- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.361
Su an nidicardla sanciniz oluyo mu evde.benim adalatla oluyor da.Benım 20. Haftada basladı normal sanıyordum 25 de nidicard basladık Sımdı 30 olduk
Teşekkürler lalDoğuranlar olduğu kadar hamileler de çoğalmış maşallahbiz 28 günlük olduk darısı sizlere sağlıkla
Kilo konusu geçmiş, doğumdan 4 gün önce ultrasonda 2600 ve 2900 demişlerdi 36+4 te 3195 ve 2755 doğdular kuzular
37+1 de Doğum yaptım canım küveze gitmediler çok şükür. Doğum sonrası ertesi gün biri 2230 diğeri 2350 ye düştüler hattaKaç haftalık doğum yapmıştın canım sen? Bir de küveze girdiler mi?
Hayirli olsun doğum kilolari kacti kuveze alindimi ayrintili yazarsaniz sevinirimÇok teşekkür ederim35+5 de doğum yaptım
Teşekkür ederim, birisi 2500 Gr diğeri 2400 Gr doğdular ikisi de ameliyathanede ağladi gözlem amaçlı götürdüler yenidoğan yoğun bakıma 2500 olan iki saat sonra verdiler yanıma 2400 olan hafif bir sıkıntı yaşamış kontrol amaçlı 24 saat kaldı kuvezdeHayirli olsun doğum kilolari kacti kuveze alindimi ayrintili yazarsaniz sevinirim
O yatış hep bi problem sırt ustu tansiyon dusuruyor bebeklere oksıjen gıtmıyor sag yada sola yatılabılır Agrıyosa saga yatınSizin kacinci haftada oldu bu kasılmalar?
Adalat mi nidicard mi kullanıyorsunuz
Birde 30 lü haftalarda sol yan yatılabiliyor mu ya? Ben simdiden kabirga agrisindan yatamıyorum.soluma.
Kasılmalar oluyor tabi hiç gecmedi Sadece nıdıcartla biraz azaldı Nst de 60 çıkıyorken nidicarddan sonra 30 -40 arasında cıkmaya basladı Genelde yatıyorum yürüyüş iş yapmak yasak Sizde dinlenin bol bol Kendınızı yordugunuz an artıyor kasılmalarSu an nidicardla sanciniz oluyo mu evde.benim adalatla oluyor da.
Benziyo baya gebelik seyrimiz
Bende 19 da başladı 24 te adalat başlandı şu an 28 im.
Benim de adalatla evde hissettiğim kasilmalar azalmadi. Nstde şiddet biraz azaldı. Yatıyorum 20.haftadan beri evden doktor dışında çıkmıyorum. Teşekkür ederim inşallah sağlıkla vakitlice aliriz kuzularımızı kucaklarimizaKasılmalar oluyor tabi hiç gecmedi Sadece nıdıcartla biraz azaldı Nst de 60 çıkıyorken nidicarddan sonra 30 -40 arasında cıkmaya basladı Genelde yatıyorum yürüyüş iş yapmak yasak Sizde dinlenin bol bol Kendınızı yordugunuz an artıyor kasılmalar
Benimde celestone vurulduktan sonra şekerim çıkmıştı 200leri falan geçti hatta ama 2 gün sonra normale dönmüştüKızlar şekeri olan varmı Akciger ignesinden sonra kontrol altına alamadım Bugun bir tane lahmacun yedım 160 cıktı Karbonhidrat cok cıkarıyor Cıkınca neler yapıyorsunuz ınmesi için
Bende şeker varKızlar şekeri olan varmı Akciger ignesinden sonra kontrol altına alamadım Bugun bir tane lahmacun yedım 160 cıktı Karbonhidrat cok cıkarıyor Cıkınca neler yapıyorsunuz ınmesi için
Maşallah kuzularaKızlar selam, ben de doğurdum 33+2de3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Yok canım planlı değildi. 2 gün önce NST çektirdik. Düzensiz sancı var dedi devlet hastanesinde doktor. Kendi doktorumuz ertesi gün bir nst daha çekilsin çünkü düzenli hafif sancılar var burda dedi. Direk doktorun hastanesine geldik. Sancım çıktı. 3 cm de açılma varmış. Hemen doğuma aldılar :)Maşallah kuzularatez zamanda sağlıcakla kavuşun inşallah planlı deildi deil mi, acil sezaryen mi oldun ?
Saglıkla cıkarlar ıns kuvezden Gozunuz aydın Kuveze gırmeden gordunuzmu yanınıza verdıler miKızlar selam, ben de doğurdum 33+2de3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Kızlar selam, ben de doğurdum 33+2de3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Saglıkla cıkarlar ıns kuvezden Gozunuz aydın Kuveze gırmeden gordunuzmu yanınıza verdıler mi
Hayirli ugurlu olsun.Masallah gayet guzel dogmuslar 33 te.Saglikla buyut insallah.Darisi saglikla bize dogurmaya.Birer birer doguruyor herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?