- 4 Ekim 2016
- 155
- 78
- 48
- 34
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.861
Merhabalar hacettepe de tüp bebek yaptırdınız mı? Bende orda başlicamdaben de 18 şubatta randevum var hacettepe de tüp bebek için gidiyorum
merhaba yaptırmadım canım tam her şey hazırdı sonra gürkan hocanın yurtdışı seyahati var diye raporun çıkmasını beklerken beni ortada bırakır gibi oldular bizde her şeyi iptal ettirdik şimdi samsuna taşındık ekim ayında burada yaptıracağım inşallah..sizin doktor kim gürkan bozdağa çok umutlu gitmiştim ben ama hiç ilgilenmedi memnun değilim yaniMerhabalar hacettepe de tüp bebek yaptırdınız mı? Bende orda başlicamda
Hayırlısı olsun. Bizim dr yardımcı doc sezcan memüşoğlu çok ilgili. Hatta ekimde burdayım yaparız dedi. Olmayacağı ayı önceden söylüyor. Ben başkicam burdAmerhaba yaptırmadım canım tam her şey hazırdı sonra gürkan hocanın yurtdışı seyahati var diye raporun çıkmasını beklerken beni ortada bırakır gibi oldular bizde her şeyi iptal ettirdik şimdi samsuna taşındık ekim ayında burada yaptıracağım inşallah..sizin doktor kim gürkan bozdağa çok umutlu gitmiştim ben ama hiç ilgilenmedi memnun değilim yani
Centruim klinik Recai hocamerhaba ankarada tüp bebek merkezi ve dr önerisi yapabilir misiniz int. araştırıyorum ama kafam çok karıştı başka şehirden geleceğim 2 sefer negatif sonuç aldım.ankarada daha iyi dr. ve lab. olur diye düşündüğümden son devlet katkılı şansımı ankarada değerlendirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz.
tşk ederim . aslında ilk bahçeciyi düşünüyordum ama geçen seneki emriyo karıştırma skandalını duyunca vazgeçtim.şimdi gerekli önlemleri aldık deniyor ama korkarım yinedeCentruim klinik Recai hoca
siz racai hocayamı gittinizCentruim klinik Recai hoca
doğrudur tabi ama ben böyle bir olay oldumu diye sordum evet oldu denildi.şikayetim varda da yeni yorum görünce acabaya düştüm. düşüncesi bile kötüCanim ben bahcecide tedavi oldum hic öyle şeyler yaşamadım her adımda bana bilgilerimi teyit ettirdiler
dr unuz kimdi berfu hocamıCanim ben bahcecide tedavi oldum hic öyle şeyler yaşamadım her adımda bana bilgilerimi teyit ettirdiler
ankara veya antepSiz ankara mi düşünüyorsunuz
Evet gidiyor umsiz racai hocayamı gittiniz
MERSİNnereden geleceksin canım tedaviye?
Merhaba. Gebze anadolu saglik merkezi. Aydin arici ve ebru ozturk te tedavi oldunuz mu ve tup bebek icin bilgi verebilirmisiniz?merhaba hosggeldiin ben Gebze Anadolu sağlık merkezinde Aydın Arıcı ve Ebru Öztürk te tedavi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?