2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Teşekkürler lal inşallah

Reactions: LaL
Kızlar bu doğum sancısı ya da kasılma nasıl bir şey? Bizim doktor farklı şehirde. 33 +1 olduk artık yavaş yavaş doğum başlangıcımız olabilir ama kasılma nasıl oluyor neye benziyor hiç bilmiyorum

Hayirli olsun doğum kilolari kacti kuveze alindimi ayrintili yazarsaniz sevinirim
Teşekkür ederim, birisi 2500 Gr diğeri 2400 Gr doğdular ikisi de ameliyathanede ağladi gözlem amaçlı götürdüler yenidoğan yoğun bakıma 2500 olan iki saat sonra verdiler yanıma 2400 olan hafif bir sıkıntı yaşamış kontrol amaçlı 24 saat kaldı kuvezde

Sizin kacinci haftada oldu bu kasılmalar?
Adalat mi nidicard mi kullanıyorsunuz
Birde 30 lü haftalarda sol yan yatılabiliyor mu ya? Ben simdiden kabirga agrisindan yatamıyorum.soluma.
O yatış hep bi problem sırt ustu tansiyon dusuruyor bebeklere oksıjen gıtmıyor sag yada sola yatılabılır Agrıyosa saga yatın

Su an nidicardla sanciniz oluyo mu evde.benim adalatla oluyor da.
Benziyo baya gebelik seyrimiz
Bende 19 da başladı 24 te adalat başlandı şu an 28 im.
Kasılmalar oluyor tabi hiç gecmedi Sadece nıdıcartla biraz azaldı Nst de 60 çıkıyorken nidicarddan sonra 30 -40 arasında cıkmaya basladı Genelde yatıyorum yürüyüş iş yapmak yasak Sizde dinlenin bol bol Kendınızı yordugunuz an artıyor kasılmalar

Benim de adalatla evde hissettiğim kasilmalar azalmadi. Nstde şiddet biraz azaldı. Yatıyorum 20.haftadan beri evden doktor dışında çıkmıyorum. Teşekkür ederim inşallah sağlıkla vakitlice aliriz kuzularımızı kucaklarimiza

Kızlar şekeri olan varmı Akciger ignesinden sonra kontrol altına alamadım Bugun bir tane lahmacun yedım 160 cıktı Karbonhidrat cok cıkarıyor Cıkınca neler yapıyorsunuz ınmesi için

Kızlar şekeri olan varmı Akciger ignesinden sonra kontrol altına alamadım Bugun bir tane lahmacun yedım 160 cıktı Karbonhidrat cok cıkarıyor Cıkınca neler yapıyorsunuz ınmesi için
Benimde celestone vurulduktan sonra şekerim çıkmıştı 200leri falan geçti hatta ama 2 gün sonra normale dönmüştü

Bende şeker var
Açlık 95 1.Saat tokluk 140 2 .Saat tokluk 120 altında olması gerekiyor
Ciğer geksititrice den sonra tek insulinden 4 insulin e geçtim. Ama 1 hafta ya geçer etkisi dediler .istersen yarın sabah öğle akşam hen ac hem.1 saat tok bak . Sonucuna göre doktoruna haber ver

Kizlar ya su seker yuklemesi yanlis mi oldu benim anlamadim gitti.Aclik sekerim 89 cikti.
Doktor 50 lik istedi.Ictikten 1 saat sonra 90 cikmis.Bir gariplik yok mu bu iste ?Icime sinmiyor sanki.

Selam ikiz anneleri,

Ne kadar dolmus buralar oh masallah; boyle her gun sayfalatca okuyalim :)

Sanci neye benziyor ben de merak ediyorum, emin degilim, bazen agrim oluyor benim de asagiya baski basladi; biraz rahatsiz ediyor...

Maşallah kuzulara tez zamanda sağlıcakla kavuşun inşallah planlı deildi deil mi, acil sezaryen mi oldun ?
Yok canım planlı değildi. 2 gün önce NST çektirdik. Düzensiz sancı var dedi devlet hastanesinde doktor. Kendi doktorumuz ertesi gün bir nst daha çekilsin çünkü düzenli hafif sancılar var burda dedi. Direk doktorun hastanesine geldik. Sancım çıktı. 3 cm de açılma varmış. Hemen doğuma aldılar :)

Kızlar selam, ben de doğurdum 33+2de 3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Saglıkla cıkarlar ıns kuvezden Gozunuz aydın Kuveze gırmeden gordunuzmu yanınıza verdıler mi

Kızlar selam, ben de doğurdum 33+2de 3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor

Hayirli ugurlu olsun.Masallah gayet guzel dogmuslar 33 te.Saglikla buyut insallah. Darisi saglikla bize dogurmaya.Birer birer doguruyor herkes.

Saglıkla cıkarlar ıns kuvezden Gozunuz aydın Kuveze gırmeden gordunuzmu yanınıza verdıler mi
Hayirli ugurlu olsun.Masallah gayet guzel dogmuslar 33 te.Saglikla buyut insallah. Darisi saglikla bize dogurmaya.Birer birer doguruyor herkes.

Teşekkür ederiz kızlar. Odada bekliyoruz. Hastane kuralları 2ye kadar göremiyoruz maalesef 2de yenidoğan yoğun bakımda göreceğiz. Vakit geçmiyor 3 saat var daha minnaklarımızla ilk tanışmamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…