- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.841
Teşekkür ederim Rabbim sanada bu duyguyu tattırsın inşAllahMAşallah eski gönderilerde gördüm tutunmuş beneğiniz benimde cumrtesi transferim oldu kaç gün sonra testimde cıkar ayrıca hiç belirtiniz varmydı benim bugn 3.günğm ama giç belirtim yok
İnşallah olumlu olur cnmSelam kızlaaar ben geldim transfer oldum beklemedeyim
MerhabaMrhaba kizlar transfeeden sonra doktorunuz neler verdi size ilac bant jel vs
maşallah darısı bizeBugün 8.günümdü 190 çıktı değerim
Bugün 8.günümdü 190 çıktı değerim
Biliyorum canım sağol 2 gün arayla tekrar edeceğimUmarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. 12. gün testi tekrarlamanızı tavsiye ederim, 8. gün çok erken aslında. Heyecan oluyor beklemek çok zor biliyorum
HADİ İNSALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLURSelam kızlaaar ben geldim transfer oldum beklemedeyim
Sağol canım inşallah sorunsuz bir şekilde katlanır değerimHADİ İNSALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR
tebrik ederim canım :) DArısı diğer hatıunların başına inşaallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerBugün 8.günümdü 190 çıktı değerim
Simdilik cok sukur iyi 25 hafta olduk biz.Allahim el acip isteyen herkeze nasip etsinŞubat dönemi transfer yalanlar ne yaptınız???? Durumlar nasıl?
Gecmis olsun olsunBizde iyiydik en son bugun fetal dna için kan vereceğim 18. Haftada verdigimi fransadaki merkez kabul etmemiş içerde bir ölü olduğu için.
Buna ek olarak kan ilacı ve devit damla kullanıyorum kansizlik cıktı son tahlillerimde
Evet canım 8 haftalıkken gelişimi ve kalbi durdu kaybettik diğeri iyi çok şükür fetal dna testi için kan verdim bugün down sendromu ile ilgili inşallah o da temiz çıkar içimiz rahatlar.Gecmis olsun olsunikizlerden birimi oldu.Allah ins digerini size bagislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?