2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ben yaptirdim veracity diye bir firmanin fetal dna testini.Size kalmis tabi bir de malesef butceye.Baya pahali bu test

Yatar pozisyonda hic sorun yok.Dun doktordayken sikayetim var dedim o anda dokundu karnima yumusacik karnin dedi.Olmadi haftaya aksamustu girecegim bende.21.hafta miydi neydi girmistim ama ozaman cok kucuklerdi.Cikmamisti birsey.Bu defa yine isteyecegim.Bugun butun gun disarda gezdim baya sikinti cektim.Simdi yatiyorum rahatim ne kasilma ne bisey.Anlamadim gitti.

Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba. Benim doktorum ikili testi yaptircam bile sonucunu dikkate almayacağını söylediği icin hiç yaptırmadım bende.
Yok özele gidiyorum zaten bu test ikiz de olsa tek de olsa tanı testi degil bence yapilsa da olur yapilmasa da olur ama en azindan şuanlık içim

Kızlar bişey sormak istiyorum. 2 gün önce kızlarım 33+2de doğdu ama küvözde kalıyorlar. Süt gelmesi için süt kanallarını uyar demişti hemşire. Süt geliyor ama bebeklerimi emzirmiyorum. Ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz

Perinatalog uygun görmedi ikili testi bende yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrason yapıldı, birde 12. Haftada ense kalınlığı ve burnuna bakıldı. Bebeklerim doğdu çok şükür yarın bir aylık olacaklar

Gunaydin kizlar.
2 gun once kontrol vardi.Biri 806 digeri 840 grammis.25+4tum o gun.25.hafta icin kucuk mu kalmislar ? Doktor iyi dedi.100 gram fark erimiz biraz en azindan ona sevindim.Yumurta,peynir,sut,yogurda yuklendim.Daha ne yapmaliyim ? 26 dan sonra daha onemliymis beslenme.Sizler neler yaptiniz ?

a valla bravo

yeni doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun allah bahtlarından güldürsün acaba hastaneye hangi mamayı götürdünüz giderken bir de hastane çantasına neler koydunuz süt pompası falan çok lazım oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…