- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallahh bu sefer kucagon dolar canım... bol dua çokca sabır ve az stres...Merhaba arkadaşlar bende inşallah Şubatta transfer diliyorumOcak ayı adetim hala olamadım 14 gün geciktim doktoruma gittim çok geç yumurtlama olmuş bu ay bende ilk transferim geçen seneydi 3,5 aylıkken oğlumun kalbi durmuştu kürtaj oldum sonrasında tüp mide ameliyatı olup 50 kilo verdim artık 2.transfere inşallah hazırım yani öyle umuyorum Allah hepimize öncelikle bu yolda sabır ve mutluluk versin hepimiz evlatlarımıza kavuşalım
Canım benim Amiiiiinİnşallahh bu sefer kucagon dolar canım... bol dua çokca sabır ve az stres...
Hayırlısı olsun inşaallah hakkınızda :) Dondurulmuşlarınızın durum nasıl ? İStanbulda mısınız? Hangi hastanede işlem göreceksiniz?Benim rahim dinlendirme yapıldı... 2. Adetimi bekliyorum... ilk transferim olcak.. 6 tane embriyom var donmuş.. bakalım artık şubat 9 10 gibi adet olurum gibi geliyor.... :) aminnn cümlemizee
aramızda çok fazla vakit yok bende yarın başlıyorum ne kadar sürer bilemiyorum ama 7/8 gün yeterli olacaktır sanırım :) inşaallah güzel haberler alırız :)Sağol canım Allah razı olsun tüh tekim şu an keşke birkaç kişi olsaydı neyse siz de arkamdan gelir tek tek hamile kalırsınız inşallahbu arada estrofem e başladım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 10 gğn sonra kontrol var. Senin ilk deneme mi canım brnim 2. Deneme yani dondurulmuş devam
genetik test sonuçlarınız çıktı mı?merhaba, ben de geçen ay ilk denememde negatif sonuç aldım. iki gün önce histeroskopi yapıldı, rahimdeki sekil bozukluğu düzeltildi. Şubat ayında da uzun protokol yapılacak. ilki dondurulmuş besinci gün transferiydi, olmadı. bu sefer uzun protokol ve arkasından taze transfer yapılacak. genetik test de yaptırdık, bir sorun çıkmazsa inşallah süreç böyle olacak. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
genetik test sonuçlarınız çıktı mı?
benim kromozom sonucum çıkmadı hala, ama doktora sordum sonuç olumsuz çıkarsa bir tedavisi varmı diye olmadığını söyledi. yani her insan sonuçta kromozomuna baktırıp gebelik yaşamıyor. Rabbime bıraktım o kısmını sonuç inşaallah olması gerektiği gibi olumlu çıkacaktır. Bende hemen başlamak istedim tedaviye 2 aydır bekliyorum sonuç çıkmayınca sabırsızlandım 1,5 ay daha beklemek istemedim.
Eşim yaptırmıştı mikrodelesyon y vtesti sıkıntı çıkmadı kromozom testindede birşey çıkmadı, ilk denememiz olumsuz olunca doktor nolur nolmaz senden de alalım dedi. pıhtılaşma sorunu varmı trombofili ye bakalım kromozomlara bakalım dedi. ne olur ne olmaz düşüncesiyle yaptırıyoruz. O yüzden beklemek istemedim. pgt evet yaptırılabilir ama baştan karar vermemiz gerekiyordu, dondurulan embriyolara pgt zararlı olabiliyor o yüzden onu yaptıramıyoruz.henüz çıkmadı sonuçlar ama biz bir hafta önce yaptırdık zaten. Birkac güne çıkar sanırım. siz neden yaptırdınız genetik testi? bize kromozom analizi ve eşim için y kromozom testi yapıldı. bakalım merakla bekliyoruz sonuçları. aslında evet dediğiniz gibi, yapacak birşey yok ama embriyolara pgt yapılabilir Allah korusun birşey çıkarsa. bu tabi zor bir süreç, yeterli embriyo olacak, pgt zaten pahalı birşey. İnşallah sizde de bizde de birşey çıkmaz da rahat bir nefes alırız.
Konyadayım canım... :) novafertil diye tüp bebek merkezinde işlemlerim.... 6 tane embriyom var donmuş.... doktorum 8 ve 10 hücreli kaliteli olduklrını söyledi.... :) cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.... siz nerde yaşıyorsunuzHayırlısı olsun inşaallah hakkınızda :) Dondurulmuşlarınızın durum nasıl ? İStanbulda mısınız? Hangi hastanede işlem göreceksiniz?
Hadi bakalım... hakkınızda hayırlısı inşallah.... :))merhaba, ben de geçen ay ilk denememde negatif sonuç aldım. iki gün önce histeroskopi yapıldı, rahimdeki sekil bozukluğu düzeltildi. Şubat ayında da uzun protokol yapılacak. ilki dondurulmuş besinci gün transferiydi, olmadı. bu sefer uzun protokol ve arkasından taze transfer yapılacak. genetik test de yaptırdık, bir sorun çıkmazsa inşallah süreç böyle olacak. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hadi bismillah o zaman... :)))Doktorla görüştüm yarın başlıyoruz rahmi hazırlamaya, hayırlısıyla inşaallah bu kez olsun Rabbim nolursun. tüm isteyenlere nasip et inşaallah
Benim transferim de hemen hemen o tarihlere denk geliyor canım şu an estrofem kullanıyorumMerhaba kızlar, şubat 4 e kadar ilaç kullanacağım, 4 ünde rahim durumuna ve son bikaç tahlile bakıp 9 u gibi transfer yapabilirim dedi doktor. Hayırlısı olsun hakkımızda
SÜRECİ BİRLİKTE GEÇİRECEĞİZ O HALDE :) HAYIRLI UĞURLU OLSUN. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYELİM.Benim transferim de hemen hemen o tarihlere denk geliyor canım şu an estrofem kullanıyorum
Hayırlısıyla başlarsınız inşaallah :) ozaman sizin şubat sonuna yada mart başına sonuçlanıcaktır. Rabbim nasip etsin inşaallah bizimdeselam kizlar ben de bu cumartesi doktora gidicem. tahliller istemisti hepsi tamamlandi, sonuclari gostericem. hersey yolunda baslayabiliriz derse subat adetimden sonra transfer olacak buyuk ihtimalle. benim ilk denemem negatifti 1 tane 5. gun embriyosu transfer edilmisti olmadi malesef. simdi 4 tane dondurulmusumuz var 5. gun embriyolari onlarla 2. denemeyi yapicaz insallah. bu sefer 2 tane koydurmak istiyorum doktorum da tamam derse. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah emeklerimiz bosa cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?