2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Eczaneden mustela’nin catlak oncesi kremini aldim, ben cok memnun kaldim, zaten guzel yorumlar da okumustum; hic catlamadim. Ayrica her dus banyodan sonra bebe yagi suruyorum vucuduma nemli kaliyor; zaten cildim kurudur iyice kurulasti hamilelikten sonra... Her zaman nemli olmasina dikkat et :)

ooo maşallah sana yaa ne güzel haber. bize de dua et. ben de öyle istiyorum :)

canım en çok mustela öneriliyor. ama ben zeytinyağlı kremle ovuyorum. cildin çatlayacaksa çatlıyor önlemenin bir yolu yok maalesef yatkınlıkla alakalı birşey o.

Merhaba ikiz anneleri ben birşey sormak istiyorum bebek arabasi aldınız mı hangi model hangi marka aldınız hiç fikrim yok bu konuda ne önerirsiniz

Merhaba canm henüz almadım ama gezdim baktım bastonlardan olsun istyrm az yer tutması ve evim asansörsüz 2 kat yukarı çıkarması kolay olması açısından inceledim aklımda iki tane var birisi prego 2074 monart diğeri chicco echo twin ikisinde sürüş ve teker sıkıntısı yok gibi ama dediğim gibi henüz almadım

Biraz baktım ama hicbiryerde araba yok hep netten gösteriyorlar öyle de nasıl kapanır sürüsü nasıl göremiyorsun tabi bende hafif istiyorum iki çocuk la bide onla uğraşmayayım bi tane baktım modeli hatırlamıyorum ama 19 kilo deyince kaçtım ordan :) çok ağırlar baston tipler gene iyi 11 12 kg geliyorlar ben chicco echo twin - aire twin - kraft nitro arasında gidip geliyorum ama karar veremedim bir türlü

Kizlar ben casual trona twin travel sistem aldim. Cokta memnunum. Hem ikili hemde tekli kullanilabiliyor. Biraz agir ama kullanisli geldi.

Aire twin kapanınca büyük kalıyor o yüzden bakmadım kraft nitro gittiğim hiçbiyerde göremedim inceleyemedm ama oda baston oluşundan aklımda ama incelemeden İnt sipariş vermek istemiyorum

Kizlar ben casual trona twin travel sistem aldim. Cokta memnunum. Hem ikili hemde tekli kullanilabiliyor. Biraz agir ama kullanisli geldi.
O araba çok aklımdaydı ilk başta ama 2 kat yukarı çıkar indir olacak Bi araba değil maalesef asansör olmayınca birde aşağıda koyabileceğim yer yok fiyatıda yüksek biraz ama puset flnda var sanırım içinde çok sevmiştim ama baston candır diyerek ona bakıyrm

Bizde o işe babamız baktı. Britax-Römer B Agile Double aldık Joker’den. Oto koltuklarını da ayrı ayrı aldık. Biraz tuzlu oldu ama içime sindi
Gule gule kullan canim. Onemli olan senin icine sinmesi. Ben oto koltugu almadim, puseti oto koltugu olarakta kullaniliyormus.

Haklisin canim yukari cikarmak herseferinde zor bide bebekler 2tane olunca. Bende almadan once cok arastirdim. Ikiz bebek sahibi olanlar bastan ikiz arabasi alanlar sonradan tekli arabada almislar, tekli araba alanlar sonradan ikiz arabasi almislar. bende tekrar tekrar araba almiim dedim. Setin icinde pusetide var ve oto koltugu olarak kullanilabilen tek onayli puset. Aslinda pahali bi araba ama hepsini hesap edince uyguna bile geliyo.

Son düzenleme:

canım baston olanlar yeni doğan için uygun mu ki?

Gunaydin kizlar.Bende buraya bayadir yazmiyordum.Bugun 14+0 olduk.Cuma gunu onlem amacli serklaj olucam.Doktor boyle uygun goruyor.Herha gi bir acilma,kanama yok ama ben onlem amacli yapiyorum dedi.
Cildi cok kuruyan var mi ? Goguslerim,sirtim,belim,gobegim heryerim kasiniyor benim.Nedendir acaba?Var mi bunu yasayaniniz?
En son kontrol 2 hafta onceydi.Birini erkek gibi goruyorum ama net birsey soylemicem dedi.Digeri icin bisey demedi.Onu da haftaya soyler heralde.Su kontrolleri. 1 aya cikmasi hic iyi olmadi.Ben cok evhamliyim.Keske 2 haftada 1 gorseydik

canım serklaj konusunu bilmiyorum ama kuruluk bende de var. bol bol su içip sürekli kremleniyorum. başka da bir yolunu bulamadım maalesef :/

canım serklaj konusunu bilmiyorum ama kuruluk bende de var. bol bol su içip sürekli kremleniyorum. başka da bir yolunu bulamadım maalesef :/

Yani bende doktoru dinliyorum artik.Yapalim dedi diye tamam dedim.Benim bulantilar hala devam ettigi icin tam randimanli su icemiyorum malesef henuz.Zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bende krem surmeye basladi.Umarim ise yarar ama icten nemlendirmek lazim cildi.Normalde 3 litre su icerdim her gun.Birden 2 3 bardaga inince boyle oldu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…