- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.641
Kolay gelsin canım olumlu sonuçların olur inşGünaydıngene kan verme günü
süpermiş bende bakayım baya ilgimi çekti açıkçası.. çok teşekkürler
Zaten kizlari genelde gec soyleyebiliyorlarmis; saglikli olsun da tabii cinsiyeti onemli degil :)Bizede biri kesin erkek diğerini göremedim demişti doktor .2 hafta sonra kiz olduğu anlaşıldı
Sağol canım amin inşallahKolay gelsin canım olumlu sonuçların olur inş
merhaba kadın doğum doktoruna muhakkak soyle. Kaşıntı varmı. Benimde son 1 2 aydır enzim değerlerim yüksek çıkıyordu. Gastroloji bölümüne sevk etmisri doktorum İlaç başladığım halde bugun ast 60 alt 105 çıktı. Karaciğer değerlerini beğenmiyorum artık doğuma alacam seni dedi. Sende ihmal etme takibini yap muhakkak. Geçmiş olsunKızlar merhaba, bizde 17+3 olduk. Kızçelerim geliyorDün sağlık ocağında testlerim yapıldı. ALT değerim 54 çıktı. Üst sınır 50 korkulacak bir durum var mıdır
Rutin kan tahlilleri alınırken karaciğer enzim değerlerim yüksek çıkmıştı benim. Ast ve Alt karaciğer enzim değerleri. Gebelikte kolestaz ve benzeri rahatsızlıklar çıkabiliyor. Kasintiyla beraber enzim değerleri de yüksekse doktor takibe alıyor. Eğer sizin tahliller de birşey çıkarsa doktor uyarır sizi zaten. Ama dayanılmaz çok kasintilariniz varsa kollarda bacaklarda yada vücutta bunu doktorunuzla paylaşırsanız tahlil isteyip kontrol eder.Kızlar bahsettiğiniz değerler neyin referans aralığı ben anlayamadım. Ben zaten 2 aydır kan filan vermiyorum, her şey yolunda diye
Anladım teşekkür ederimRutin kan tahlilleri alınırken karaciğer enzim değerlerim yüksek çıkmıştı benim. Ast ve Alt karaciğer enzim değerleri. Gebelikte kolestaz ve benzeri rahatsızlıklar çıkabiliyor. Kasintiyla beraber enzim değerleri de yüksekse doktor takibe alıyor. Eğer sizin tahliller de birşey çıkarsa doktor uyarır sizi zaten. Ama dayanılmaz çok kasintilariniz varsa kollarda bacaklarda yada vücutta bunu doktorunuzla paylaşırsanız tahlil isteyip kontrol eder.
merhaba kadın doğum doktoruna muhakkak soyle. Kaşıntı varmı. Benimde son 1 2 aydır enzim değerlerim yüksek çıkıyordu. Gastroloji bölümüne sevk etmisri doktorum İlaç başladığım halde bugun ast 60 alt 105 çıktı. Karaciğer değerlerini beğenmiyorum artık doğuma alacam seni dedi. Sende ihmal etme takibini yap muhakkak. Geçmiş olsun
Senin çok yüksek değil korkma. Ben gastroentoloji doktoruylada görüştüm bugün. Benim değerim 105 olmasına ragmen korkulacak bişey yok erken doğuma gerek yok dedi. Ama ben sezeryan günü aldım haftaya inşallah hayırlısıyla doğuma girecemŞimdi baktım tekrar. ALT 54, AST 33 çıkmış.
Gozun aydin hayorli olsn canimKızlar merhaba, bizde 17+3 olduk. Kızçelerim geliyorDün sağlık ocağında testlerim yapıldı. ALT değerim 54 çıktı. Üst sınır 50 korkulacak bir durum var mıdır
Allah korktuğuna uğratmasın inşallah sonuçlar güzel gelirMerhaba arkadaşlar benimde ikizlerim olacak tahmini tarih 20 ağustos 2019 ancak ıkisinde de pleksus kisti çıktı genetik hastalık taşıyor olabilirler dendi ve amniyosentez yaptırdım dua edin bisey çıkmasın.
nasıl bi hastalık bilmiyorum ama insaşşal sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. hastalık lafı bebeklere hiç yakışmıyorMerhaba arkadaşlar benimde ikizlerim olacak tahmini tarih 20 ağustos 2019 ancak ıkisinde de pleksus kisti çıktı genetik hastalık taşıyor olabilirler dendi ve amniyosentez yaptırdım dua edin bisey çıkmasın.
Yok erken doğurmuş hatta.Tekte tahmn etmedgim rakamlar sapka ciksrtilir buna masallah 41 de mi dogurdu napti canim acababizi yonlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?