- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.041
Maşallah. Önemli olan sağlık. Darısı bizeBizde iyiyiz cok sukur, biraz uykusuz biraz yorgun ama sagliklidarisi sizin basiniza
Eczaneden mustela’nin catlak oncesi kremini aldim, ben cok memnun kaldim, zaten guzel yorumlar da okumustum; hic catlamadim. Ayrica her dus banyodan sonra bebe yagi suruyorum vucuduma nemli kaliyor; zaten cildim kurudur iyice kurulasti hamilelikten sonra... Her zaman nemli olmasina dikkat et :)Merhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz
Ben 35+0 oldum, 36.haftadayım artık ve doktorum henüz gün vermedi. Bebekler aşağı da inmediler hala, açılma vs olmadıkça daha dayanırsın dedi. Sanırım 37 yi bekleyeceğiz. İkiz bebekler için 37 hafta çok çok iyi, prematüre doğum, küvöz vs sıkıntılar azalmış oluyor. Dilerim hepimiz sağlıklı olacakları zamanda doğum yaparız
Merhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz
Günaydın kızlar. Nasılsınız ikizler ne durumda?
Çok geçmiş olsun, talihsizlik olmuş. Çok mu ağrın var.? Allah şifa versinvalla ben iyiyim demeyi çok isterdim ama kötüyüm. geçen hafta ayağım kırıldı ve yatıyorum sürekli. ağrı sızı bir yandan gebelik bir yandan. çok zorlanıyorum... eşim de çalışıyor yalnızım
Çok geçmiş olsun, talihsizlik olmuş. Çok mu ağrın var.? Allah şifa versin
Doğru büyük dert. Allah kolaylık versin. Çabucak iyileş inşallahsağol canım ağrı yapıyor evet. Üstüne basmam da yasak olunca afedersin wc ye gitmek bile büyük dert
Biraz baktım ama hicbiryerde araba yok hep netten gösteriyorlar öyle de nasıl kapanır sürüsü nasıl göremiyorsun tabi bende hafif istiyorum iki çocuk la bide onla uğraşmayayım bi tane baktım modeli hatırlamıyorum ama 19 kilo deyince kaçtım ordan :) çok ağırlar baston tipler gene iyi 11 12 kg geliyorlar ben chicco echo twin - aire twin - kraft nitro arasında gidip geliyorum ama karar veremedim bir türlüMerhaba canm henüz almadım ama gezdim baktım bastonlardan olsun istyrm az yer tutması ve evim asansörsüz 2 kat yukarı çıkarması kolay olması açısından inceledim aklımda iki tane var birisi prego 2074 monart diğeri chicco echo twin ikisinde sürüş ve teker sıkıntısı yok gibi ama dediğim gibi henüz almadım
Aire twin kapanınca büyük kalıyor o yüzden bakmadım kraft nitro gittiğim hiçbiyerde göremedim inceleyemedm ama oda baston oluşundan aklımda ama incelemeden İnt sipariş vermek istemiyorumBiraz baktım ama hicbiryerde araba yok hep netten gösteriyorlar öyle de nasıl kapanır sürüsü nasıl göremiyorsun tabi bende hafif istiyorum iki çocuk la bide onla uğraşmayayım bi tane baktım modeli hatırlamıyorum ama 19 kilo deyince kaçtım ordan :) çok ağırlar baston tipler gene iyi 11 12 kg geliyorlar ben chicco echo twin - aire twin - kraft nitro arasında gidip geliyorum ama karar veremedim bir türlü
O araba çok aklımdaydı ilk başta ama 2 kat yukarı çıkar indir olacak Bi araba değil maalesef asansör olmayınca birde aşağıda koyabileceğim yer yok fiyatıda yüksek biraz ama puset flnda var sanırım içinde çok sevmiştim ama baston candır diyerek ona bakıyrmKizlar ben casual trona twin travel sistem aldim. Cokta memnunum. Hem ikili hemde tekli kullanilabiliyor. Biraz agir ama kullanisli geldi.
Bizde o işe babamız baktı. Britax-Römer B Agile Double aldık Joker’den. Oto koltuklarını da ayrı ayrı aldık. Biraz tuzlu oldu ama içime sindiKizlar ben casual trona twin travel sistem aldim. Cokta memnunum. Hem ikili hemde tekli kullanilabiliyor. Biraz agir ama kullanisli geldi.
Gule gule kullan canim. Onemli olan senin icine sinmesi. Ben oto koltugu almadim, puseti oto koltugu olarakta kullaniliyormus.Bizde o işe babamız baktı. Britax-Römer B Agile Double aldık Joker’den. Oto koltuklarını da ayrı ayrı aldık. Biraz tuzlu oldu ama içime sindi
Haklisin canim yukari cikarmak herseferinde zor bide bebekler 2tane olunca. Bende almadan once cok arastirdim. Ikiz bebek sahibi olanlar bastan ikiz arabasi alanlar sonradan tekli arabada almislar, tekli araba alanlar sonradan ikiz arabasi almislar. bende tekrar tekrar araba almiim dedim. Setin icinde pusetide var ve oto koltugu olarak kullanilabilen tek onayli puset. Aslinda pahali bi araba ama hepsini hesap edince uyguna bile geliyo.Aire twin kapanınca büyük kalıyor o yüzden bakmadım kraft nitro gittiğim hiçbiyerde göremedim inceleyemedm ama oda baston oluşundan aklımda ama incelemeden İnt sipariş vermek istemiyorum
O araba çok aklımdaydı ilk başta ama 2 kat yukarı çıkar indir olacak Bi araba değil maalesef asansör olmayınca birde aşağıda koyabileceğim yer yok fiyatıda yüksek biraz ama puset flnda var sanırım içinde çok sevmiştim ama baston candır diyerek ona bakıyrm
Merhaba canm henüz almadım ama gezdim baktım bastonlardan olsun istyrm az yer tutması ve evim asansörsüz 2 kat yukarı çıkarması kolay olması açısından inceledim aklımda iki tane var birisi prego 2074 monart diğeri chicco echo twin ikisinde sürüş ve teker sıkıntısı yok gibi ama dediğim gibi henüz almadım
Gunaydin kizlar.Bende buraya bayadir yazmiyordum.Bugun 14+0 olduk.Cuma gunu onlem amacli serklaj olucam.Doktor boyle uygun goruyor.Herha gi bir acilma,kanama yok ama ben onlem amacli yapiyorum dedi.
Cildi cok kuruyan var mi ? Goguslerim,sirtim,belim,gobegim heryerim kasiniyor benim.Nedendir acaba?Var mi bunu yasayaniniz?
En son kontrol 2 hafta onceydi.Birini erkek gibi goruyorum ama net birsey soylemicem dedi.Digeri icin bisey demedi.Onu da haftaya soyler heralde.Su kontrolleri. 1 aya cikmasi hic iyi olmadi.Ben cok evhamliyim.Keske 2 haftada 1 gorseydik
canım serklaj konusunu bilmiyorum ama kuruluk bende de var. bol bol su içip sürekli kremleniyorum. başka da bir yolunu bulamadım maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?