2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Teşekkür ederiz kızlar. Odada bekliyoruz. Hastane kuralları 2ye kadar göremiyoruz maalesef 2de yenidoğan yoğun bakımda göreceğiz. Vakit geçmiyor 3 saat var daha minnaklarımızla ilk tanışmamıza

Allahimmm ne kadar heyecanlii hic ayrilmamacasina bir an once kavusun insallahh

Çünkü düzenli sancı oluyor bazen buda açılmayı seğlarmış .e

Ben yururken hep zorlaniyorum.25.hafta icin cok erken degil mi ? Doktor normal diyor hep ama karnimda tas var sanki yururken hep.Bugun kontrol vardi.806 gram-840 gram olmuslar.Her sey normal gidiyor gibi ama neden bu toplanma sertlik hep ? Magnezyumu her gune cikardik.Bakalim.Insallah o iyi gelir.

Kızlar selam, ben de doğurdum 33+2de 3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Gozun aydn canim masallah cok kalmaz 2 kilo uzeri oldgundan merk etme tez zamanda saglkla kavus ins. Benmde 34+6 da biri 2700 biri 1760 dgmstu kucuk olan 16 gun kaldi. 2260 la kuvozden cikardik. Kucuk olanlar cok hizli ilerliyor toparliyor diyorlardi gercktn oleyms

Kizlar selam sayfalar yazisilms masallah okuyamadm 20 syfa civari bisidi doguranlar olmstur illaki gozunuz aydin saglkla buyutun ve diger arkadaslar saglkla kavusun inss wc gtmeye zor zaman buluyorm buralara giremiyorm ackcasi suanda 2 sinide uyutmanin verdigi mutluluktan uyku tutmadi

Benimde o haftalarda baslamıstı onemsememıstım doktorunuza söyleyin sık kasılıyorum dıye nst baglasın Sertlesme olunca gıdın ama nstye Beım sabahları olmuyordu Nstde cıkmamıstı kasılma sabah bagladıgı ıcın Aksam baslayınca gıttım cok cıktı ve hemen ılaca basladı

Benimde o haftalarda baslamıstı onemsememıstım doktorunuza söyleyin sık kasılıyorum dıye nst baglasın Sertlesme olunca gıdın ama nstye Beım sabahları olmuyordu Nstde cıkmamıstı kasılma sabah bagladıgı ıcın Aksam baslayınca gıttım cok cıktı ve hemen ılaca basladı

Ikiz anneleri doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla buyutsunler bebeklerini. Benim gibi sırada bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun Kizlar. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama testi yapılmıyo sonucun yanlış çıkması olasılığı ile. Dün kontrolüm vardi. Doktorum verifi fetal dna testinden bahsetti. Yurt dışında yapilan bi test olduğu içinde biraz pahali. Kizlar siz hangi testleri yaptırdınız yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim. Tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim buarada. Hepinize şimdiden tesekkurler

Ben ikili yaptırdim doktor istedi daha dogrusu ve sonucum iyi çıktı 3lu ve 4lü de isticek buyuk ihtimal

Ben ikili yaptırdim doktor istedi daha dogrusu ve sonucum iyi çıktı 3lu ve 4lü de isticek buyuk ihtimal
Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba. Benim doktorum ikili testi yaptircam bile sonucunu dikkate almayacağını söylediği icin hiç yaptırmadım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…