- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.421
Masallah suphanallah canim
Gozun aydin hayirli olsn canim sag mutlaka onu biberonla veriyorlar kuvozde kucukse sen emziremezsin orda hijyen acisindanda cikarmazlar kuvoz icinden. 2 hfta sut tasidik bizde. Sagmakda uyariyor anne sutu alms olsn miniklerKızlar bişey sormak istiyorum. 2 gün önce kızlarım 33+2de doğdu ama küvözde kalıyorlar. Süt gelmesi için süt kanallarını uyar demişti hemşire. Süt geliyor ama bebeklerimi emzirmiyorum. Ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz
Senin neydi isimler canim unuttum vala konusuyodk bi araGüzel isimler maşallah prenslerine:)
Sut pompasi aldiysan yanina al canm yoksada hstanede verir sanirim onlarda oluyo bebeklr ememiyor getiremiyor erken dogmda sut de hemen gelmeyebilir. Ben eve gelip dus alinca anca gelmsti. Mamayi hastsnede veriyorlar altini bile temzleyip getiriyorlar bez bile harcanmiyo cokyeni doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun allah bahtlarından güldürsün acaba hastaneye hangi mamayı götürdünüz giderken bir de hastane çantasına neler koydunuz süt pompası falan çok lazım oluyor mu
yor bızmı hazırlıyoruz Kaynamıs sogumus su gerekıyor normalde degılmı Ben doktor mama vermesede verecegım ıkız olunca yetecegını düşünmüyorum sütünSenin neydi isimler canim unuttum vala konusuyodk bi araAhsen ve Deren bizim kizceler
Sut pompasi aldiysan yanina al canm yoksada hstanede verir sanirim onlarda oluyo bebeklr ememiyor getiremiyor erken dogmda sut de hemen gelmeyebilir. Ben eve gelip dus alinca anca gelmsti. Mamayi hastsnede veriyorlar altini bile temzleyip getiriyorlar bez bile harcanmiyo cokerken dogmlrda premature mama kullaniliyo dr ne uygun gorurse kafana gore alma derim il kay aptamil prematil kullandik biz cok zor bulunuyo
Ecem - EylülOo maşallah çoğumuz doğurduk bi aylık olduk ne çabuk geçiyor günler. Isimlerini neler koydunuz anneler :)
Özelde 1 gün tutuyolar canım.Doktor sabah geldi çocuklar ve sen iyisin dedi taburcu ettiMasallah suphanallah canimsen bi gun sora hastaneden nasi ciktin ya 2 gece kaldm 3. Gun zor ciktim gazi 2. Gun aksam anca cikarnca mahfolmstm oyle zor gcti ki ilk cocuk olsa bida dogum dusunmezdm sanirim allaha sukur 2 dogurdum
Masallah :)En son 2600 gr a 2800 gr dı doğumdan 6 gün önce. 2900 gr ve 2650 gr doğdular.
12. Haftada ense kalinligi- burun vs bakilmasi onemli; benim o sonuclar iyi cikmasina ragmen o fetal dna testi yaptirdim, evet pahaliydi ama deger bence...Ikiz anneleri doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla buyutsunler bebeklerini. Benim gibi sırada bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun Kizlar. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama testi yapılmıyo sonucun yanlış çıkması olasılığı ile. Dün kontrolüm vardi. Doktorum verifi fetal dna testinden bahsetti. Yurt dışında yapilan bi test olduğu içinde biraz pahali. Kizlar siz hangi testleri yaptırdınız yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim. Tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim buarada. Hepinize şimdiden tesekkurler
Teşekkür ederimGozun aydin hayirli olsn canim sag mutlaka onu biberonla veriyorlar kuvozde kucukse sen emziremezsin orda hijyen acisindanda cikarmazlar kuvoz icinden. 2 hfta sut tasidik bizde. Sagmakda uyariyor anne sutu alms olsn minikler
çok teşekkürlerSenin neydi isimler canim unuttum vala konusuyodk bi araAhsen ve Deren bizim kizceler
Sut pompasi aldiysan yanina al canm yoksada hstanede verir sanirim onlarda oluyo bebeklr ememiyor getiremiyor erken dogmda sut de hemen gelmeyebilir. Ben eve gelip dus alinca anca gelmsti. Mamayi hastsnede veriyorlar altini bile temzleyip getiriyorlar bez bile harcanmiyo cokerken dogmlrda premature mama kullaniliyo dr ne uygun gorurse kafana gore alma derim il kay aptamil prematil kullandik biz cok zor bulunuyo
Aynı benÖzelde 1 gün tutuyolar canım.Doktor sabah geldi çocuklar ve sen iyisin dedi taburcu ettiKeşke ben de 2 3 gün kalabilseydim hastane daha rahattı
Maşallah güzellermiş:)Ecem - Eylül
Canım hastane mamayı hazirliyo önce. Ardından gün içinde yakının biberonu götürdüğünde onlar her defasında hazırlayıp veriyolar siz içiriyorsunuz. Benim doğum yaptığım özel hastane ve sonrasında bebeğimi yatırdığımz hastane de bebelac gold kullanılıyordu ben de ondan alıp kullandmMamayı onlarmı hazırlı
yor bızmı hazırlıyoruz Kaynamıs sogumus su gerekıyor normalde degılmı Ben doktor mama vermesede verecegım ıkız olunca yetecegını düşünmüyorum sütün
Bizimkiler de Asel-Nisa :)Senin neydi isimler canim unuttum vala konusuyodk bi araAhsen ve Deren bizim kizceler
Mamayı 2 kez hastaneden verdiler sonra ben mamayı bıraktırdım doktorumla konuşup, anne sütüne devam ettim. Hastane çantasına 4 er kat kıyafet koydum kızlara, süt sağma mak. Biberon., bez, ıslak mendil, yedek 2 battaniye, kendine 3 kat gecelik, terlik, depend, hasta bezi, alt açma, çorap, hırka ki ameliyattan sonra çok üşüdüm. Bolca iç çamaşırı. Aklıma bunlar geliyor. Süt sağmayı muhakkak al yanında bulunsun.yeni doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun allah bahtlarından güldürsün acaba hastaneye hangi mamayı götürdünüz giderken bir de hastane çantasına neler koydunuz süt pompası falan çok lazım oluyor mu
Çok güzel uyumluGünydın benim kuzularım da Başak&Burçak
Benimkiler de asel ve ahsen olcakti eşim nisa istedi:)) Asel- nisaÇok güzel uyumlubenimkilerde Alya Ahsen
Bizim de Ahsen Asel 'di. Asel nisa oldu baba isteğiyle:))Senin neydi isimler canim unuttum vala konusuyodk bi araAhsen ve Deren bizim kizceler
Canım bebeğinin kilosu normal doktor abartmış benim de 33+5 de 2250 gr dı .37+1 de 2720 gr doğdu.Selam kizlar bende 33+4 haftalik hamileyim.oğlum 4 hafta kadar önde gidiyor kilosu 2.300.endişeleniyorum 4 hafta normalmı doktor iri bi bebek olacak diyor ama içim rahat etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?