- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.401
Ikiz anneleri doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla buyutsunler bebeklerini. Benim gibi sırada bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun Kizlar. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama testi yapılmıyo sonucun yanlış çıkması olasılığı ile. Dün kontrolüm vardi. Doktorum verifi fetal dna testinden bahsetti. Yurt dışında yapilan bi test olduğu içinde biraz pahali. Kizlar siz hangi testleri yaptırdınız yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim. Tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim buarada. Hepinize şimdiden tesekkurler
Benimde o haftalarda baslamıstı onemsememıstım doktorunuza söyleyin sık kasılıyorum dıye nst baglasın Sertlesme olunca gıdın ama nstye Beım sabahları olmuyordu Nstde cıkmamıstı kasılma sabah bagladıgı ıcın Aksam baslayınca gıttım cok cıktı ve hemen ılaca basladı
Yok özele gidiyorum zaten bu test ikiz de olsa tek de olsa tanı testi degil bence yapilsa da olur yapilmasa da olur ama en azindan şuanlık içimDevlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba. Benim doktorum ikili testi yaptircam bile sonucunu dikkate almayacağını söylediği icin hiç yaptırmadım bende.
Yok özele gidiyorum zaten bu test ikiz de olsa tek de olsa tanı testi degil bence yapilsa da olur yapilmasa da olur ama en azindan şuanlık içim rahat
Maşallah fındıklara. Resmen copy paste olmuş ya.
Perinatalog uygun görmedi ikili testi bende yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrason yapıldı, birde 12. Haftada ense kalınlığı ve burnuna bakıldı. Bebeklerim doğdu çok şükür yarın bir aylık olacaklarIkiz anneleri doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla buyutsunler bebeklerini. Benim gibi sırada bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun Kizlar. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama testi yapılmıyo sonucun yanlış çıkması olasılığı ile. Dün kontrolüm vardi. Doktorum verifi fetal dna testinden bahsetti. Yurt dışında yapilan bi test olduğu içinde biraz pahali. Kizlar siz hangi testleri yaptırdınız yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim. Tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim buarada. Hepinize şimdiden tesekkurler
Teşekkür ederimMasallah annesi,cok guzel olmus bu kizlar nasil da toparlanmislar masallahh
Teşekkür ederim
Oyyy maşallah barekallah
Demir ve Doruk :)Oo maşallah çoğumuz doğurduk bi aylık olduk ne çabuk geçiyor günler. Isimlerini neler koydunuz anneler :)
Güzel isimler maşallah prenslerine:)Demir ve Doruk :)
valla bravoBen de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
[/QUOTE[/QUOTE="Chelzy, post: 60535677, member: 61237"]
Masallah kilolarina haftasina bakilirsa.Baya guzel beslenmisler sendeno kadar tutuluyor yani 4 -5 gun hastanede.Olsun bu kadar hafta sabrettin eve gecince rahat edersin.Darisi bizlerin basina insallahh boyle saglikla gule gule buyut bebisleri.
Hastaneden hastaneye değişiyormuş. Ben üniversite hastanesinde doğum yaptım bizi tuttular, evet kuzular iyi doğdular, keşke 1 hafta daha kalabilselerdi ama maalesef taşıyamazdım. Darısı sizlere olsun inşallah. Yasal olarak doğum iznine ayrışma haftamız 30. Ben 36+5 e kadar çalışıp kendi adıma rekor kırıp tam 18 hafta aktarmış oldum
ben de 10 kilo aldım siz çok iysinizBen de o haftada 6.5 aldim
Doktorum gayet iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?