- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.381
Teşekkür ederiz kızlar. Odada bekliyoruz. Hastane kuralları 2ye kadar göremiyoruz maalesef2de yenidoğan yoğun bakımda göreceğiz. Vakit geçmiyor 3 saat var daha minnaklarımızla ilk tanışmamıza
İnşallah inşallahAllahimmm ne kadar heyecanliihic ayrilmamacasina bir an once kavusun insallahh
Çünkü düzenli sancı oluyor bazen buda açılmayı seğlarmış .eBende 19.haftadan beri var kasılmalar neredeyse 2 haftada bir yatıyorum hastaneye . Kasılmalar nstde düzenli deilse ve serviks uzunluğu kısalmıyorsa 1 -2 günde taburcu ediyorlar .sizi neden 1 hafta tuttular acaba .
Bende merak ediyordum bizim gibi olup 30 ları gören var mı diye . Kadinlar kulubunden 2 kişi kasilmalar ve serviks kisalmasina ragmen 37 haftalarında doğurdular.
Benimxe sag kasigima bicak saplaniyor sanki ama benim biri asagida zatenSelam ikiz anneleri,
Ne kadar dolmus buralar oh masallah; boyle her gun sayfalatca okuyalim :)
Sanci neye benziyor ben de merak ediyorum, emin degilim, bazen agrim oluyor benim de asagiya baski basladi; biraz rahatsiz ediyor...
Gozun aydn canim masallah cok kalmaz 2 kilo uzeri oldgundan merk etmeKızlar selam, ben de doğurdum 33+2de3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Geçmiş olsun sana, yavruların da hayırlı olsun. Tez zamanda kavuşn inşallahKızlar selam, ben de doğurdum 33+2de3 gün önce son kontrolde 2250ye 1950 gramdılar. 2175e 2050 gram doğdular. Küveze girdiler ama çok kalmaz dedi doktor
Benimde o haftalarda baslamıstı onemsememıstım doktorunuza söyleyin sık kasılıyorum dıye nst baglasın Sertlesme olunca gıdın ama nstye Beım sabahları olmuyordu Nstde cıkmamıstı kasılma sabah bagladıgı ıcın Aksam baslayınca gıttım cok cıktı ve hemen ılaca basladıBen yururken hep zorlaniyorum.25.hafta icin cok erken degil mi ? Doktor normal diyor hep ama karnimda tas var sanki yururken hep.Bugun kontrol vardi.806 gram-840 gram olmuslar.Her sey normal gidiyor gibi ama neden bu toplanma sertlik hep ? Magnezyumu her gune cikardik.Bakalim.Insallah o iyi gelir.
Benimde o haftalarda baslamıstı onemsememıstım doktorunuza söyleyin sık kasılıyorum dıye nst baglasın Sertlesme olunca gıdın ama nstye Beım sabahları olmuyordu Nstde cıkmamıstı kasılma sabah bagladıgı ıcın Aksam baslayınca gıttım cok cıktı ve hemen ılaca basladıBen yururken hep zorlaniyorum.25.hafta icin cok erken degil mi ? Doktor normal diyor hep ama karnimda tas var sanki yururken hep.Bugun kontrol vardi.806 gram-840 gram olmuslar.Her sey normal gidiyor gibi ama neden bu toplanma sertlik hep ? Magnezyumu her gune cikardik.Bakalim.Insallah o iyi gelir.
Teşekkür ederimAy canim cok tatlilar saglikli omurleri olsun insallah bende bu evreye gecmek istiyorum bian onceAllah sana da kolayliklar versin zor ama cok guzeldir eminim
Ben de tek yumurta ikizlerimi 37+1 de spinal sezeryan ile doğurdum.Küveze girmedik hemen sabahı taburcu olduk.2220 gr+2720 gr doğdular.2 gün sonra 1 aylık olacaklar,ilk aşımızı olacağızGerçekten küçük doğanlar daha çabuk toparlanıyorlar.Benimkiler elbise bile giymeye başladılar
Çok tatlılar kocaman olmuslar maşallah .Allah nazarlardan saklasinGeçen hafta biri 3300 biri 3700 olmuştu.Pazartesi 1 aylık aşımız var o zaman tartılacaklar.
Teşekkür ederim,aminÇok tatlılar kocaman olmuslar maşallah .Allah nazarlardan saklasindarisi biz sırada bekleyenkerin başına olsun
Ben ikili yaptırdim doktor istedi daha dogrusu ve sonucum iyi çıktı 3lu ve 4lü de isticek buyuk ihtimalIkiz anneleri doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla buyutsunler bebeklerini. Benim gibi sırada bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun Kizlar. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama testi yapılmıyo sonucun yanlış çıkması olasılığı ile. Dün kontrolüm vardi. Doktorum verifi fetal dna testinden bahsetti. Yurt dışında yapilan bi test olduğu içinde biraz pahali. Kizlar siz hangi testleri yaptırdınız yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim. Tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim buarada. Hepinize şimdiden tesekkurler
Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba. Benim doktorum ikili testi yaptircam bile sonucunu dikkate almayacağını söylediği icin hiç yaptırmadım bende.Ben ikili yaptırdim doktor istedi daha dogrusu ve sonucum iyi çıktı 3lu ve 4lü de isticek buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?