2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kasık ve alt karın bolgesinde doluluk hissi var şiş gibi bir de,tam olarak sanci veya agri degil 3 gundur var.Dolu dolu hissediyorum.Bu normal mi sizce 9+4 te ? Doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.Sizlerde oldu mu bu ?

Kızlar merhaba, bizde 17+3 olduk. Kızçelerim geliyor Dün sağlık ocağında testlerim yapıldı. ALT değerim 54 çıktı. Üst sınır 50 korkulacak bir durum var mıdır
merhaba kadın doğum doktoruna muhakkak soyle. Kaşıntı varmı. Benimde son 1 2 aydır enzim değerlerim yüksek çıkıyordu. Gastroloji bölümüne sevk etmisri doktorum İlaç başladığım halde bugun ast 60 alt 105 çıktı. Karaciğer değerlerini beğenmiyorum artık doğuma alacam seni dedi. Sende ihmal etme takibini yap muhakkak. Geçmiş olsun

Kızlar bahsettiğiniz değerler neyin referans aralığı ben anlayamadım. Ben zaten 2 aydır kan filan vermiyorum, her şey yolunda diye

Kızlar bahsettiğiniz değerler neyin referans aralığı ben anlayamadım. Ben zaten 2 aydır kan filan vermiyorum, her şey yolunda diye
Rutin kan tahlilleri alınırken karaciğer enzim değerlerim yüksek çıkmıştı benim. Ast ve Alt karaciğer enzim değerleri. Gebelikte kolestaz ve benzeri rahatsızlıklar çıkabiliyor. Kasintiyla beraber enzim değerleri de yüksekse doktor takibe alıyor. Eğer sizin tahliller de birşey çıkarsa doktor uyarır sizi zaten. Ama dayanılmaz çok kasintilariniz varsa kollarda bacaklarda yada vücutta bunu doktorunuzla paylaşırsanız tahlil isteyip kontrol eder.

Anladım teşekkür ederim

Dün doktoruma da haber verdim. Dahiliye bölümüne gittim bugün. Ölçüm yapıldı. Yarın tahlil sonuçları belli olur. İnşallah korkulacak bir durum yoktur

Şimdi baktım tekrar. ALT 54, AST 33 çıkmış.
Senin çok yüksek değil korkma. Ben gastroentoloji doktoruylada görüştüm bugün. Benim değerim 105 olmasına ragmen korkulacak bişey yok erken doğuma gerek yok dedi. Ama ben sezeryan günü aldım haftaya inşallah hayırlısıyla doğuma girecem

Az önce dahiliye sonuçlarım da çıkmış. ALT 56 AST 32 gözüküyor. 3te vermiştim kanı. Onun da etkisi vardır sanırım. Biraz dengeli beslenme ile düzene sokarız sanırım

Teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı Görünürde çok zorlandığım bir durum yok ama her an risk teşkil etmesi çok zor

Merhaba arkadaşlar benimde ikizlerim olacak tahmini tarih 20 ağustos 2019 ancak ıkisinde de pleksus kisti çıktı genetik hastalık taşıyor olabilirler dendi ve amniyosentez yaptırdım dua edin bisey çıkmasın.
Allah korktuğuna uğratmasın inşallah sonuçlar güzel gelir

Merhaba arkadaşlar benimde ikizlerim olacak tahmini tarih 20 ağustos 2019 ancak ıkisinde de pleksus kisti çıktı genetik hastalık taşıyor olabilirler dendi ve amniyosentez yaptırdım dua edin bisey çıkmasın.
nasıl bi hastalık bilmiyorum ama insaşşal sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. hastalık lafı bebeklere hiç yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…