2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Merhabalar hacettepe de tüp bebek yaptırdınız mı? Bende orda başlicamda
merhaba yaptırmadım canım tam her şey hazırdı sonra gürkan hocanın yurtdışı seyahati var diye raporun çıkmasını beklerken beni ortada bırakır gibi oldular bizde her şeyi iptal ettirdik şimdi samsuna taşındık ekim ayında burada yaptıracağım inşallah..sizin doktor kim gürkan bozdağa çok umutlu gitmiştim ben ama hiç ilgilenmedi memnun değilim yani

Hayırlısı olsun. Bizim dr yardımcı doc sezcan memüşoğlu çok ilgili. Hatta ekimde burdayım yaparız dedi. Olmayacağı ayı önceden söylüyor. Ben başkicam burdA

merhaba ankarada tüp bebek merkezi ve dr önerisi yapabilir misiniz int. araştırıyorum ama kafam çok karıştı başka şehirden geleceğim 2 sefer negatif sonuç aldım.ankarada daha iyi dr. ve lab. olur diye düşündüğümden son devlet katkılı şansımı ankarada değerlendirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz.

Centruim klinik Recai hoca

Canim ben bahcecide tedavi oldum hic öyle şeyler yaşamadım her adımda bana bilgilerimi teyit ettirdiler

Benim doktorum mustafa bahçeciydi ben istanbulda oldum tedavimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…