- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.661
Ay her gün iki kere içiyorum çok mu içiyorum diye korkuyorum ama sindiremiyorum midemde kalıyor yediğim her şey. Maden suyu bir derece rahatlatıyor . Acaba bi doktora mi gitsem ama hamilelikte normal diyecekler herkes farklı tepki yaşıyormuş bu süreçtegeçmiştir heralde ama gaz ile ilgili her soruna maden suyu iyi geliyor.hatta bebişler doğunca da içerseniz sütünüzden gaz az geçer bebişi de rahatlatır.aklınızda bulunsun
İnşallah sağlıklı olurlar canım dua edeceğizMerhaba arkadaşlar benimde ikizlerim olacak tahmini tarih 20 ağustos 2019 ancak ıkisinde de pleksus kisti çıktı genetik hastalık taşıyor olabilirler dendi ve amniyosentez yaptırdım dua edin bisey çıkmasın.
Canım ben 25. Haftadayım bir dolap bir beşik aldım bir kaç parça kıyafet. Nisan sonu gibi tekrar almaya başlayım diyorum 30. Haftada yani. Şimdi riskim var sürekli yatmak zorundayım çünkü sonrasında da hastane çantası vs hazırlarım diye düşündüm inşallah. Yavaş yavaş bakabilirsin indirimde denk getirdiğini alabilirsin benceKizlar selamlar 4-5 gun sonra bebeklerin cinsiyetlerini ogrenecegiz insallah, detayli usg yapilacak cok heyecanliyim.
Sizce araba vb alisveris icin erken mi? Ben usg den sonra alayim artik diyorum?
Canım detaylıdan sonra cinsiyetleri öğrenince ufaktan başla. Ben 30. Haftamda hastane çantamı falan hazırlamıştım. Çünkü ilerledikle ağırlaşacaksın ve artık hamileliğin dinlenmeyle geçecekKizlar selamlar 4-5 gun sonra bebeklerin cinsiyetlerini ogrenecegiz insallah, detayli usg yapilacak cok heyecanliyim.
Sizce araba vb alisveris icin erken mi? Ben usg den sonra alayim artik diyorum?
Taze bebekle çok uçak yolcuğu yaptım kendi başımaydım oto koltuğu ile bebeği yanına almak için koltuk bileti almanız gerekir bebeklere de tam bilet sayılır, kucağınızda taşırsanız koltukta kucağınızda yolculuk yapar ve çeyrek bilet alınır.. tavsiyem bebek arabası mutlaka yanınızda olsun bebeklerin eşyasını vs taşırsınız rahatça uyurlar ve uçak girişine kadar havaalanında vs sürekli arabada gezer bebekler eliniz boşta rahat olur aksi taktirde tuvalete bile gidemezsiniz.. bebek arabasını uçak kabin girişinde kapatıp görevlilere verirsiniz ve tekrar uçak inişinde siz çıkmadan bıraktığınız yere getirirlerSaye- Dykdyk kızlar çok sağolun bilgi için. ben ilk önce ucuz gördüğüm çıtöıtlı badi filan alıyordum ama bıraktım almayı cinsiyetlerini bilmeden saçma olacak diye. biraz korkuyorum da hiç kalkamazsam diye o yüzden alsam mı diyordum bu bilgiler iyi oldu.
şimdi bir soru daha. biz yurt dışındayız çocuklar doğduktan hemen sonra tr ye geri geleceğiz. uçakta bebeklerin rahat etmesi için şu pusetli araba koltuklarından alsam sizce çok mu mantıksız olur? bir de wrap alsak bir bana bir eşime, birer tane çocukları taşırız diye düşünüp. ne düşünürsünüz?
Hayırlı olsun benimde öyleydikızlar sanirim 2ikize hamileyim bugün gittim 6hafta3gunluk olması gerek iki kese çıktı birşey söylemedi doktor 15 gün sonra net olur dedi aklım karisdi
sağol cnm Allah kucağımda nasip etsinHayırlı olsun benimde öyleydi
Geçmiş olsun canım benim bir bilgim yok inşallah hayırlısıyla geçerHayirli aksamlar kizlar benim kanamam oldu az once agriyla birlikte. Acile gittim kendi doktorum sehir disinda diye baska bir doktora muayene oldum. Erkek bebegimin kesesinde ödem var birazcik dedi.bende sorunca cok buyuk bir sorun degil dedi. Karsılastiniz mi siz bole duyan var mı ?
Taze bebekle çok uçak yolcuğu yaptım kendi başımaydım oto koltuğu ile bebeği yanına almak için koltuk bileti almanız gerekir bebeklere de tam bilet sayılır, kucağınızda taşırsanız koltukta kucağınızda yolculuk yapar ve çeyrek bilet alınır.. tavsiyem bebek arabası mutlaka yanınızda olsun bebeklerin eşyasını vs taşırsınız rahatça uyurlar ve uçak girişine kadar havaalanında vs sürekli arabada gezer bebekler eliniz boşta rahat olur aksi taktirde tuvalete bile gidemezsiniz.. bebek arabasını uçak kabin girişinde kapatıp görevlilere verirsiniz ve tekrar uçak inişinde siz çıkmadan bıraktığınız yere getirirler
Hmm çok uzunmuş canım ben en fazla 4er saatlik uçuş yaptım aktarmalı tüm günü buluyordu gerçi yolculuk.. bebeklerin konforunu sağlayacak herşey yanınızda olmalı mutlaka koltuğu arabası vs havaalanı içerisinde geçişlerde beklemelerde kullanırsınız uçağa binişe kadar ama oto koltuğu cosy ile 15 saat uçak içinde gitmeleri çok sağlıklı olmaz önceden bildirirseniz kabine monte edilen bebek yatağı hazırlıyorlar özellikle uzun uçuşlardacanım cevap için öncelikle çok teşekkür ederim. Ama uçuş yaklaşık 15 saat sürecek. İki bebekle kucakta zor olmaz mı sence? Tam olarak nasıl yapmamız lazım bilemedim.
Hayirli aksamlar kizlar benim kanamam oldu az once agriyla birlikte. Acile gittim kendi doktorum sehir disinda diye baska bir doktora muayene oldum. Erkek bebegimin kesesinde ödem var birazcik dedi.bende sorunca cok buyuk bir sorun degil dedi. Karsılastiniz mi siz bole duyan var mı ?
benimde kesenin altında kanama var artık Allah kalmis isimizHayirli aksamlar kizlar benim kanamam oldu az once agriyla birlikte. Acile gittim kendi doktorum sehir disinda diye baska bir doktora muayene oldum. Erkek bebegimin kesesinde ödem var birazcik dedi.bende sorunca cok buyuk bir sorun degil dedi. Karsılastiniz mi siz bole duyan var mı ?
Bende bugün şeker için diyete başladım. Psikolojik olarak canımın çekmediği şeyleri bile ister oldum diyete başlayıncaarkadaşlar öncelkle hepinize hayırlı haftalar. benm dışarı gelen olmadı ama içte plasentada kanama vardı. 20-23 arası zor geçti ama çok şükür dinlendim fitil mitil derken geçti gitti. inşllah szlerinki de geçer. şu anda da şeker le uğraşıyorumher ayın her haftanın bi derdi var ama güneş doğacak elbette :)
Canım bana endokrin dru bir kaç gün diyet yaptıktan sonra ölçüme başla dedi Perşembe başlarım sanırım ölçüme. Senin yüksek mi diyete rağmen. Hiç sorma ya millet ne güzel canı ne isterse yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?