- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.601
Masallah saglikla dogsunlar da kilo aliyorlardir zatenBana sordunuz sanırım 36+1 haftalikken biri 2240 biride 1970 gr dogdular darısı sizlere ins sağlıklı bebisleriniz sağlıklı kolay doğumunuz olsun ins
Bana sordunuz sanırım 36+1 haftalikken biri 2240 biride 1970 gr dogdular darısı sizlere ins sağlıklı bebisleriniz sağlıklı kolay doğumunuz olsun ins
5 gün kuvezde kaldılar sarılık başlangıcı var dediler iyi ememiyordular diye kuveze aldılar Bnde bebelac gold kullanıyorum ama kabızlık yaptı mamayı değişmeyi düşünmüştüm de gerek kalmadı çözüm buldum doktorun önerisiyle mamalarına birer çay kaşığı saf zeytinyağı kattım ikiside kakasini yaptı şükürMaşallah. Kuvezde kaldılar mı. Bide mamayı sormuşsun. Ben bebelac gold kullanıyorum canm
Biz de bi bebegimle 12 gun yattik sarilik ve enfeksiyondan. Evet bizde de kabızlık sorunu oldu bende aynı şekilde bi çay kaşığı zeytinyagi ekliyorum arada yapıyolar çok şükür. Mamamz iyi o yüzden değişmek istemedim kilo alımları fln da iyi severek içiyorlar.5 gün kuvezde kaldılar sarılık başlangıcı var dediler iyi ememiyordular diye kuveze aldılar Bnde bebelac gold kullanıyorum ama kabızlık yaptı mamayı değişmeyi düşünmüştüm de gerek kalmadı çözüm buldum doktorun önerisiyle mamalarına birer çay kaşığı saf zeytinyağı kattım ikiside kakasini yaptı şükür
Allah yardimcin olsun dayanırsın ins son haftalar çok zor geçiyorKizlar selam yarin 32. Haftam bitiyor bakalim bi 4 hafta daha dayansam insallah; artik iyice zorluyor agirlik vs.
Dayanirsin merak etme ben oyle diye diye 35 i bitirdimKizlar selam yarin 32. Haftam bitiyor bakalim bi 4 hafta daha dayansam insallah; artik iyice zorluyor agirlik vs.
Insallah bir an once toparlanirlar cok gecmis olsun1750 doğdular ama 1500e düştüler sislikleri inince.dua edin inşallah tez zamanda hayırlısıyla ewimize gelirler saglikli sekilde
Merhaba ben baştan beri bebelac kullanıyorum.Memnunuz biz..Günaydın ikiz anneleri bnm bebeklerim 18 günlük oldular sütüm yetmiyor mama veriyorum aptamil prematil i bebegimin biri yemiyor çok zorluyor sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ?
Ve benim hiç erken dogum riskim bile yoktu aniden sancım geldi doktorum bile çok şaşırdı
Hala dogurmadiniz di mi?Dayanirsin merak etme ben oyle diye diye 35 i bitirdim
Öncelikle hayırlı olsun, ömürleri bereketli olsun. Size de geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla çıkar kuzular kuvözden.Selam kızlar uzun zamandır girmiodum .benim bebisler dayanamadı 31haftalık dogdular 14gün oldu doğum yapalı kuvozdeler miniklerim şükür bi sorunları yok ama kilo almadan cikarmicaklar
Hayir cok sukur bekliyorum halaHala dogurmadiniz di mi?
Inşallah sağlıkla sıkıntısız bir şekilde evinize de götüreceksiniz .az kaldi .Allah meleklerinizi korusun onlari size bagislasin saglikli uzun ömürler nasip.etsinSelam kızlar uzun zamandır girmiodum .benim bebisler dayanamadı 31haftalık dogdular 14gün oldu doğum yapalı kuvozdeler miniklerim şükür bi sorunları yok ama kilo almadan cikarmicaklar
1970 olan kuveze girdi mi acaba diye sormustum ama cevaplamissiniz zaten. Guzel temenniniz icin teşekkür ederim :)'Bana sordunuz sanırım 36+1 haftalikken biri 2240 biride 1970 gr dogdular darısı sizlere ins sağlıklı bebisleriniz sağlıklı kolay doğumunuz olsun ins
Tsk ederim cnm zeytinyağıyla çözdüm durumu çok şükür aptamil ile basladik sevmeyince bebelaca geçtikMerhaba ben baştan beri bebelac kullanıyorum.Memnunuz biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?