2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Günaydın kızlar ikizler de normal doğum yapan var mı ? Eşimin teyzesi 21 sene evvel ikiz doğurmuş normal doğum yapmışlar kadına hem de biri bas aşağı biri baş yukarı . O zaman ki cehalet bence ya.

Günaydın kızlar ikizler de normal doğum yapan var mı ? Eşimin teyzesi 21 sene evvel ikiz doğurmuş normal doğum yapmışlar kadına hem de biri bas aşağı biri baş yukarı . O zaman ki cehalet bence ya.
Benim bebeklerim biri baş aşağı diğeri yukarı, geçen hafta anestezist doktorunda randevum vardı ve Doğum şekli epiduralli normal Doğuma karar verildi.. Avrupa’da yaşıyorum ve burada son çare sezeryan ikizlerini normal doğuran çok anne var

Benim drumda bende normal istiyorum. 35i görürsem ve baş geliş olurlarsa benimde normal görünüyor.

Evet canim, normal dogum da yapilabiliyor, tabi ikizlerin durumuna gore karar veriliyor. Ben normal istiyordum ama tek plesanta goruldugu icin riskli gruptaydim buyuzden sezeryana karar verildi. Ilginc olan dogumdan sonra gordukki tek plesanta degil, iki plesanta kaynasmis durumdaymis :)

Merhaba dr bana 37 haftada sezeryan dedi daha fazla bekleten dr yazildi mi acaba o kadar mesah icinden kacirmis olabilirim
Ben 35+0 oldum, 36.haftadayım artık ve doktorum henüz gün vermedi. Bebekler aşağı da inmediler hala, açılma vs olmadıkça daha dayanırsın dedi. Sanırım 37 yi bekleyeceğiz. İkiz bebekler için 37 hafta çok çok iyi, prematüre doğum, küvöz vs sıkıntılar azalmış oluyor. Dilerim hepimiz sağlıklı olacakları zamanda doğum yaparız

günaydın canım. ikizler iyi de benm çok karnım ağrıyor. dr nst ye bağladı ptsi sancı değil dedi ama çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi sen ve bebişler nasılsınız?
Benimde ara ara ayrım var canım. Birde dün akşam misafir geldi bu sabah gittiler. Kendimi yordum sanırım vicdan azabı çekiyorum

Benimde ara ara ayrım var canım. Birde dün akşam misafir geldi bu sabah gittiler. Kendimi yordum sanırım vicdan azabı çekiyorum
hiç misafr istemiyorum babama bile diyorum yemeğini yapıp bulaşığını makineye koyacaksan gel yoksa benm kimseye servis yapacak hizmet edecek halim yok.

Günaydın ☀ çok şükür şimdilik iyiyiz 1 Mayıs’ta kontrolüm var iple çeliyorum. Hemde artık 30 olacağız nasipse biraz daha rahatlayacağım
Oh evet canım geldin 30 a inşallah 35 ler 37leri de görürüz.
günaydın canım. ikizler iyi de benm çok karnım ağrıyor. dr nst ye bağladı ptsi sancı değil dedi ama çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi sen ve bebişler nasılsınız?
Ben de son zamanlarda çok ağırlaşmış hissediyorum :):) Sancın olmaması çok güzel, biz de işe git gel, ev işi yap, kıza bak :) Yoruluyoruz.

hiç misafr istemiyorum babama bile diyorum yemeğini yapıp bulaşığını makineye koyacaksan gel yoksa benm kimseye servis yapacak hizmet edecek halim yok.
Haklısın canım uzun zamandır kimseyi ağırlamadım sürekli yattığımdan. Zaten akşam yemeğini dışardan yedik eşim çalışmasa yapardı ama Benin ayakta kalıp yapmam mümkün değil. Onlarda bilşyor sağolsun gönül koymadılar
İnşallah canım Mayıs ayını da hayırlısıyla atlatsak inşallah

Merhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…