasıl geçecek zaman. :)
2. Veya 3. Günü gel diyolarya ona göre yarında gidebilin cumarteside... geç olmaz yani.... ben akşam olmuştum ertesi günü gitmiştim bugun 2. Günün demişti...Kızlar bende şimdi regl oldumSizce yarın mı tedaviye başlamak İçin gideyim yoksa Cumartesi mi ? adetin 2.günü yarın mı sayılır ? Kafam çok karıştı
Bugün leke şeklinde geliyorsa yarın birinci günün sayılıyor. Eğer bugün aktif kanama varsa bugün birinci gün sayılıyor canım. Tedaviye 2.gün başlanıyorKızlar bende şimdi regl oldumSizce yarın mı tedaviye başlamak İçin gideyim yoksa Cumartesi mi ? adetin 2.günü yarın mı sayılır ? Kafam çok karıştı
Hayırlı olsun sebep nedirMerhaba kızlar ben de başlıyorum şubat adetimle kısa protokol herhalde ki adetin 2.günü gel dedi
Hadi bismillah .... herşey yolunda gitsin tatlış tatlış kaliteli yumurtaların olsun inşallah... sizin sebeb neydi tüp bebek için acaba...Merhaba kızlar ben de başlıyorum şubat adetimle kısa protokol herhalde ki adetin 2.günü gel dedi
Ooo süper... hadi bismillah sanada canım.... :)Doktorumla bu akşam görüştüm kızlar ben de yarın inşallah tedaviye başlıyorum Dondurulmuş embriyolarım mevcut gecen senenin mahsülleri
15 gün sonra transferim olacak bir terslik olmazsa yarın inşallah muayene de
Ben inşallahPgt yaptırcak olan varmı aranızda
kan pihtilaşmaya mutlaka baktır cnmMerhaba benim adetim de 10 şubat 12 şubat gibi başlıyoruz nasipse,takviye artı bişey yapan varmı ilk tüp bebek denemem.3 doğal yoldan kaybım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?